Šumarice

„elitna“ deponija u kragujevačkim Šumaricama- niču i nove…

U centar pre 10 dana
Na stotinak metara od kuća u naselju „Sunčani breg“, inače zamišljenom kao mesto za individualno stanovanje kragujevačke „elite“, na putu ka spomen parku u Šumaricama, jedna za drugom ređaju se divlje deponije. Ovu, koja je u poslednje… »

Nestala devojčica se javila porodici

Veliki park pre 19 dana
Ana Mirković (14) iz Kragujevca, čiji je nestanak pre nekoliko dana prijavila njena porodica, javila se roditeljima da je živa i zdrava. Ova informaciju objavljena je na sajtu fondacije „Tijana Jurić“, a zašto je devojčica otišla od kuće i gde… »

„Živa sam i zdrava“!- javila se nestala devojčica iz Kragujevca

U centar pre 19 dana
na Mirković (14) iz Kragujevca, čiji je nestanak pre nekoliko dana prijavila njena porodica, javila se roditeljima da je živa i zdrava. Ova informacija objavljena je na sajtu fondacije „Tijana Jurić“, a zašto je devojčica otišla od kuće i gde… »

Nestala devojčica iz Kragujevca se javila roditeljima: Poručila im je samo da je živa i zdrava

Večernje novosti pre 19 dana
Ana Mirković (14) iz Kragujevca, čiji je nestanak pre nekoliko dana prijavila njena porodica, javila se roditeljima da je živa i zdrava. Ova informacija objavljena je na sajtu fondacije "Tijana Jurić", a zašto je devojčica otišla od kuće i gde je… »

Ne zna se gde je bila: Nestala devojčica (14) iz Kragujevca javila se roditeljima (foto)

Srbija danas pre 19 dana
Podsetimo, devojčica je nestala pre oko desetak dana ispred staračkog doma u Šumaricama u Kragujevcu, i od tada se o njoj ništa nije znalo. A. M. (14) iz Kragujevca, čiji je nestanak pre nekoliko dana prijavila njena porodica, javila se roditeljima… »

Devojčica za kojom policija i porodica tragaju danima javila se roditeljima

Blic pre 19 dana
Ana Mirković (14) iz Kragujevca, čiji je nestanak pre nekoliko dana prijavila njena porodica, javila se roditeljima da je živa i zdrava. Ova informaciju objavljena je na sajtu fondacije "Tijana Jurić", a zašto je devojčica otišla od kuće i gde je… »

Nestala Devojčica (14) u Kragujevcu: Poslednji put viđena pre 10 dana ispred staračkog doma u Šumaricama

Blic pre 20 dana
Devojčica Ana Mirković (14) nestala je pre deset dana ispred staračkog doma u Šumaricama u Kragujevcu i od tada joj se gubi svaki trag zbog čega njena porodica poziva preko društvenih mreža sve ljude da pomognu u potrazi za njom. Slika devojčica… »

Havarijska isključenja: Danas bez vode ovi potrošači u Kragujevcu

iKragujevac pre 23 dana
JKP vodovod i kanalizacija bez vode danas ostavlja ove potrošače. Vašarište, ul. Omladinskih radnih brigada 2 ( od 08:00 do 12:00 časova ), ulična linija. Centar, ul. Mihajla Iveše bb ( od 12:00 do 16:00 časova ), popravka šelne. Batočina, ul… »

Bez vode sledeći potrošači

Veliki park pre 23 dana
JKP vodovod i kanalizacija Kragujevac danas bez vode ostavlja sledeće potrošače : Vašarište, ul. Omladinskih radnih brigada 2 ( od 08:00 do 12:00 časova ), ulična linija. Centar, ul. Mihajla Iveše bb ( od 12:00 do 16:00 časova ), popravka šelne… »

Somborski bođoš u Šumaricama

RTK pre 25 dana
U Šumaricama je danas zasađeno još jedno drvo kojim je oplemenjena površina memorijalnog kompleksa, a stiglo je zahvaljujući ličnim vezama jednog Kragujevčanina i gradonačelnika Sombora koji je slanjem sadnice želeo da iskaže poštovanje prema… »

Vesti dana »