Povezane vesti
Kadri Veselji se sastao sa Donaldom Trampom
Nova ekonomija 22.02.2017
Predsednik kosovske skuštine Kadri Veselji objavio je na svom Fejsbuk profilu da je u Vašingtonu imao sastanak sa predsednikom SAD Donaldom Trampom. "Kosovo je blagosloveno jer ima podršku Amerike. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti da podržavaju… »
Ovo vam se neće dopasti (foto)
Mondo 22.02.2017
Donald Tramp sastao se sa zvaničnikom samoproglašenog Kosova, koji se na društvenim mrežama hvali da je dobio obećanje da će SAD nastaviti da podržava Kosovo. "Kosovo je blagoslovljeno jer ima podršku SAD-a. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti… »
Šamar Srbiji: Slikali se Donald tramp i predsednik skupštine tzv. Kosova! (foto)
Pravda 22.02.2017
Predsednik kosovske skuštine Kadri Veselji objavio je na svom Fejsbuk provilu da je u Vašingtonu imao sastanak sa predsednikom SAD Donaldom Trampom. - Kosovo je blagosloveno jer ima podršku Amerike. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti da podržavaju… »
Još jedan šamar Srbiji: Slikali se Tramp i predsednik kosovske skupštine
Blic 22.02.2017
Predsednik kosovske skuštine Kadri Veselji objavio je na svom Fejsbuk provilu da je u Vašingtonu imao sastanak sa predsednikom SAD Donaldom Trampom. "Kosovo je blagosloveno jer ima podršku Amerike. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti da podržavaju… »
Vesti dana »
Uživo Rusi namamili neprijatelja u smrtonosnu zamku! Hitno proglašena uzbuna u Ukrajini, preti udar strašnim oružjem (video)
Alo pre 2 satajoš 23 povezane
Takahashi: Pravda će pobijediti, Netanyahua ćemo vidjeti u Hagu
Al Jazeera pre 2 satajoš 30 povezanih