Albanija - vesti

Tači: Nisam se tajno sastajao s Vučićem

B92 pre 7 dana
B92: Tači: Nisam se tajno sastajao s Vučićem
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je za Radio-televiziju Albanije da nije imao nijedan tajni sastanak s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, prenosi RTK
„Ja sam se sastao sa predsednikom Vučićem na raznim sastancima lidera i na raznim ceremonijama van kamera, u hodnicima i salama u Parizu, Vatikanu, Beču, Njujorku, gde smo razgovarali otvoreno o raznim dešavanjima u regionu i... »

Niko se ne oseća dobro posle američkog šamara: Tači o situaciji u Prištini

Telegraf pre 7 dana
Dobri odnosi sa Sjedinjenim Državama glavni kriterijum Tačija
Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je da nikada nije pomislio da bi Priština mogla da dođe u poziciju da se njen odnos sa SAD dovodi u pitanje. On je za Radioteleviziju Albanije, rekao da ne veruje da... »

Albanija, uhapšen muškarac sa Kosova zbog sumnje da je terorista

RTS pre 7 dana
RTS: Albanija, uhapšen muškarac sa Kosova zbog sumnje da je terorista
F. D. sa Kosova uhapšen je zbog sumnje da se borio na strani terorističkih grupa, saopštila je albanska policija.
Muškarac star 32 godine uhapšen je na osnovu poternice koju je za njim izdala kosovska policija, u luci Valona sa lažnim makedonskim pasošem, prenosi AP. Kako se navodi, predstavnici prištinskih institucija tvrde da se ni jedan... »

Akvizicije Telekoma Srbija: Politička igranka bez granica

Biznis i finansije pre 7 dana
Kada je nedavno nacionalni telekomunikacioni operater obelodanio da će pokušati da kupi rivala koji posluje na tržištu Albanije, malo ko je posumnjao da sledi još veća politička igranka. Premda sve kompanije sa epitetom državne posluju i u kontekstu nacionalne politike, preuzimanje Kopernikusa, i... »

Albanci optuženi zbog krijumčarenja velike količine kokaina, vrednog 400 miliona evra

Blic pre 7 dana
Protiv osmorice državljana Albanije u Nemačkoj je podignuta optužnica zbog šverca u zemlju oko 1,8 tona kokaina u razrađenoj šemi krijumčarenja droge iz Južne Amerike u Evropu. Kokain je krijumčaren u kutijama sa bananama. Vrednost krijumčarenog kokaina procenjuje se na 400 miliona evra, navode... »

Tači: Zbog male štete Srbiji, narušili smo odnose sa SAD

Vesti online pre 8 dana
Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je da nikada nije pomislio da bi Priština mogla da dođe u poziciju da se njen odnos sa SAD dovodi u pitanje.
On je za Radioteleviziju Albanije, rekao da ne veruje da postoji ijedan lider na Kosovu koji se oseća dobro samo zato što je Srbiji naneta šteta od nekoliko miliona evra, a da je Priština od SAD "dobila šamar", preneo je... »

Tači: Zbog male štete Srbiji, narušili smo odnose sa SAD

Sputnik pre 8 dana
Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je da nikada nije pomislio da bi Priština mogla da dođe u poziciju da se njen odnos sa SAD dovodi u pitanje.
On je za Radio-televiziju Albanije rekao da ne veruje da postoji ijedan lider na Kosovu koji se oseća dobro samo zato što je Srbiji naneta šteta od nekoliko miliona evra, a da je Priština od SAD „dobila šamar“, preneo je... »

NATO će uložiti 51 milion evra u osavremenjivanje albanske vazduhoplovne baze

Tango Six pre 8 dana
Vrhovni štab savezničkih snaga Evrope (Supreme Headquarters Allied Powers Europe – SHAPE), sedište savezničkih komandnih operacija NATO, obavestio je 4. februara da se NATO složio da uloži 51 milion evra u obnovu vazduhoplovne baze Kučova u Republici Albaniji i da je pretvori u prvu vazduhoplovnu... »

Prizor zbog kojeg Albanija beleži sve veći broj turista (VIDEO)

Vesti online pre 8 dana
Albanske lagune Karavasta, Narta, a sve češće i Kuna Vejn prepune su flamingosa, zbog čega je i broj posetilaca u tim lagunama porastao, piše agencija ATA.
Laguna Narta poznata je i pod nazivom "kuća za flamingose" zbog geografskog položaja i dubine vode, navodi agencija. Razigrani flamingosi nude prirodni spektakl za lokalne i inostrane turiste, a zahvaljujući zabrani lova, fauna u... »

Tači cmizdri zbog šamara SAD: Zbog male štete Srbiji, narušili smo odnose sa Amerikom

Srbija danas pre 8 dana
Samozvani predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je da nikada nije pomislio da bi Priština mogla da dođe u poziciju da se njen odnos sa SAD dovodi u pitanje.
On je za Radioteleviziju Albanije, rekao da ne veruje da postoji ijedan lider na Kosovu koji se oseća dobro samo zato što je Srbiji naneta šteta od nekoliko miliona evra, a da je Priština od SAD "dobila šamar", preneo je... »

U glavnom gradu Bangladeša u požaru poginulo 78 ljudi

BBC News  pre 1 sat  još 18 povezanih

Alegri veruje u prolaz dalje: Ništa nije gotovo

Večernje novosti  pre 1 sat  još 16 povezanih

Dačić: SAD nisu na pravoj strani oko Kosova

Pravda  pre 3 sata  još 11 povezanih

PPF grupa završila kupovinu Telenor banke

Beta  pre 2 sata  još 10 povezanih

Video: Snježne oluje u SAD-u, škole zatvorene, otkazani letovi

Al Jazeera  pre 4 sata  još 7 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.