Aleksej Navaljni

Borba Navaljnog za zdravlje – i protiv vremena

Dojče vele pre 2 sata
Zdravstveno stanje uhapšenog vođe ruske opozicije Navaljnog privlači veliki pažnju javnosti. Njegovi saborci organizuju proteste širom zemlje. To je trka protiv vremena, jer njegova mreža bi mogla da bude razbijena. Kako se oseća Aleksej Navaljni… »

Zloglasna bolnica u Rusiji gde zatvorenike muče elektrošokovima: Ko ne izdrži torturu - sve potpisuje!

Mondo pre 6 sati
Posle izveštaja o kritičnom pogoršanju zdravstvenog stanja Alekseja Navaljnog usled njegovog štrajka glađu, ruski zatvorski službenici saopštili su da je opozicionar premešten u zatvorsku bolnicu u Vladimirskoj oblasti. Posle izveštaja o… »

SAD pozvao Rusiju da dozvoli nezavisnim ljekarima pristup Navaljnom

Slobodna Evropa pre 1 dan
Sjedinjene Države su pozvale Rusiju da dozvoli "nezavisnim" ljekarima "odmah" da posjete zatvorenog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, i ponovo upozorile da će Moskva snositi "posljedice" ukoliko se kritičaru Kremlja nešto dogodi dok je u… »

SAD pozvale Rusiju da dozvoli nezavisnim lekarima da posete Navaljnog

Novi magazin pre 14 sati
SAD su pozvale danas Rusiju da dozvoli "nezavisnim" lekarima "odmah" da posete Alekseja Navaljnog, i ponovo upozorile da će Moskva snositi "posledice" ukoliko se opozicionaru nešto dogodi dok je u zatvoru. Portparol američkog Stejt departmenta Ned… »

Masovni protesti zbog Navaljnog najavljeni za sredu

Nova pre 16 sati
Tim Alekseja Navaljnog, osuđenog ruskog opzicionara, najavio je da će se u sredu održati masovni protesti širom Rusije, zbog njegovog zdravstvenog stanja. Navaljni se nalazi u zatvroskoj koloniji 200 kilometara od Moskve, i kako navode njegovi… »

Pristalice Navaljnog planiraju revoluciju u Rusiji? Moskva zna ko stoji iza svega, pripremaju odgovor

Srbija danas pre 17 sati
Aleksej Navaljni je prebačen u zatvorsku bolnicu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Strukture ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog spremaju obojenu revoluciju po nalogu stranih centara angažovanih u destruktivnim aktivnostima protiv Rusije… »

"On je veoma slab, teško mu je da sedi i govori"

B92 pre 18 sati
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni, koji tri nedelje štrajkuje glađu, "veoma je slab" i "ne dobija" lekarsku pomoć, rekli su danas njegovi advokati. "On je veoma slab, teško mu je da sedi i govori", izjavila je novinarima Olga Mihailova i dodala da… »

Advokat: Navaljni u zatvorskoj bolnici specijalizovanoj za lečenje tuberkuloze

Blic pre 20 sati
Ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni, koji u zatvoru štajkuje glađom od kraja marta, nalazi se u zatvrorskoj bolnici koja je specijalizovana za lečenje tuberkoloze, saopštio je danas jedan od njegovih advokata Vadim Kobzev. Kobzev je na… »

Navaljni veoma slab, advokati traže da bude prebačen u civilnu bolnicu

Danas pre 20 sati
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni koji tri nedelje štrajkuje glađu, „veoma je slab“ i „ne dobija“ lekarsku pomoć, rekli su danas njegovi advokati nakon što su ga posetili u zatvorskoj bolnici. „On je veoma je slab, teško mu je da sedi i… »

Aleksej Navaljni – novi član disidentskog panteona

Talas pre 21 sat
Ovaj nepokolebljivi i hrabri čovjek uspio je da svojim ratničkim pristupom razbije mit o nedodirljivosti okoštalog režima, razgarajući buktinju pobune ponajprije kod mladih Rusa, koja ih je grijala i na minus 45. Sredinom marta tekuće godine na… »

Vesti dana »