Povezane vesti
I formalno Merkel kandidat
Danas 25.02.2017
Nemačka kancelarka i liderka stranke hrišćanskih demokrata Angela Merkel i zvanično je danas nominovana za novi mandat nemačkog kancelara na parlamentarnim izborima koji će biti održani u septembru, prenosi AP. Nemačka novinska agencija dpa objavila je… »
Brutalna Kampanja u Nemačkoj: Šulc krade, a Angela ubija!
Kurir 25.02.2017
Iako je glasanje tek u septembru, napadi na Šulca (SDP) i Merkelovu (CDU) već su neverovatno agresivni. BERLIN - Kampanja u Nemačkoj za parlamentarne izbore u septembru nije ozbiljno ni počela, a već je postala brutalno prljava. Tako pojedini mediji… »
Zvanično: Angela Merkel kandidatkinja za kacelarku
Blic 25.02.2017
Konzervativna Hrišćansko demokratska unija (CDU) danas je formalno imenovala svoju liderku Angelu Merkel za kandidata na predstojećim parlamentarnim izborima u septembru. Merkelova je dobila podršku 95 posto delegata na konvenciji CDU u saveznoj državi… »
Merkelova popustila pred trampom: "Nemačka mora da ispuni svoje obaveze!"
Pravda 25.02.2017
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da Nemačka treba da ispuni svoje obaveze kada je reč o povećanju izdvajanja za NATO. - Obaveze moraju da se ispune i drugi u svetu će to tražiti od nas. I ja mislim da su u pravu da Nemačka mora da… »
Merkel: Nemačka treba da ispuni obaveze prema NATO-u
RTS 25.02.2017
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da Nemačka treba da ispuni svoje obaveze kada je reč o povećanju izdvajanja za NATO. "Obaveze moraju da se ispune i drugi u svetu će to tražiti od nas. I ja mislim da su u pravu da Nemačka mora da ispuni svoje… »
Vesti dana »
Jutro vedro, sunčano, ali sveže: Kakvo nas vreme očekuje do kraja sedmice
N1 Info pre 52 minutajoš 17 povezanih
Tramp u Kini posle skoro decenije: Može li susret sa Sijem da umiri tenzije?
NIN pre 27 minutajoš 15 povezanih
Protest Severne Makedonije Bugarskoj zbog prideva ‘severnomakedonski’
Radio sto plus pre 12 minutajoš 12 povezanih
Vembanjamin meč iskupljenja - Sparsi na pobedu od "osvete" Denvera VIDEO
B92 pre 2 minutajoš 13 povezanih
Srbija i Hrvatska u finalu Evrovizije, prošao i Izrael, ispao Boj Džordž
BBC News pre 1 satjoš 10 povezanih