Apple

Audi integriše Apple Music u svoje nove modele

Auto blog pre 59 minuta
Proizvođač automobila predstaviće Apple Music kao samostalnu aplikaciju. Pristup Apple Music nalogu direktno iz automobila Vlasnici novih modela Audi-ja moći će da koriste Apple Music preko svog infotainment sistema bez potrebe da povežu svoj iPhone… »

Hakeri mogu da instaliraju malver i na isključenom ajfonu! Blutut ostaje uključen...

Srbija danas pre 10 sati
Bluetooth, NFC i UWB ostaju uključeni čak i kada je iPhone isključen, što bi moglo omogućiti napadačima da pokrenu prethodno učitani malver. Hakeri mogu napasti iPhone čak i kada je isključen zbog načina na koji Apple implementira samostalne… »

Ajfon je od samog početka trebalo da se pojavi na tržištu bez ove karakteristike!

Srbija danas pre 9 sati
Već izvesno vreme znamo da Epl sprema Ajfon bez SIM kartice, a prema informacijama, to bi se moglo desiti uskoro. Polovina ove misije kompanije iz Kupertina je već ostvarena, jer je Apple do sada objavio iPhone sa eSIM podrškom. Sledeći prirodan korak… »

Epl neće povećavati proizvodnju "ajfona"

Nova ekonomija pre 11 sati
Kompanija Epl (Apple) će zadržati proizvodnju svojih mobilnih telefona "ajfon" (iPhone) na istom nivou, iako situacija tržištu postaje sve teža, preneo je Bloomberg. U svojim planovima, kompanija navodi kako će ove godine proizvesti oko 220 miliona… »

Prvi providni telefon stiže u julu, poznata i cena

Nova pre 12 sati
U julu će biti predstavljen prvi telefon kompanije "Nothing" koji će se zvati Nothing Phone (1) i koji će, prema njihovim tvrdnjama, biti "radikalna reinterpretacija mobilnih telefona". Osnivač kompanije „Nothing“ je Karl Pei. Ako vam ovo ime… »

Apple radi na razvoju električnog automobila

Auto blog pre 13 sati
Kompanija Apple već uveliko radi na razvijanju sopstvenog modela električnog automobila. O tome se govori sigurno već sedam godina, ali se još uvek ne zna kada će tačno ovaj model biti predstavljen. Tehnološka kompanija podnela je zahtev za… »

Kako sprečiti da iOS Photo app prikazuje ono čega ne želite da se sećate

PC Press pre 16 sati
Zamislite ovo: imate lep dan, vreme je odlično, uživali ste u briljantnom doručku… i odjednom vaš iPhone pokazuje uspomenu – fotografiju sa vašim bivšim da vam pokvari dan. Funkcija lako može da se modifikuje prema vašim željama Zašto… »

Hakeri mogu da instaliraju malver i na isključenom iPhoneu

B92 pre 16 sati
Bluetooth, NFC i UWB ostaju uključeni čak i kada je iPhone isključen, što bi moglo omoguciti napadačima da pokrenu prethodno učitani malver. Hakeri mogu napasti iPhone čak i kada je isključen zbog načina na koji Apple implementira samostalne… »

iPhone je bez ove karakteristike trebalo da stigne od samog početka

Vesti online pre 1 dan
Već izvesno vreme znamo da Apple sprema iPhone bez SIM kartice, a prema informacijama, to bi se moglo desiti uskoro. Polovina ove misije kompanije iz Kupertina je već ostvarena, jer je Apple do sada objavio iPhone sa eSIM podrškom. Sledeći prirodan… »

Audi integriše Apple Music u svoje nove modele

PC Press pre 1 dan
Proizvođač automobila predstaviće Apple Music kao samostalnu aplikaciju. Pristup Apple Music nalogu direktno iz automobila Vlasnici novih modela Audi-ja moći će da koriste Apple Music preko svog infotainment sistema bez potrebe da povežu svoj iPhone… »

Vesti dana »