Šumarice

Voda za piće ispravna na 3 javne česme u Kragujevcu

Pressek pre 11 sati
Rezultati ispitivanja higijenske ispravnosti vode za piće sa javnih česama u Kragujevcu – pokazali su da je od 11 analiziranih uzoraka izvorske vode, tri ispravno i bezbedno za upotrebu. To su javne česme u Šumaricama, Teferiču i Beloševcu. Voda… »

“Kragujevačko more” ovog leta samo na sopstvenu odgovornost

Ritam grada Kg pre 12 sati
Sudeći prema trenutnoj situaciji sa kvalitetom vode, analizirajući i sve druge aspekte, jezero u Šumaricama može da ostane jedno od omiljenih izletišta Kragujevčana, ali kupalište – teško. Bar ne u dogledno vreme. Pompezno najavljeno uređenje… »

Na samo tri javne česme u Kragujevcu voda ispravna za piće

iKragujevac pre 13 sati
Rezultati ispitivanja ispravnosti vode za piće sa javnih česama. Rezultati ispitivanja higijenske ispravnosti vode za piće sa javnih česama – pokazali su da je od 11 analiziranih uzoraka izvorske vode, tri ispravno i bezbedno za upotrebu na javnim… »

Od 11 ispitivanih, voda ispravna samo na tri javne česme u Kragujevcu

Glas Šumadije pre 1 dan
Rezultati ispitivanja higijenske ispravnosti vode za piće sa javnih česama pokazali su da je od 11 analiziranih uzoraka izvorske vode, tri ispravno i bezbedno za upotrebu na javnim česmama u Šumaricama, Teferiču i Beloševcu. Voda na javnim česmama… »

Na samo tri javne česme u Kragujevcu voda ispravna za piće

RTK pre 1 dan
Rezultati ispitivanja higijenske ispravnosti vode za piće sa javnih česama pokazuju da su, od 11 analiziranih uzoraka izvorske vode, tri ispravna i bezbedna za upotrebu na javnim česmama u Šumaricama, Teferiču i Beloševcu. Voda na javnim česmama u… »

OPREZ: Na samo tri javne česme voda bezbedna za piće

InfoKG pre 1 dan
Rezultati ispitivanja higijenske ispravnosti vode za piće sa javnih česama pokazali su da su od 11 analiziranih uzoraka izvorske vode, tri ispravna i bezbedna za upotrebu - na javnim česmama u Šumaricama, Teferiču i Beloševcu. Voda na javnim… »

Kragujevac: Tretman suzbijanja larvi i odraslih komaraca u sredu, 29. juna

Pressek pre 1 dan
Odeljenje za javno zdravlje grada Kragujevca obaveštava građane i pčelarska društva da će se u sredu 29. juna, ukoliko se za to stvore povoljni meteorološki uslovi obaviti tretman suzbijanja larvi komaraca na manjim i većim vodenim recipijentima… »

Danas u Kragujevcu zaprašivanje komaraca

Glas Šumadije pre 1 dan
Odeljenje za javno zdravlje grada Kragujevca obaveštava građane i pčelarska društva da će danas, ukoliko se za to stvore povoljni meteorološki uslovi, obaviti tretman suzbijanja larvi komaraca na manjim i većim vodenim recipijentima (bare, kanali i… »

Vidovdansko sećanje na kosovske junake i poginule Kragujevčane

RTK pre 2 dana
Na Vidovdan se sećamo kosovskih junaka, branilaca otadžbine i poginulih Kragujevčana, koji su dali svoj život za slobodu Srbije i budućih generacija. Godišnji pomen u slavu heroja je najmanje što mi, kao njihovi potomci, možemo da učinimo kako bi… »

Na Vidovdan položeni venci kraj spomenika Uspenje i na Starom vojničkom groblju u Šumaricama

InfoKG pre 2 dana
Kraj spomenika „Uspenje“ i na Starom vojničkom groblju u Šumaricama danas na Vidovdan vence su položili predstavnici brojnih organizacija i udruženja, kao i lokalne samouprave. Kraj spomenika „Uspenje“ podignutom u slavu poginulim… »

Vesti dana »