Povezane vesti
Samo jednoj poznatoj dami je pevala prateći vokal: Ceca otkriva tajne svojih najvećih hitova! (FOTO)
Story 22.02.2017
Hitovi koje pamtimo već decenijama nosili su mnogobrojne spekulacije, ali Svetlna Ceca Ražnatović je otkrila pravu istinu. Ceca Ražnatović odlučila je da reši sve nedoumice o najvećim hitovima iz svoje bogate karijere. U intervjuu za Kurir Stars najveća… »
Ceca otkrila tajnu dugu 24 godine: Evo koliko je platila Dinu Merlinu za pesmu Beograd
Kurir 22.02.2017
Pošto je tad bio rat i on nije mogao da peva o Beogradu, poklonio mi je tu pesmu. Od misice Dajane sam obradila numeru „Vazduh koji dišem“, a Viki sam pevala prateće vokale. Ceca Ražnatović odlučila je da reši sve nedoumice o najvećim hitovima iz svoje… »
Vesti dana »

Opasno vreme u ovim delovima Srbije Olujna košava samo šiba, udari vetra i preko 100 na sat!
Alo pre 13 minutajoš 20 povezanih

Vučić sa evropskim i regionalnim liderima u Njujorku: Srbija je uvažena i prepoznatljiva svuda
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Evo u kakvom stanju je dovezen Darko na VMA: Gubio je svest, nije mogao da se seti udesa - lekari mu savetovali jedno
Kurir pre 2 minutajoš 15 povezanih

Macut: Osnovno i srednje obrazovanje funkcioniše u potpunosti, rade praktično svi fakulteti
Sputnik pre 17 minutajoš 11 povezanih