Aleksandar Jovanović Ćuta

Ratko Ristić za Euronews Srbija: Ne isključujem saradnju s Ćutom posle izbora u Beogradu

Euronews pre 1 dan
Kandidat za gradonačelnika Beograda i kandidat za narodnog poslanika koalicije Nacionalno okupljanje, koju čine Dveri i Zavetnici, Ratko Ristić rekao je da ne isključuje mogućnost saradnje sa koalicijom u kojoj je Aleksandar Jovanović Ćuta posle… »

Jeremić preko svog najbližeg saradnika otkrio istinu: Aleksić, Ćuta i Đilas "alergični" na KiM VIDEO

B92 pre 2 dana
Beograd -- Vladimir Gajić podelio je na mreži "X" video u kojem se pojavljuju Miroslav Aleksić i Aleksandar Jovanović Ćuta u obilasku KiM. Gajić je poručio da nema potrebe da se opozicija folira jer je "alergična na pomen Kosova". "Novosti"… »

Jovanović Ćuta: U ovoj zemlji kada kažeš ono što misliš, platiš glavom

Danas pre 3 dana
Predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ postili su danas Gračanicu i Kosovsku Mitrovicu, gde su na mestu ubistva Olivera Ivanovića položili venac na spomen ploči. U ovoj zemlji kada kažeš ono što misliš, platiš glavom. U ovoj zemlji… »

„Srbija protiv nasilja“ u Kosovskoj Mitrovici: Pitanje je ko je od nas sledeći Oliver Ivanović

Nova pre 3 dana
Dosadašnji poslanik Ekološkog ustanka, a sada kandidat koalicije "Srbija protiv nasilja" za novi poslanički mandat u Narodnoj skupštini Srbije, Aleksandar Jovanović Ćuta sa koalicionim partnerima je posetio Gračanicu, a potom i Kosovsku Mitrovicu… »

Ćutu policajci zadržali na Kosovu tri sata

Nova pre 3 dana
Aleksandar Jovanović Ćuta, član Ekološkog ustanka i koalicije "Srbija protiv nasilja" zadržan je tri sata na administrativnom prelazu na Kosovu i Metohiji. Kako kaže u izjavi za Novu, razlog je navodni prekršaj zbog čega ga je policija zadržala… »

Počeo opozicioni skup „Srbija protiv nasilja“ u Kragujevcu

Novi magazin pre 4 dana
Počela je velika konvencija opozcione liste "Srbija protiv nasilja" na Trgu kod krsta u Kragujevcu, a građanima će se večeras obratiti Miroslav Aleksić, jedan od nosilaca liste, zatim, Aleksandar Jovanović Ćuta (Ekološki ustanak), Zdravko Ponoš… »

Večeras kod Krsta veliki opozicioni skup

Glas Šumadije pre 4 dana
Predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ danas će Kragujevčanima predstaviti svoj program za, kako kažu „vraćanje normalnosti u Srbiju“. Marinika Tepić, jedna od nosilaca parlamentarne liste, za Nova.rs najavljuje da će i sa… »

Neko u kampanji, neko u kafani Evo kako se narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta bori za bolju Srbiju (foto)

Alo pre 6 dana
Predsednik Ekološkog ustanka i kandidat za poslanika na listi "Srbija protiv nasilja" najavio je brojne promene "posle smene aktuelne vlasti" Dok se to jednog dana ne dogodi, Ćuta vredno radi na prikupljanju glasova i stvaranju programa za bolju… »

Preziru i Leskovac i Srbiju Marinika, Ponoš, Alekić i Ćuta poslali užasnu poruku preko svojih medija

Alo pre 13 dana
Marinika Tepić, Zdravko Ponoš, Miroslav Aleksić i Aleksandar Jovanović Ćuta više i ne kriju da preziru Srbiju i sve što je srpsko. Osim što svakog dana naparaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u čemu ne prezaju ni od čega, opozicija je… »

Ana Brnabić odgovorila ćuti: Važno im je samo da oni kao nacionalna, Đilasova opozicija dođu na vlast

Večernje novosti pre 15 dana
PREMIJERKA Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je da je tema cele kampanje opozicije to da je "problem Aleksandar Vučić". Foto: Printscreen/RTS - Najveće "zagađenje" su im Aleskandar Vučić i SNS. Ne postoji nijedan program, plan i cilj... Važno im je… »

Vesti dana »