Повезане вести

Вук Јеремић подржао Влада Георгиева: "Дрзнуо" се да стане уз Јанковића и зато му се све ово дешава

Вук Јеремић подржао Влада Георгиева: "Дрзнуо" се да стане уз Јанковића и зато му се све ово дешава

Недељник 04.03.2017
За данас је у Смедереву најављен скуп подршке популарном певачу коме је отказан концерт у овом граду због подршке Саши Јанковићу на председничким изборима. Георгиев се огласио поводом млаке подршке колега, а подршка је стигла и… »
Градоначелница: Немам везе са концертом Георгиева

Градоначелница: Немам везе са концертом Георгиева

Данас 04.03.2017
Град Смедерево и ја као градоначелник немамо никакве везе ни са заказивањем ни са отказивањем концерта Владе Георгиева. То су само медијске спекулације и спиновања које је опозиција покушала да искористи и на тај начин започне… »
Георгиев пред данашњи скуп у Смедереву: Живимо у тоталитарном режиму

Георгиев пред данашњи скуп у Смедереву: Живимо у тоталитарном режиму

Радио 021 04.03.2017
Певач Владо Георгиев је истакао да живимо у невероватном облику тоталитарног режима, и да не може да верује како се понашају локалне власти. Он је тако за лист "Данас" прокоментарисао информацију да је радницима појединих јавних… »
Владо Георгиев: Забрањени Барба

Владо Георгиев: Забрањени Барба

Данас 04.03.2017
Музичар и композитор Владо Георгиев постао је централна политичка фигура ових дана у Србији, јер му је из политичких разлога забрањен концерт у Смедереву. Подршка председничком кандидату Саши Јанковићу очигледно је била трн у… »
Георгиев: Страх је завладао Србијом

Георгиев: Страх је завладао Србијом

СЕЕбиз 04.03.2017
БЕОГРАД - Скандализован сам понашањем локалних власти и не знам какав би коментар дао, рекао је за Данас музичар Владо Георгиев, коментаришући информацију да је радницима појединих јавних предузећа у Смедереву прећено отказом… »
Георгиев: Срамота је шта се дешава, скандализован сам понашањем локалних власти

Георгиев: Срамота је шта се дешава, скандализован сам понашањем локалних власти

Нова економија 04.03.2017
Скандализован сам понашањем локалних власти и не знам какав би коментар дао, рекао је за Данас музичар Владо Георгиев, коментаришући информацију да је радницима појединих јавних предузећа у Смедереву прећено отказом уколико се… »
Владо Георгиев на удару забрана: Живимо у тоталитаризму!

Владо Георгиев на удару забрана: Живимо у тоталитаризму!

Трачара 04.03.2017
Афера око отказивања концерта Владе Георгиева у Смедереву се наставља, а свима је јасно да се певач неће предати без борбе, те је у то име вечерас, у 20:30, на градском тргу, заказан протестни скуп Концерт Влада Георгиева –… »
Георгиев: Срамота шта се дешава, има нас који се не плашимо

Георгиев: Срамота шта се дешава, има нас који се не плашимо

Н1 Инфо 04.03.2017
Скандализован сам понашањем локалних власти и не знам какав би коментар дао, рекао је за Данас музичар Владо Георгиев, коментаришући информацију да је радницима појединих јавних предузећа у Смедереву прећено отказом уколико се… »
Владо Георгиев: Живимо у тоталитаризму

Владо Георгиев: Живимо у тоталитаризму

Данас 04.03.2017
Поповић: Радницима из бројних предузећа у Смедереву прећено отказом уколико се појаве на скупу. Ово је невероватан облик тоталитаризма. Скандализован сам понашањем локалних власти и не знам какав би коментар дао - каже за Данас… »

Вести дана »