Повезане вести
Шест дана затвора за шверцовање у превозу!?
Мондо 23.02.2017
Новосађанин Бојан Цвејин добио је решење о издржавању затворске казне због тога што није платио казну од шест хиљада динара, а све зато што га је контрола ухватила без карте у градском превозу. Фото: МОНДО/П. Вујић "Ја сам… »
НС: Шест дана затвора због шверцовања у градском аутобусу
Мој Нови Сад 23.02.2017
Затворска казна може дочекати све оне који се возе без карте у аутобусима градског саобраћајног предузећа. Како јавља "Радио Сигнал ", Новосађанин Бојан Цвејин добио је пре неколико дана решење о издржавању затворске казне… »
Новосађанину шест дана затвора за шверцовање у аутобусу ГСП-а
Радио 021 23.02.2017
Новосађанин Бојан Цвејин добио је решење о издржавању затворске казне због тога што није платио казну од шест хиљада динара, а све зато што га је контрола ухватила без карте у градском превозу. "Ја сам одавде из Новог Сада… »
Вести дана »

Из сенке на чело Републике Српске, ко је Ана Тришић Бабић? Од новинара до председника: Богата биографија наследнице Милорада Додика
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 4 сатијош 1 повезана