Povezane vesti
Bogdan Bogdanović: Ponosan sam što Divac govori tako o meni, ali neću da diskutujem o NBA (foto)
Hot sport 02.03.2017
Na društvenim mrežama je reprezentativac dao svoj stav povodom najave Divca. Legendarni srpski košarkaš koji trenutno radi u Kingsima je izjavio da će Bogdan Bogdanović od sledeće sezone igrati u NBA, što igrač Fenerbahčea nije želeo da… »
Bogdanović ne želi da diskutuje o prelasku među Kingse: Živim u sadašnjosti
Press 02.03.2017
Ponosan sam što Vlade Divac govori pozitivno o meni kao košarkašu. Ali, da razjasnim, neću da donosim odluku o budućnosti pre kraja sezone sa Fenerbahčeom, rekao je srpski bek. foto: novosti.rs Nikada se samostalno nije zvanično oglašavao… »
Bogdanović nije potvrdio odlazak u NBA: Hvala Divcu, ali odlučujem tek na kraju sezone!
Mozzart sport 02.03.2017
"Da razjasnimo kompletnu situaciju, ja neću govoriti o NBA, niti donositi bilo kakvu odluku o svojoj budućnosti dok ne završim sezonu s Fenerbahčeom", rekao je reprezentativac Srbije. Srpski košarkaški as Bogdan Bogdanović nije želeo da potvrdi… »
Bogdan se oglasio zbog Divčeve izjave
Sportske.net 02.03.2017
Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac saopštio je da će se Bogdan Bogdanović priključiti "Kraljevima" što je dovelo do rekacije srpskog internacionalca. Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović viđen je kao novi član Sakramento… »
Bogdanović: O NBA na kraju sezone, fokus na Fenerbahče
Sportski žurnal 02.03.2017
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović zahvalio je generalnom menadžeru Sakramenta Vlade Divcu na lepim rečimka i želji da ga angažuje na leto, ali i poručio da je sada isključivo fokusiran na obaveze u Fenerbahčeu. Sakramento polaže prava na… »
Bogdan morao da reaguje: Divac je legenda, ali...
Mondo 02.03.2017
Pohvale od Vlada Divca prijale su Bogdanu Bogdanoviću, ali ne i spekulacija oko toga gde će nastaviti karijeru. Stoga, oglasio se kratkom izjavom... Foto: MN Press Da će Bogdan Bogdanović naredne sezone igrati za Sakramento Kingse saznali smo nedavno… »
Otvoreno o sakramentu: Bogdanović odgovorio Divcu: O “kraljevima” na kraju sezone!
Sportal blic 02.03.2017
Bogdan Bogdanović će od sledeće sezone nositi dres Sakramenta. Tako bar tvrdi generalni menadžer “kraljeva” Vlade Divac. Šta na sve to kaže bek reprezentacije Srbije? Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Bogdan Bogdanović Taktički je odigrao… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 2 satajoš 197 povezanih
"Uhapsite Netanjahua": Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda
Kurir pre 51 minutajoš 66 povezanih
Pomoćnik direktora policije za RTS: Balijagić uhapšen na spavanju, pratili smo tragove u snegu
RTS pre 1 satjoš 108 povezanih