Android

Uhapšen muškarac zbog tri kilograma eksploziva i oružja

Niške vesti pre 8 sati
U njegovom i stanu koji je koristio, policija je pronašla tri kilograma eksplozivne materije, pištolj, 15.330 evra, 3.400 švajcarskih franaka i drugi novac u raznim apoenima. Takođe, nađeno je i 13 grama marihuane, pa se sumnjiči i za krivično delo… »

Android malver ugrozio preko 400 aplikacija

PC Press pre 9 sati
Bankarski trojanac po imenu ERMAC je nedavno „u divljinu“ pustio verziju 2.0, pa se broj aplikacija koje cilja sa 387 uvećao na čak 467. Fokusira se na krađu podataka o bankarskim računima, te onih koji štite digitalne novčanike, a s novom… »

JKP „Mediana“ reparirala mobilijar na poziv građana

Niške vesti pre 9 sati
Ljuljaška koja nije bila bezbedna je uklonjena, a ekipa javne higijene očistile su dvorište. Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.… »

Prvi providni telefon stiže u julu, poznata i cena

Nova pre 12 sati
U julu će biti predstavljen prvi telefon kompanije "Nothing" koji će se zvati Nothing Phone (1) i koji će, prema njihovim tvrdnjama, biti "radikalna reinterpretacija mobilnih telefona". Osnivač kompanije „Nothing“ je Karl Pei. Ako vam ovo ime… »

Istrgao torbu sa novcem i dokumentima, zatim je bacio i pobegao

Niške vesti pre 12 sati
Sumnja se da je on sinoć, na ulici, istrgao torbu sa novcem i dokumentima dvadesetjednogodišnjoj devojci, a kada su ga prolaznici uhvatili, bacio je torbu, a potom se otrgao i pobegao. Policija ga je ubrzo pronašla u susednoj ulici i uhapsila, a… »

Komarcima se lose piše, kreće zaprašivanje iz vazduha

Niške vesti pre 12 sati
„Radićemo nešto što smo radili prošle godine i što je dalo efekta. Prvi put prošle godine su kamarci zapravšivani iz vazduha, to je bio uslov da se radi i ove godine, jer je jako veliki grad i brzo se širi“, rekla je Sotirovski. Ona je kazala… »

Miletić na sajmu poljoprivrede (FOTO + VIDEO)

Niške vesti pre 14 sati
Miletić je tokom razgovora sa izlagačima istakao da bez stočarstva nema ni poljoprivrede, a poljoprivreda je važna za razvoj Srbije. „Neophodna su veća ulaganja u poljoprivredu, poljoprivreda je naš potencijal za razvoj. Takođe, velika šansa za… »

Na ovim uređajima već danas možete da instalirate Android 13

Telegraf pre 15 sati
Evo detaljne liste svih modela koji u ovom trenutku mogu preuzeti beta verziju Android 13 i testirati je. Pre nešto više od nedelju dana, Google je zvanično najavio Android 13 operativni sistem uz predstavljanje nekih od najvećih unapređenja i novih… »

JKP „Parking servis“ – Niš: Obeležavanje linija na lokalnom putu Mramor – Deveti maj – Međurovo

Niške vesti pre 16 sati
Predviđeni su i radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije u Knjaževačkoj ulici i Somborskom bulevaru, kao i na obeležavanju linija na lokalnom putu Mramor – Deveti maj – Međurovo. Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku… »

Huawei Health – aplikacija koja pruža viši nivo brige o zdravlju

IT svet pre 18 sati
Zbog izrazito dinamičnog ritma života kojem je izložen čovek današnjice, mnogi zaboravljaju na ono najvrednije – zdravlje. Od izuzetne je važnosti imati svakodnevan uvid u svoje zdravstveno stanje, kako bismo na vreme mogli primetiti određene… »

Vesti dana »