Povezane vesti
Osveta ljubinog devera: Zbog ovog snimka Čabarkapa može biti osuđen za pokušaj ubistva?! (audio)
Telegraf 24.02.2017
Po izjavi Srboljuba Subotića, protiv Aleksandra Čabarkape navodno postoji dovoljno dokaza za novi sudski postupak. Posle otkrivenog tajnog snimka razgovora koji su vodili Srboljub Subotić i Aleksandar Čabarkapa, svi u “ Parovima” su ostali iznenađeni… »
Aleksandru uhapsili u 7. mesecu trudnoće, Ljuba nije znala da joj je ćerka trudna! Čabarkapino pismo posvađalo majku i ćerku…
Telegraf 24.02.2017
- Ušla sam u sedmi mesec kad je policija došla. Policija nije bila fina ni najmanje prema meni - ispričala je Aleksandra Subotić detalje Čabarkapinog hapšenja. Nakon što je Aleksandar Čabarkapa poslao u “ Parove” pismo upućeno Aleksandri Subotić i otkrio… »
Vesti dana »

Dodik: Nisam počinio nijedno krivično delo po zakonu, osuđen sam jer se nisam svideo Šmitu i ne prihvatam ga
N1 Info pre 1 satjoš 55 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i rast pritiska američkih carina na globalna tržišta i domaću privredu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 43 povezane

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 67 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 38 povezanih