Đorđe Balašević

Ispod Brankovog mosta osvanuo mural dragoljuba đuričića: Evo zašto je ovo mesto posebno za bubnjara i čija je bila…

Kurir pre 1 dan
Bubnjar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je u bonici "Dragiša Mišović" u Beogradu, od posledica korona virusa. Muzičar, koji je svirao u grupama "Leb i sol" i "Kerber" i koji je sarađivao Zdravkom Čolićem, Đorđem Balaševićem kao i drugim… »

Tri meseca nakon Balaševićeve smrti Olja ima razlog za sreću

Nova pre 4 dana
Od smrti novosadskog kantautora, jednog od najomiljenijih s ovih prostora, prošlo je nešto manje od tri meseca. Njegov odlazak najteže je pao njegovoj deci - sinu Aleksi i ćerkama Jovani i Jeleni, ali i supruzi Oliveri, s kojom je proveo gotovo 40… »

Beba Balašević se prvi put oglasila nakon smrti svog oca Đorđa Balaševića!

Svet plus pre 4 dana
Ćerka panonskog mornara Jelena Beba Balašević prvi put se oglasila nakon smrti svog oca Đorđa Balaševića. Naime, samo dan nakon njegovog rođendana, Beba je objavom zaintrigirala javnost. -Gospon Tamburaši' i gospoja Beba Balašević nešto… »

Omaž Balaševiću, kampanja o melanomu i još ponešto…..

Nedeljnik pre 5 dana
Savo Pilipović, predsednik Udruženja pacijenata obolelih od melanoma U utorak, 11 maja bi bio 68.rođendan Đorđa Balaševića da nije prerano otišao u večna lovišta. Ovako, konferencija za novinare Udruženja pacijenata obolelih od melanoma… »

Na dan kad je rođen u Podgorici je posađen orah! I još 67 sadnica u čast Đoleta Balaševića

Luftika pre 6 dana
U Podgorici je 11. maja svečano otvoren park posvećen nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću. Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi “Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah” gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktorka… »

U Podgorici otvoren park posvećen Balaševiću: Kao u pesmi posadili su orah i 68 sadnica drveća!

Kurir pre 6 dana
U Podgorici je svečano otvoren park posvećen nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću. Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi " Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah" gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktorka gradskog… »

OŠ "Matija Gubec" obeležila rođendan Đorđa Balaševića

Subotica.com pre 6 dana
Nizom aktivnosti, učenici OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta su zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima jučerašnji dan posvetili našem, nedavno preminulom, velikom kantautoru Đorđu Balaševiću i na kreativan način obeležili njegov rođendan. U… »

U Podgorici otvoren park posvećen Đorđu Balaševiću

N1 Info pre 6 dana
U čast velikog kantautora Đorđa Balaševića, u Podgorici je otvoren park na Bulevaru Mihaila Lalića u Bloku pet, posvećen slavnom pevaču iz Novog Sada. Park je zvanično otvoren sinoć, na dan kada bi slavni Novosađanin slavio 68. rođendan. Tim… »

Balaševiću u čast - tematski park "Na dan kad sam rođen", otvoren u Podgorici

RTS pre 6 dana
U Podgorici je otvoren park posvećen Đorđu Balaševiću, na dan njegovog rođenja, kao u njegovoj pesmi "Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah" U tematskom parku, na 7.000 kvadratnih metara, posađeno je 68 sadnica drveća od kojih svaka… »

U Podgorici je otvoren park Đorđa Balaševića sa svim sadnicama koje je ikad opevao u svojim pesmama i ovo je prelepo

Noizz pre 6 dana
Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi "Na dan kad sam rodjen, tu je posadjen orah" gradonačelnik Podorice Ivan Vuković i direktorka gradskog preduzeća Zelenilo Daca Popović, na njegov rodjendan, posadili su orah i predali građanima na upotrebu… »

Vesti dana »