Aleksandar Jovanović Ćuta

„Ti, Kristofer Hil i tvoja mačkica Aleksandar Vučić, stručnjaci za raseljavanje“: Ćuta u klinču sa Vojislavom…

Nova pre 12 dana
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka gostovali su u jutarnjem programu TV Hepi, u okviru predizbornog programa. Ovom prilikom, gledaoci su ostali bez odgovora na mnoga pitanja koja je… »

“Srbija protiv nasilja” večeras u Nišu počinje kampanju

Jug press pre 15 dana
NIŠ U petak 17.11.2023. godine u 17h u Narodnom pozorištu biće održana pobednička konvencija koalicije “Srbija protiv nasilja” i obeležen zvaničan početak kampanje, saopšteno je iz ove koalicije. Konvenciji će prisustvovati svi lideri… »

'Srbija protiv nasilja' počinje kampanju večeras u Nišu

Novi magazin pre 15 dana
Koalicija "Srbija protiv nasilja" započeće kampanju za predstojeće izbore konvencijom u niškom Narodnom pozorištu, večeras u 17.00 časova. Kako je najavljeno u saopštenju Stranke slobode i pravde (SSP) konvenciji će prisustvovati svi lideri… »

Predizborna kampanja koalicije „Srbija protiv nasilja“ počinje iz Niša

Niške vesti pre 16 dana
Kako je saopštila Stranka slobode i pravde (SSP) konvenciji će prisustvovati svi lideri te opozicione koalicije, a građanima Niša obratiće se potpredsednica SSP Marinika Tepić, predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić, predstavnik… »

Predizborna kampanja koalicije „Srbija protiv nasilja“ počinje sutra u Nišu

Rešetka pre 16 dana
Koalicija „Srbija protiv nasilja“ najavila je da će započeti kampanju za predstojeće izbore konvencijom u niškom Narodnom pozorištu, sutra, u petak 17. novembra u 17 časova. Kako je saopštila Stranka slobode i pravde (SSP) konvenciji će… »

Dabić: Ćuta naučio samo ono što mu Đilas izdiktira

Večernje novosti pre 16 dana
DRŽAVNI sekretar Đorđe Dabić odgovorio je predsedniku Ekološkog ustanka i kandidatu za poslanika na listi "Srbija protiv nasilja" Aleksandru Jovanoviću Ćuti koji je izjavio danas da će posle smene aktuelne vlasti svim penzionerima biti vraćene… »

Predizborna kampanja koalicije „Srbija protiv nasilja“ počinje u Nišu

N1 Info pre 16 dana
Koalicija "Srbija protiv nasilja" najavila je da će započeti kampanju za predstojeće izbore konvencijom u niškom Narodnom pozorištu, sutra, u petak 17. novembra u 17 časova. Kako je saopštila Stranka slobode i pravde (SSP) konvenciji će… »

Aleksandar Jovanović Ćuta: Vratićemo penzije, kao i reke u svoja korita

Danas pre 16 dana
Predsednik Ekološkog ustanka i kandidat za poslanika na listi „Srbija protiv nasilja“ izjavio je danas da će posle smene aktuelne vlasti svim penzionerima biti vraćene penzije koje su bile umanjene od 2014. godine. Aleksandar Jovanović Ćuta je za… »

Jovanović Ćuta: Penzionerima će biti vraćeno sve što im je ova vlast protivustavno oduzela od 2014. godine

Nova pre 16 dana
Predsednik Ekološkog ustanka i kandidat za poslanika na listi "Srbija protiv nasilja" Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je danas da će posle smene aktuelne vlasti svim penzionerima biti vraćene penzije koje su bile umanjene od 2014. godine… »

Kampanja Srbija protiv nasilja počinje sutra u Nišu

Danas pre 16 dana
Koalicija Srbija protiv nasilja najavila je danas da će započeti kampanju za predstojeće izbore konvencijom u niškom Narodnom pozorištu, sutra, u petak 17. novembra u 17 časova. Kako je saopštila Stranka slobode i pravde konvenciji će… »

Vesti dana »