Albanija - vesti

"Nije pobio Srba koliko je želeo!" Terorista Haradinaj postaje deo vojske Kosova! Ubici cilj stvaranje velike albanije!

Srbija danas pre 13 dana
Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da je izjava Nasima Haradinaja, brata od strica kosovskog premijera Ramuša haradinaja da je ubijao srpske vojnika i da mu je žao što ih nije pobio koliko je želeo, najbolji dokaz da je Kosovo u rukama organizovane mafije i terorista, ali i da pokazuje njihov strah od podizanja prvih optužnica specijalnog tužilaštva.
- Da se ne plaše specijalizovanih sudskih veća i specijalizovanog tužilaštva ne bi tako burno reagovali, očigledno im savest nije mirna, a znaju čime mi raspolažemo što se dokumentacije tiče - navodi on. Drecun objašnjava da je... »

Milica Dabović pokazala bradavice

Press pre 13 dana
Milica Dabović (36) ne može bez skandala ni otkako je postala majka. Košarka je odvela bivšu kapitenku Srbije u Albaniju, u ekipu Fljamurtarija, ali ako nastavi da se eksponira eksplicitnim fotografijama, malo ko će je pamtiti po umeću na terenu.
Ovaj put isplivale su slike iz tuš kabine na kojima beli jednodelni kupaći kostim više pokazuje nego što skriva. Milicu je neko slikao kao da je mis mokre majice, a bradavice joj se jasno ocrtavaju. Dabovićeva je pozom pokušala... »

„Kralj Petar Prvi“, oživljavanje junačke istorije

RTS pre 13 dana
RTS: „Kralj Petar Prvi“, oživljavanje junačke istorije
Ratna drama „Zaspanka za vojnike“, reditelja Predraga Antonijevića, sutra će premijerno biti prikazana u okviru programa zvaničnog državnog obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata. Početkom decembra premijera još jednog filma koji se bavi tim periodom srpske istorije – „Kralj Petar Prvi“.
Priča o čuvenim vunenim čarapama u kojima je kralj Petar Prvi Karađorđević umro, pretočena u film, snimana je po romamu Milovana Vitezovića. Prati majku Makrenu Spasojević koja je stigla srpsku vojsku kada se povlačila kroz... »

Bruka! Lider SDA ponovo provocira: Sulja mitingovao sa albanskim zastavama!

Kurir pre 13 dana
Na Ugljaninovom skupu u Tutinu u izbornoj trci za Bošnjačko nacionalno veće sve vreme se vijorile zastave Albanije s dvoglavim orlom
Lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin ogrnuo se i albanskim zastavama u izbornoj trci za Bošnjačko nacionalno veće (BNV), koje je raspisala država Srbija. Nova u nizu provokacija dogodila se u utorak uveče, kada je Ugljanin okupio... »

Petoro Albanaca uhapšeno zbog krijumčarenja migranata

Vesti online pre 13 dana
Albanska policija saopštila je danas da je uhapsila pet osoba osumnjičenih za krijumčaranje migranata iz Grčke u Crnu Goru.
U saopštenju policije kaže se da je jednomesečna istraga pokazala da su kriminalne grupe prihvatale migrante, uglavnom Sirijce, iz susedne Grčke, obezbeđivale im smeštaj a zatim ih prevozile u Crnu Goru odakle bi nastavlljali ka... »

Grk koji je zadužio Srbe dobija ulicu u Beogradu

Vesti online pre 13 dana
Januar 1916. godine. Srpska vojska stigla je na Krf, a grčki zemčljoradnik Janis Janulis iznemoglim srpskim vojnicima ustupio je svoju zemlju kako bi na njoj napravili vojni logor.
Na njegovom imanju vojnici su se oporavljali nakon golgote koju su prošli u Albaniji. Oni koji nisu izdržali, sahranjivani su, takođe na njegovom imanju. Ekshumacijom, godinama kasnije, otkriveno je da je na tom zemljištu kosti... »

Srbija i Crna Gora najbrže implementiraju pravne tekovine u energetici

Novi magazin pre 13 dana
U Energetskoj zajednici (EZ) Crna Gora i Srbija i dalje predvode u brzini implementacije evropskih pravnih tekovina u oblasti energetike, Makedonija se probila na treće mesto, a slede Albanija i Kosovo, pokazao je izveštaj EZ objavljen danas.
U novom izveštaju se naglašava da su članice ostvarile napredak u reformisanju svojih energetskih sektora, ali da su potrebni veći napori i bolja priprema za uspešnu tranziciju na čistu energiju. Moldavija, Ukrajina i Bosna i... »

Vulin: Vučić s pravom zabrinut

Danas pre 13 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da najavljeno formiranje vojske Kosova predstavalja „pretnju za bezbednost u regionu“ i ocenio da je „predsednik Srbije Aleksandar Vučić s pravom zabrinut“ zbog svega što se dešava na Kosovu.
„Formiranje vojske Kosova pokazuje namere i kakvu politiku hoćete da vodite i kakva je potreba da se formira bilo kakava oružana snaga na Kosovu i Metohiji“, rekao je Vulin u emisji „Novo jutro“ TV Pink. On je pitao čemu će... »

"Vojska Kosova" je ozbiljna pretnja, predsednik Vučić je s pravom zabrinut: Vulin upozorio na ugrožavanje bezbednosti u celom regionu

Telegraf pre 13 dana
Šta će vam vojska, za šta ona služi, protiv koga ćete da se borite, napašćete Crnu Goru, Severnu Makedoniju, KFOR ili Albaniju? - upitao je Aleksandar Vulin prištinske vlasti
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio danas da formiranje "Vojske Kosova" jeste izazov i pretnja za bezbednost u regionu i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić s pravom zabrinut zbog svega što se dešava na KiM.... »

Vulin: Vojska Kosova pretnja

Studio B pre 13 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio da formiranje vojske Kosova jeste izazov i pretnja za bezbednost u regionu i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić s pravom zabrinut zbog svega što se dešava na KiM.
Formiranje vojske Kosova pokazuje namere i kakvu politiku hoćete da vodite i kakva je potreba da se formira bilo kakava oružana snaga na KiM, rekao je Vulin gostujući na Pinku. „Šta će vam vojska, za šta ona služi, protiv koga... »

Pozadina bruke u Parizu Kušner "veza" Tačiju za mesto iza Putina?

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Justinijan Veliki

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Haradinaj: Došlo je do politizacije i dramatizacije

B92  pre 6 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.