Повезане вести
Палмин удар на Ивицу: Фајт у коалицији, Марковић окренуо леђа Дачићу?
Курир 23.02.2017
Драган Марковић Палма саплео је коалиционог партнера Ивицу Дачића и мимо његовог знања предложио расписивање ванредних парламентарних избора! Дачић је и прошле недеље, као и много пута досад, рекао да је против избора, али је… »
Одлука о парламентарним најкасније до понедељка
Дневник 23.02.2017
Одлука о одржавању парламентарних избора биће донета током викенда, најкасније до понедељка, рекао је данас премијер Александар Вучић. "Видео сам захтеве неких коалиционих партнера, близу сам да донесем одлуку, али то неће бити… »
Вучић: Одлука о парламентарним изборима до понедељка
Данас 23.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић рекао је данас да је близу тога да одлучи да ли ће бити одржани ванредни парламентарни избори, али и да је још неће саопштити. Он је на отварању Сајма туризма, истакао да је "видео захтеве неких… »
Вучић: Близу сам одлуке да ли ће бити парламентарних избора, знаћемо до понедељка
Недељник 23.02.2017
"Сигурно нећу дозволити повратак Србије у прошлост и да поновни сукоби угрозе економски напредак земље", рекао је Вучић. Да ли ће бити парламентарних избора сазнаћемо најкасније у понедељак, рекао је премијер Александар Вучић… »
Вучић: Одлука о парламентарним изборима биће донета најкасније до понедељка
Нова економија 23.02.2017
Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да ће одлука о одржавању парламентарних избора бити донета најкасније до понедељка. Вучић је новинарима у Београду после отварања Сајма туризма рекао да ће та одлука бити… »
Вести дана »
Отворена фабрика Аристон у Нишу, Вучић: Симбол искреног пријатељства Србије и Италије
НИН пре 50 минутајош 37 повезаних
Петнаестогодишњак из околине Ивањице уз претњу ножем опљачкао осамдесетдеветогодишњу старицу
Морава инфо пре 25 минутајош 49 повезаних
Могућа национализација Нафтне индустрије Србије 'под одређеним условима', изјавио Лавров
Слободна Европа пре 21 минутајош 41 повезана
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 31 минутајош 33 повезане