Povezane vesti
Vuk Jeremić podržao Vlada Georgieva: "Drznuo" se da stane uz Jankovića i zato mu se sve ovo dešava
Nedeljnik 04.03.2017
Za danas je u Smederevu najavljen skup podrške popularnom pevaču kome je otkazan koncert u ovom gradu zbog podrške Saši Jankoviću na predsedničkim izborima. Georgiev se oglasio povodom mlake podrške kolega, a podrška je stigla i od drugog… »
Gradonačelnica: Nemam veze sa koncertom Georgieva
Danas 04.03.2017
Grad Smederevo i ja kao gradonačelnik nemamo nikakve veze ni sa zakazivanjem ni sa otkazivanjem koncerta Vlade Georgieva. To su samo medijske spekulacije i spinovanja koje je opozicija pokušala da iskoristi i na taj način započne političku kampanju… »
Georgiev pred današnji skup u Smederevu: Živimo u totalitarnom režimu
Radio 021 04.03.2017
Pevač Vlado Georgiev je istakao da živimo u neverovatnom obliku totalitarnog režima, i da ne može da veruje kako se ponašaju lokalne vlasti. On je tako za list "Danas" prokomentarisao informaciju da je radnicima pojedinih javnih preduzeća u… »
Vlado Georgiev: Zabranjeni Barba
Danas 04.03.2017
Muzičar i kompozitor Vlado Georgiev postao je centralna politička figura ovih dana u Srbiji, jer mu je iz političkih razloga zabranjen koncert u Smederevu. Podrška predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću očigledno je bila trn u oku lokalnim… »
Georgiev: Strah je zavladao Srbijom
SEEbiz 04.03.2017
BEOGRAD - Skandalizovan sam ponašanjem lokalnih vlasti i ne znam kakav bi komentar dao, rekao je za Danas muzičar Vlado Georgiev, komentarišući informaciju da je radnicima pojedinih javnih preduzeća u Smederevu prećeno otkazom ukoliko se pojave na… »
Georgiev: Sramota je šta se dešava, skandalizovan sam ponašanjem lokalnih vlasti
Nova ekonomija 04.03.2017
Skandalizovan sam ponašanjem lokalnih vlasti i ne znam kakav bi komentar dao, rekao je za Danas muzičar Vlado Georgiev, komentarišući informaciju da je radnicima pojedinih javnih preduzeća u Smederevu prećeno otkazom ukoliko se pojave na protestnom… »
Vlado Georgiev na udaru zabrana: Živimo u totalitarizmu!
Tračara 04.03.2017
Afera oko otkazivanja koncerta Vlade Georgieva u Smederevu se nastavlja, a svima je jasno da se pevač neće predati bez borbe, te je u to ime večeras, u 20:30, na gradskom trgu, zakazan protestni skup Koncert Vlada Georgieva – ipak ćemo održati… »
Georgiev: Sramota šta se dešava, ima nas koji se ne plašimo
N1 Info 04.03.2017
Skandalizovan sam ponašanjem lokalnih vlasti i ne znam kakav bi komentar dao, rekao je za Danas muzičar Vlado Georgiev, komentarišući informaciju da je radnicima pojedinih javnih preduzeća u Smederevu prećeno otkazom ukoliko se pojave na protestnom… »
Vlado Georgiev: Živimo u totalitarizmu
Danas 04.03.2017
Popović: Radnicima iz brojnih preduzeća u Smederevu prećeno otkazom ukoliko se pojave na skupu. Ovo je neverovatan oblik totalitarizma. Skandalizovan sam ponašanjem lokalnih vlasti i ne znam kakav bi komentar dao - kaže za Danas muzičar Vlado… »
Vesti dana »
Bečka policija pojačala mere bezbednosti na božićnim sajmovima u gradu
Vesti online pre 14 minutajoš 4 povezane
Srbi će se oduševiti šta je pisalo Usiku na majici: Preko poruke stavio ogroman krst usred Saudijske Arabije
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih
Horor na božićnom vašaru u Nemačkoj trajao 3 minuta: Najnoviji detalji o napadu, poznato šta je sa vozačem
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 9 satijoš 1 povezana
Danas u 16h na Trgu Slavija protest studenata, poljoprivrednika i građana
N1 Info pre 37 minutajoš 1 povezana