Povezane vesti
Glavnokomandujući NATO: Za mir na Kosovu bitni Rezolucija 1244 i đalog
Novi magazin 21.02.2017
Vrhovni komandant NATO za Evropu, general Kurtis Skaparoti (Curtis Scaparrotti) izjavio je danas u Prištini da je za održavanje bezbednost na Kosovu važno poštovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN uz nastavak dijaloga o normalizaciji odnosa Kosova… »
NATO: Ostaćemo na Kosovu koliko mi hoćemo
Mondo 21.02.2017
Vrhovni saveznički komandant NATO pakta u Evropi, američki general Kurtis Skaparoti, izjavio je danas u Prištini da će Kfor ostati na Kosovu koliko god bude potrebno. Foto: Thinkstock Zadržaćemo fleksibilno i odlučno prisustvo, a promene će biti moguće… »
Skaparoti: Stabilnost Zapadnog Balkana od ključne važnosti
RTS 21.02.2017
Vrhovni saveznički komandant NATO-a u Evropi general Kurtis Majkl Skaparoti poručio je u Prištini da je stabilnost Zapadnog Balkana od ključne važnosti za NATO i da Alijansa ostaje posvečena svom zadatku. General Skaparoti, posetio je komandu Kfora u… »
Vesti dana »

Okončana blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
Sputnik pre 42 minutajoš 41 povezana

Procurela prepiska naprednjaka pred kontramiting: Kako se režira bunt protiv blokada
Luftika pre 2 satajoš 50 povezanih

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane

Marija Vasić, Lazar Dinić i Lado Jovović ostaju u kućnom pritvoru još tri meseca
Radio 021 pre 4 satijoš 10 povezanih