Повезане вести
Вучић у Нишу, почетак градње новог погона Леони
Дневник 24.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић положио је данас камен темељац за трећу фабрику компаније Леони у Србији, инвестицију вредну 22 милиона евра, у којој ће бити запослено најмање 2.200 радника, а могуће и свих 3.000. Вучић је у… »
Вучић: Телефонираћу партнерима
Дневник 24.02.2017
Лидер СНС-а и председнички кандидат те партије Александар Вучић изјавио је да поштује своје коалиционе партнере и да ће им се јавити телефоном и рећи шта мисли о њиховом. предлогу да заједно с председничким изборима буду одржани… »
Положен камен-темељац за нову фабрику немачког „Леонија”
Политика 24.02.2017
Ниш – Овде у Нишу најбоље се виде резултати политике коју је српски народ изабрао, политике стабилности, озбиљности и одговорности којом се привлаче велики страни инвеститори и захваљујући њима Србија у привредном смислу… »
Трећа фабрика "Леонија"
Вечерње новости 24.02.2017
Премијер Вучић у Нишу положио камен темељац за нови погон немачке компаније у овом граду. По завршетку запошљаваће укупно 7.500 радника. ИЗГРАДЊОМ треће фабрике, "Леони" ће постати највећи послодавац у Србији у области… »
Вучић нервозан: Свађа са новинарима због подсећања на неиспуњено обећање нишким радницима!
Правда 24.02.2017
Премијер Александар Вучић је, одговарајући на питања новинара у вези са захтевима нишких радника који штрајкују због неисплаћених плата, поручио да су ипак криви "они који су их опљачкали". Вучић је навео да је реч о тзв… »
Свако има право на мишљење, своје ћу им јавити телефоном
Данас 24.02.2017
Сви имају право да кажу шта мисле и ја то поштујем. И ја имам право да кажем шта мислим, а то и не мора бити исто што они мисле. Јавићу им се телефоном и рећи им своје мишљење, а онда ћемо то саопштити и медијима, рекао је… »
"Нећу да лажем људе ни на овим изборима"
Вести онлине 24.02.2017
Нећу да купујем ничију бирачку вољу, одговор је Александра Вучића на питања у вези са захтевима нишких радника који штрајкују због неисплаћених плата. Како је навео, реч је о тзв. заштићеним предузећима, која су пропала у време… »
Вучић: Ове године значајнија повећања плата, нова запошљавања у "Леонију"
РТС 24.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић најавио је да ће ове године бити значајније повећавање плата у јавном сектору, а први пут би, каже, могле да буду повећане и плате запослених у јавној управи. Вучић је на постављању камена… »
Вучић новинарима: Ако ви имате пара, исплатите их радницима пропалих нишких фирми који штрајкују
Нова економија 24.02.2017
Нећу да купујем ничију бирачку вољу, одговор је Александра Вучића на питања у вези са захтевима нишких радника који штрајкују због неисплаћених плата. Како је навео, реч је о тзв. заштићеном предузећима, која су пропала у време… »
(Уживо) Вучић У НИШУ: Нећу да купујем ничију бирачку вољу! Ако бисте да вас лажу, гласајте за њих!
Курир 24.02.2017
Премијер Александар Вучић присуствовао је данас постављању камена темељца за фабрику Леони у Нишу, након чега је одговарао на питања бројних медија. Он је поручио да је циљ рада ове Владе смањење броја незапослених и… »
ВУЧИЋ О идеји ванредних парламентарних избора: Партнери и ја не морамо увек да мислимо исто
Курир 24.02.2017
НИШ - Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да је упознат са идејом појединих коалиционих партнера СНС да се истовремено са председничким одрже и ванредни парламентарни избори, и рекао да ће се чути с њима, а онда о… »
Вучић поручио у Нишу: Нећу да купујем ничију бирачку вољу!
Телеграф 24.02.2017
Нећу да купујем ничију бирачку вољу. Ако они имају више и могу боље, супер, гласајте за њих, а не за поштене људе који вас не лажу, већ вам искрено кажу да нешто не може, јер стварно не може - истакао је Вучић. Премијер… »
Немачки Леони у Нишу гради фабрику, производња почиње у августу
Бета 24.02.2017
Немачка компанија Леони почела је данас у Нишу изградњу фабрике где ће производити каблове за уградњу у аутомобиле, а инвестиција је у вредности 22 милиона евра. Фабрика ће у првој фази имати 15.000 квадратних метара, а по… »
Вести дана »
Јутарња магла и слаб мраз, током дана сунчано, највиша дневна температура 16 степени
РТС пре 38 минутајош 4 повезане
Решење за НИС мора бити пронађено до 15. јануара, три сценарија на столу
РТС пре 44 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 38 минутајош 1 повезана