Povezane vesti
Šest dana zatvora za švercovanje u prevozu!?
Mondo 23.02.2017
Novosađanin Bojan Cvejin dobio je rešenje o izdržavanju zatvorske kazne zbog toga što nije platio kaznu od šest hiljada dinara, a sve zato što ga je kontrola uhvatila bez karte u gradskom prevozu. Foto: MONDO/P. Vujić "Ja sam odavde iz Novog Sada, jedan… »
NS: Šest dana zatvora zbog švercovanja u gradskom autobusu
Moj Novi Sad 23.02.2017
Zatvorska kazna može dočekati sve one koji se voze bez karte u autobusima gradskog saobraćajnog preduzeća. Kako javlja "Radio Signal ", Novosađanin Bojan Cvejin dobio je pre nekoliko dana rešenje o izdržavanju zatvorske kazne, zbog toga što nije platio… »
Novosađaninu šest dana zatvora za švercovanje u autobusu GSP-a
Radio 021 23.02.2017
Novosađanin Bojan Cvejin dobio je rešenje o izdržavanju zatvorske kazne zbog toga što nije platio kaznu od šest hiljada dinara, a sve zato što ga je kontrola uhvatila bez karte u gradskom prevozu. "Ja sam odavde iz Novog Sada, jedan dan vozio sam se do… »
Vesti dana »

VJT: Jedan od učesnika protesta u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice
Danas pre 33 minutajoš 35 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 45 povezanih

Vučević: Nemam dilemu da su hteli da nas poubijaju, da udari Srbin na Srbina
Euronews pre 8 minutajoš 20 povezanih

"Jasno je da smo u multipolarnom svetu": Susret Trampa i Putina imaće mnogo šire posledice od same Ukrajine
Euronews pre 58 minutajoš 74 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 24 povezane