Đorđe Balašević

Tri meseca nakon Balaševićeve smrti Olja ima razlog za sreću

Nova pre 30 dana
Od smrti novosadskog kantautora, jednog od najomiljenijih s ovih prostora, prošlo je nešto manje od tri meseca. Njegov odlazak najteže je pao njegovoj deci - sinu Aleksi i ćerkama Jovani i Jeleni, ali i supruzi Oliveri, s kojom je proveo gotovo 40… »

Beba Balašević se prvi put oglasila nakon smrti svog oca Đorđa Balaševića!

Svet plus pre 30 dana
Ćerka panonskog mornara Jelena Beba Balašević prvi put se oglasila nakon smrti svog oca Đorđa Balaševića. Naime, samo dan nakon njegovog rođendana, Beba je objavom zaintrigirala javnost. -Gospon Tamburaši' i gospoja Beba Balašević nešto… »

Omaž Balaševiću, kampanja o melanomu i još ponešto…..

Nedeljnik pre 31 dana
Savo Pilipović, predsednik Udruženja pacijenata obolelih od melanoma U utorak, 11 maja bi bio 68.rođendan Đorđa Balaševića da nije prerano otišao u večna lovišta. Ovako, konferencija za novinare Udruženja pacijenata obolelih od melanoma… »

Na dan kad je rođen u Podgorici je posađen orah! I još 67 sadnica u čast Đoleta Balaševića

Luftika 12.05.2021
U Podgorici je 11. maja svečano otvoren park posvećen nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću. Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi “Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah” gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktorka… »

U Podgorici otvoren park posvećen Balaševiću: Kao u pesmi posadili su orah i 68 sadnica drveća!

Kurir 12.05.2021
U Podgorici je svečano otvoren park posvećen nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću. Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi " Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah" gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktorka gradskog… »

OŠ "Matija Gubec" obeležila rođendan Đorđa Balaševića

Subotica.com 12.05.2021
Nizom aktivnosti, učenici OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta su zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima jučerašnji dan posvetili našem, nedavno preminulom, velikom kantautoru Đorđu Balaševiću i na kreativan način obeležili njegov rođendan. U… »

U Podgorici otvoren park posvećen Đorđu Balaševiću

N1 Info 12.05.2021
U čast velikog kantautora Đorđa Balaševića, u Podgorici je otvoren park na Bulevaru Mihaila Lalića u Bloku pet, posvećen slavnom pevaču iz Novog Sada. Park je zvanično otvoren sinoć, na dan kada bi slavni Novosađanin slavio 68. rođendan. Tim… »

Balaševiću u čast - tematski park "Na dan kad sam rođen", otvoren u Podgorici

RTS 12.05.2021
U Podgorici je otvoren park posvećen Đorđu Balaševiću, na dan njegovog rođenja, kao u njegovoj pesmi "Na dan kad sam rođen, tu je posađen orah" U tematskom parku, na 7.000 kvadratnih metara, posađeno je 68 sadnica drveća od kojih svaka… »

U Podgorici je otvoren park Đorđa Balaševića sa svim sadnicama koje je ikad opevao u svojim pesmama i ovo je prelepo

Noizz 12.05.2021
Simbolično, kao u Balaševićevoj pesmi "Na dan kad sam rodjen, tu je posadjen orah" gradonačelnik Podorice Ivan Vuković i direktorka gradskog preduzeća Zelenilo Daca Popović, na njegov rodjendan, posadili su orah i predali građanima na upotrebu… »

U Podgorici otvoren park Balaševiću: Baš na njegov rođendan, kao u pesmi, tu je posađen orah

Telegraf 12.05.2021
U parku je, simbolično, posađeno 68 sadnica drveća, svaka sadnica simboliše po jednu godinu života Đorđa Balaševića. U Podgorici je u utorak uveče svečano otvoren park posvećen nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću. Simbolično… »

Vesti dana »