Agrokor - vesti

N1: Todoriću odbijen zahtev na žalbu protiv izručenja

Večernje novosti pre 7 dana
Visoki sud u Londonu odbio je zahtev osnivača "Agrokora" Ivice Todorića za žalbu na izručenje Hrvatskoj.
Visoki sud u Londonu odbio je zahtev osnivača "Agrokora" Ivice Todorića za žalbu na izručenje Hrvatskoj. Britansko tužilaštvo potvrdilo je za "N1" da je sud odbio Todorićev zahtev još krajem jula, ali je on iskoristio svoje... »

Todoriću odbijen zahtev na žalbu protiv izručenja

RTV pre 7 dana
RTV: Todoriću odbijen zahtev na žalbu protiv izručenja
ZAGREB - Visoki sud u Londonu odbio je zahtev osnivača "Agrokora" Ivice Todorića za žalbu na izručenje Hrvatskoj.
Britansko tužilaštvo potvrdilo je za "N1" da je sud odbio Todorićev zahtev još krajem jula, ali je on iskoristio svoje zakonsko pravo da ga sasluša usmeno. Ročište je zakazano za 6. septembar i, a ako mu ni tamo sud ne da za... »

N1: Todoriću odbijen zahtev na žalbu protiv izručenja

B92 pre 7 dana
B92: N1: Todoriću odbijen zahtev na žalbu protiv izručenja
Visoki sud u Londonu odbio je zahtev osnivača "Agrokora" Ivice Todorića za žalbu na izručenje Hrvatskoj.
Britansko tužilaštvo potvrdilo je za "N1" da je sud odbio Todorićev zahtev još krajem jula, ali je on iskoristio svoje zakonsko pravo da ga sasluša usmeno. Ročište je zakazano za 6. septembar i, a ako mu ni tamo sud ne da za... »

Todoriću odbijen zahtev na žalbu protiv izručenja

Sputnik pre 7 dana
Visoki sud u Londonu odbio je zahtev osnivača „Agrokora“ Ivice Todorića za žalbu na izručenje Hrvatskoj.
Britansko tužilaštvo potvrdilo je za „N1“ da je sud odbio Todorićev zahtev još krajem jula, ali je on iskoristio svoje zakonsko pravo da ga sasluša usmeno. Ročište je zakazano za 6. septembar i ako mu ni tamo sud ne da za pravo,... »

Hteli da daju pozajmicu agrokoru koji propada: Kako je Komercijalna banka htela da refinansira nenaplativ kredit

Srbija danas pre 11 dana
U trenutku dok je Agrokor grupa u procesu restrokutuiranja, rukovodstvo Komercijalne banke razmatra da refinansira kredit Frikomu koji je deo Merkatora S, a koji je u sastavu Agrokora
Rukovodstvo Komercijalne banke podnosi inicijativu da se refinansira kredit Frikomu koji on ima u UniCredit banci u iznosu od 15 miliona evra. Taj kredit bio je klasifikovan kao nenaplativ kredit (NPL) zbog toga što se u tom... »

Balkanski kralj banana: Kako je Rastoder pokorio i čuvenu Čikitu

B92 pre 12 dana
B92: Balkanski kralj banana: Kako je Rastoder pokorio i čuvenu Čikitu
Banane kupuje u Ekvadoru i Kosta Riki, kao i u ostalim zemljama Amerike, a prodaje ih u Severnoj i Južnoj Americi, arapskim zemljama, Evropi i Rusiji.
Izet Rastoder, biznismen crnogorskih korena koji živi u Sloveniji, predsednik je firme Rastoder Group, čija je osnovna delatnost distribucija svežeg voća i povrća. Prihodi od prodaje kompanije Rastoder u 2016. godini iznosili su... »

Sberbanka ne planira širenje u Evropi

Kamatica pre 17 dana
“Sve filijale Sberbank Evropa su profitabilne od 2017. godine, sa izuzetkom hrvatske zbog sporazuma o hrvatskom maloprodajnom lancu Agrokor, koji je bio veoma težak” - rekao je viši potpredsednik Sberbank Rusija Igor Kolomejski.
U razgovoru sa novinarima iz Srbije, Mađarske i Češke u sedištu Sberbank Evropa u Beču, Kolomejski je rekao da, iako te banke postižu dobre rezultate, Sberbank ne planira širenje putem preuzimanja na evropskom tržištu, već će se... »

Sberbanka bez širenja u Evropi - cilj veća profitabilnost

Nova ekonomija pre 18 dana
Sve filijale Sberbank Evropa su profitabilne od 2017. godine, sa izuzetkom hrvatske zbog sporazuma o hrvatskom maloprodajnom lancu Agrokor, koji je bio veoma težak, rekao je viši potpredsednik Sberbank Rusija Igor Kolomejski.U razgovoru sa novinarima iz Srbije, Madjarske i Češke u sedištu Sberbank... »

Sberbanka Srbija izuzetno profitabilna, hrvatska filijala najslabija u grupi zbog Agrokora

PC Press pre 18 dana
Sve filijale Sberbank Evropa su profitabilne od 2017. godine, sa izuzetkom hrvatske filijale zbog sporazuma o hrvatskom maloprodajnom lancu Agrokor, koji je bio veoma težak, rekao je viši potpredsednik Sberbank Rusija Igor Kolomejski. U razgovoru sa novinarima iz Srbije, Mađarske i Češke u sedištu... »

Prodali "čipi čips" Holanđanima zbog Agrokora

B92 pre 21 dan
B92: Prodali "čipi čips" Holanđanima zbog Agrokora
Hrvatska kompanija Frank prodala je svoj udeo u fabrici Adrija Snek Kompani, koja proizvodi "Čipi čips", holandskoj firmi Intersnek (Intersnack).
Kako je objavio Privredni vjesnik, razlog prodaje je kriza u koju je Frank upao zbog poslovanja sa Agrokorom. Novac od prodaje udela u Adrija Sneku, Frank je iskoristio za izmirivanje duga prema Privrednoj banci Zagreb, a u planu... »

©2018 Netmark d.o.o.