Povezane vesti
Crnogorci mole engleze: Spasite nas od Rusa!
Pravda 01.03.2017
Crna Gora zatražila je od Velike Britanije tehničku pomoć za odbranu od hakera nakon što je pretrpela veliki broj sajber-napada povezanih sa navodnom zaverom koja ima veze sa Rusijom. Kako piše britanski list „Telegraf“, šef spoljnoobaveštajne… »
Crna Gora moli Britaniju: Zaštitite nas od Rusa
Sputnik 01.03.2017
Crna Gora zatražila je od Velike Britanije tehničku pomoć za odbranu od hakera nakon što je pretrpela veliki broj sajber-napada povezanih sa navodnom zaverom koja ima veze sa Rusijom. Kako piše britanski list „Telegraf“, šef spoljnoobaveštajne… »
I to smo dočekali: Crna Gora moli Britaniju da ih zaštiti od Rusa!
Vesti online 01.03.2017
Crna Gora je zatražila od Velike Britanije tehničku pomoć za odbranu od hakera nakon što je pretrpela veliki broj sajber-napada povezanih sa navodnom zaverom koja ima veze sa Rusijom. Kako piše britanski list "Telegraf", šef spoljnoobaveštajne… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Sukobi, optužbe i prevrnut sto: Drama na brojanju glasova u Prištini: Intervenisala policija
Blic pre 3 satajoš 1 povezana