Agrokor - vesti

Todorić nudi mogućnost da ga ispitaju britanski istražitelji

N1 Info pre 6 sati
Advokat osnivača posrnulog hrvatskog koncerna Agrokor Ivice Todorića Čedo Prodanović izjavio je da je Todorić ponudio mogućnost da ga ispitaju britanski istražitelji.
"On je ponudio takvu mogućnost, videćemo da li se to može realizovati", kazao je Prodanović na novinarsko pitanje hoće li Todorić, umesto u Hrvatskoj, o sumnjama u slučaju Agrokor dati iskaz britanskim pravosudnim organima. Dodao... »

Srpski sud odbio žalbu prinudne uprave Agrokora

Politika pre 6 sati
Nakon što je prvostepeni sud odbio zahtev Ante Ramljaka o priznanju „leks Agrokora”, to je učinio i Apelacioni privredni sud
Privredni apelacioni sud odbio je prošle nedelje žalbu Ante Ramljaka, prinudnog upravnika „Agrokora” da kompanije, koje u Srbiji posluju u okviru ovog hrvatskog koncerna, pređu pod nadležnost „leks Agrokora”, saznaje „Politika”.... »

Sudbina Zvečeva u rukama Ante Ramljaka

SEEbiz pre 20 sati
ZAGREB - Požeškom Zvečevu nedostaje glas njihova najvećeg vjerovnika, koncerna Agrokor u postupku izvanredne uprave, pa da mu u utorak prođe plan restrukturiranja. Prije osam dana glasanje je odgođeno na zahtjev samog Zvečeva. Požežani su iskoristili zakonsko pravo jer su se zakomplicirale stvari u tom pogledu.
Vjerovnici od Zvečeva, prvog proizvođača čokolade s rižom na svijetu, potražuju ukupno 230,58 milijuna kuna, pri čemu je 4,5 milijuna kunaosporeno. Na popisu su 324 vjerovnika, a listu predvode banke koje zajedno potražuju gotovo... »

Hrvatski zaokret prema Rusiji

Večernje novosti pre 1 dan
Sve više dokaza o jačanju ekonomskih, ali i političkih veza između Zagreba i Moskve. Remont od 30 miliona dolara
ZAGREB: OD STALNOG DOPISNIKA HRVATSKA se sve više okreće Rusiji, pa je, posle dugo vremena, dogovoren prvi veliki posao remonta hrvatskih helikoptera, a ruski "Gasprom" je zainteresovan da postane vlasnik "Ine". Iako i dalje... »

Sud odbio žalbe, istraga u slučaju ''Agrokor'' može da počne

Večernje novosti pre 1 dan
Istraga u aferi Agrokora teškoj 1,3 milijarde kuna postala je pravosnažna nakon što je Županijski sud u Zagrebu odbio žalbe advokata vlasnika tog koncerta Ivice Todorića
ZAGREB - Istraga u aferi Agrokora teškoj 1,3 milijarde kuna postala je pravosnažna nakon što je Županijski sud u Zagrebu odbio žalbe advokata vlasnika tog koncerta Ivice Todorića i još 14 njegovih saradnika koji su osumnjičeni u... »

Istraga protiv Todorića postala pravomoćna

Al Jazeera pre 1 dan
HDZ je ranije najavio da će saborska komisija prestati s radom kad se pokrene sudski postupak.
Istraga protiv Ivice Todorića i njegovih suosumnjičenika postala je pravomoćna jer je istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda odbacio žalbe odbrane na odluku o pokretanju istrage koju je tužilaštvo donijelo još 18. oktobra.... »

Todoriću se loše piše: Sud odbio žalbe, istraga u slučaju Agrokor može da počne

Srbija danas pre 1 dan
Navodno, lažirali finansijske izveštaje
Istraga u aferi Agrokora teškoj 1,3 milijarde kuna postala je pravosnažna nakon što je Županijski sud u zagrebu odbio žalbe advokata vlasnika tog koncerta Ivice Todorića i još 14 njegovih saradnika koji su osumnjičeni u tom slučaju. Todorić i saradnici se sumnjiče da... »

Sud odbio žalbe, istraga u slučaju Agrokor može da počne

Dnevnik pre 1 dan
ZAGREB: Istraga u aferi Agrokora teškoj 1,3 milijarde kuna postala je pravosnažna nakon što je Županijski sud u zagrebu odbio žalbe advokata vlasnika tog koncerta Ivice Todorića i još 14 njegovih saradnika koji su osumnjičeni u tom slučaju.
Todorić i saradnici se sumnjiče da su falsifikovanjem dokumenata i lažiranim finansijskim izveštajima od 2006. godine izvukli iz Agrokora 1,3 milijarde kuna. Tužilaštvo sada može da počne istragu, odnosno ispitivanje svedoka.... »

Rasplet u „Agrokoru“: Hoće li „Zberbanka“ preuzeti „Merkator“

Sputnik pre 1 dan
Sada je definitivno jasno da više ništa nije jasno. Veliki ulog u slučaju „Agrokor“ učinio je da se zbog sve bližeg neizbežnog raspleta, on upravo pretvara u zaplet.
Ni autoritet suda u Londonu kada je u pitanju slučaj „Agrokor“, izgleda, nije od posebnog značaja. Svako bi da izvuče maksimum od najvećeg koncerna u regionu koji je na izdisaju. Danas je Okružni sud u Ljubljani saopštio da je... »

Desivojević Cvetković: Delta ne preuzima Agrokorove kompanije

SEEbiz pre 2 dana
INTERVJU - Kad su se pojavile prve vijesti o problemima Agrokora, počelo se nagađati o tome da bi Delta Holding, jedna od najvećih srpskih kompanija i lider u agrarnoj proizvodnji, mogao preuzeti posrnuli koncern. Ili barem neke njegove dijelove.
Marija Desivojević Cvetković, viša potpredsjednica zaduženom za strategiju i razvoj, to, međutim demantira. U kompaniji je od 2008. godine, prvo na mjestu direktorice divizije za proizvodnju hrane, a od 2012. kao potpredsjednica.... »

Ubedljive pobede Reala, Lajpciga i Napolija

Danas  pre 4 sata  još 8 povezanih

Hag danas izriče presudu Mladiću

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

Fejsbuk vraća stari News feed

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.