Apple

Ako imate iPhone ovih 7 stvari morate da znate: Radićete još brže i bićete bezbedniji!

Mondo pre 2 dana
Možda mislite da nemate šta da krijete, ali svakako bi trebalo da iskoristite nove opcije iPhone telefona. Možda mislite da nemate šta da krijete, ali svakako bi trebalo da iskoristite nove opcije iPhone telefona. Da li koristite nove opcije za… »

Intel je najavio Tiger Lake H seriju za laptopove, Alder Lake

Benchmark pre 2 dana
Intel je tokom CES 2021 sajma predstavio i najavio veliki broj čipova. Pored desktop linije, kompanija je nagovestila i nekoliko modela namenjenih mobilnim uređajima. Alder Lake je platforma koja će se na tržištu takmičiti sa Apple ARM M1 čipom… »

Billie Eilish izdaje monografiju

Mjuz news pre 2 dana
Foto i audiobook. Billie Eilish je najavila da će 11. maja izaći nova knjiga sa stotinama prethodno neobjavljenih fotografija kojoj fanovi neće moći da odole. Knjigu će pratiti i audiobook sa pričama iz detinjstva koje niste čuli pre, kako iz… »

Renderi otkrivaju dizajn 12.9-inčnog iPad Pro modela

Benchmark pre 3 dana
Iako su specifikacije, datum objave i cena iPad Pro 2021 modela za sada misterija, to se ne može reći i za dizajn uređaja. Sajt 91Mobiles je došao do ekskluzivnih rendera dolazećeg pemijum tableta kompanija Apple. Prema svemu sudeći, iPad Pro 2021… »

Amazon "ugasio" Parler, pa dobio tužbu: Tvrde da su "licemerni" i "politički motivisani"

B92 pre 3 dana
Društvena mreža Parler tužila je tehnološku kompaniju Amazon, tvrdeći da je njenom suspenzijom donela nezakonitu i politički motivisanu odluku u korist kompanije Twitter. U tužbi podnetoj Okružnom sudu u gradu Sijetlu, kompanija Parler je navela… »

Ambrozić i Kojić otkrivaju kakva će biti muzička 2021.

Nova pre 3 dana
Gosti nove epizode podcasta "Nevermajnd" su muzički kritičari Zorica Kojić i Dragan Ambrozić, koji na portalu Nova.rs iz nedelje u nedelju seciraju najvažnije i nasjvežije muzičke fenomene. Osvrćemo se na glavne muzičke trendove iz 2020. godine… »

Amazon odbacuje Parler sa svojih hosting servera

PC Press pre 3 dana
U najnovijem udarcu na društvenu aplikaciju Parler, Amazon je u subotu objavio da suspenduje kompaniju sa svoje web hosting platforme. Generalni direktor Parlera John Matze rekao je u postu na sajtu u subotu uveče da bi sajt mogao da bude van mreže do… »

Autonomni Apple EV na tržištu do 2025.?

Total car pre 3 dana
Nakon izveštaja da je Apple ponovo pokrenuo razvoj autonomnog EV-a, ispostavilo se da se on na tržištu sigurno neće pojaviti u skorije vreme. Pojedinci koji su sa projektom dobro upoznati smatraju da će, zbog specifičnih uslova rada, do konačnog… »

Top-10 pesama 2020. godine

B92 pre 3 dana
Za razliku od filma, muzička industrija je uspela nekako da se iskobelja iz problema koje je donela pandemija. Ljudi su provodili više vremena kod kuće slušajući muziku a kako je tehnologija napredovala, albumi su mogli da se snimaju i objavljuju ove… »

Parler tužio Amazon

Al Jazeera pre 3 dana
Društvena mreža Parler tužila je tehnološku kompaniju Amazon, tvrdeći da je njenom suspenzijom donijela nezakonitu i politički motiviranu odluku u korist kompanije Twitter. Društvena mreža Parler tužila je tehnološku kompaniju Amazon, tvrdeći… »

Vesti dana »