Povezane vesti

Bosna optužuje Dodika da ruši Vučića, lider RS oštro demantuje

Bosna optužuje Dodika da ruši Vučića, lider RS oštro demantuje

BK TV 02.03.2017
Kabinet predsednika Republike Srpske odbacio je danas tvrdnje ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića da iz tog kabineta "svesno rade na rušenju" predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića". "Najoštrije odbacujemo i demantujemo neistine koje je na… »
Dodik odbacio tvrdnje da radi na rušenju Vučića

Dodik odbacio tvrdnje da radi na rušenju Vučića

N1 Info 02.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je saradnja njega i njegovog kabineta sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem već dokazana i da dugo vremena rade na projektima. "Podrška mog kabineta Vučiću je neupitna u bilo kom pogledu i mi… »
Dodik odbacuje tvrdnje da ruši Vučića

Dodik odbacuje tvrdnje da ruši Vučića

Al Jazeera 02.03.2017
Kabinet predsjednika bh. entiteta Republika Srpska odbacio je tvrdnje da njegov kabinet svjesno radi na rušenju premijera Srbije. Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić tvrdi da na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića svjesno… »
Mektić: Dodik ruši Vučića, Dodikov kabinet: Podmetanje i neistina

Mektić: Dodik ruši Vučića, Dodikov kabinet: Podmetanje i neistina

Sputnik 02.03.2017
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić izjavio je da kabinet Milorada Dodika radi na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića i da za to ima materijalne dokaze. Iz Dodikovog kabineta poručuju da su u pitanju podmetanja i neistine. Dragan Mektić… »
Mektić: Dodik radi na rušenju Vučića, demant iz kabineta Dodika

Mektić: Dodik radi na rušenju Vučića, demant iz kabineta Dodika

RTV 02.03.2017
SARAJEVO - Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić tvrdi da na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića svesno rade iz kabineta Milorada Dodika, kao i da za to poseduje i materijalne dokaze. Iz kabineta Dodika demantovali tvrdnje Mektića. "Imam… »
Dodik radi na rušenju Vučića

Dodik radi na rušenju Vučića

Vesti online 02.03.2017
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić tvrdi da na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića svesno rade iz kabineta Milorada Dodika. On je naveo i da za to poseduje i materijalne dokaze. - Imam dokaze za to. To govorim tri-četiri puta, čak sam… »
U Sarajevu tvrde: "Dodik radi na rušenju Vučića!"

U Sarajevu tvrde: "Dodik radi na rušenju Vučića!"

Pravda 02.03.2017
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić tvrdi da na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića svesno rade iz kabineta Milorada Dodika. On je naveo i da za to poseduje i materijalne dokaze. - Imam dokaze za to. To govorim tri-četiri puta, čak sam… »

Vesti dana »