Đorđe Balašević

O, daj okreni: Girjos, Novakovih 1.812 i Mišino „gde ste“

Sport klub pre 37 minuta
Đorđe Balašević pevao je o ljubavi, ali ovaj grend slem ringišpil kad okrene... Kiša i raspored tako su hteli da trojica naših opet igraju istovremeno, pa su za praćenje bili potrebni: kondicija, razumna sposobnost predviđanja i malo sreće da se… »

Bebi Balašević sad ne valjaju ni Novosađani: Smeta im Muzej, a ne smeta im išaran Đoletov mural

Luftika pre 1 dan
Beba Balašević ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Nakon što je nedavno prozvala ženski bend „ Frajle„, ovog puta imala je šta da kaže i za Novi Sad ‒ rodni grad. Naime, sve je počelo kada je neko oskrnavio mural posvećen Đorđu… »

Beba Balašević kritikuje rodni grad: "Nažalost, Novi Sad nije Đole"

B92 pre 1 dan
Beba Balašević ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Nakon što je nedavno prozvala ženski bend "Frajle", ovog puta imala je šta da kaže i za Novi Sad ‒ rodni grad. Naime, sve je počelo kada je neko oskrnavio mural posvećen Đorđu… »

Ponovo skrnavljen mural Đorđa balaševića! Muzičareva ćerka odreagovala odmah: Poslala jaku poruku svima!

Kurir pre 1 dan
Đorđe Balašević bio je jedan od omiljenih pesnika, umetnika i muzičara savremenog doba, a njegova smrt ostavila je mnoge u žalosti. Tuga se, tada, nadvila nad Srbijom, a posebno ju je dobro osetio Novi Sad, u kome je kantautor proveo život. U martu… »

„Moja pravoslavna hadžijska svadba, za 150 odabranih“ HIT pozivnica za proslavu Alekse Balaševića (FOTO)

Luftika pre 2 dana
Sin legendarnog Đorđa Balaševića, Aleksa i njegova izabranica Nikolina zakleli su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a venčanje je obavio Patrijarh Porfirije. Nakon toga, daleko od očiju javnosti, svadbena proslava održana je u jednom… »

“Mnogi koji su bili publika Đorđa Balaševića otišli su iz Beograda. Napustili su svoj grad, svoju zemlju, jer ovde više…

Nedeljnik pre 2 dana
Fotografija: Željka Dimić Balašević nije bio čovek koji je pisao lepe pesme, pio flaširanu vodu i odlazio na spavanje pre ponoći. Pored toga što je napisao večne pesme on je obeležio epohu kao hroničar. Zato oni spontani i grupni oproštaji u… »

Piše Ranko Pivljanin: Radnik je vest kad pogine ili blokira put

Nova pre 2 dana
...I decu izvode s jutarnje nastave, da vide gladne radnike, pevaše besmrtni Đorđe Balašević u pesmi "Rekvijem" i ti stihovi su mi se zavrteli u glavi, gledajući u sredu radnike "Fijata" koji su, poniženi i izdani, pravdu tražili na auto-putu… »

„Nauči da hodaš“ Beba Balašević suočila se sa gnusnim uvredama zbog invaliditeta

Luftika pre 2 dana
Jelena Beba Balašević, ćerka legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, 1998. godine doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu nakon koje jedno vreme nije mogla da hoda. Ona je sada na društvenim mrežama otkrila kako je kroz sve to prošla, ali… »

(Foto)"Moja pravoslavna hadžijska svadba, za 150 odabranih": Hit pozivnica Balaševića - gosti su morali da poštuju…

Blic pre 3 dana
Sin legendarnog Đorđa Balaševića, Aleksa i njegova izabranica Nikolina zakleli su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a venčanje je obavio Patrijarh Porfirije. Nakon toga, daleko od očiju javnosti, svadbena proslava održana je u jednom… »

Beba Balašević se prisetila strašne saobraćajne nesreće koju je jedva preživela: "Prošla sam pakao"

B92 pre 3 dana
Jelena Beba Balašević, ćerka legendarnog Đorđa Balaševića, otkrila je kako se svojevremeno nosila sa svojim invaliditetom, te na kakve je sve predrasude nailazila nakon što je doživela stravičnu saobraćajnu nesreću 1998. godine. "Tamo negde… »

Vesti dana »