Audi

Zašto u "Teslinom" pogonu u Nemačkoj ima neuobičajeno mnogo povreda na radu

RTS pre 8 sati
Što se krije iza izveštaja o neuobičajeno velikom broju povreda na radu u Teslinom pogonu u Brandenburgu? Kompanija za sada ne daje odgovore, a sindikati i Ministarstvo rada su alarmirani. U tzv. "giga-fabrici" automobilske kompanije "Tesla" u… »

Zašto u Teslinom pogonu ima toliko povreda na radu?

Dojče vele pre 13 sati
Što se krije iza izveštaja o neuobičajeno velikom broju povreda na radu u Teslinom pogonu u Brandenburgu? Kompanija za sada ne daje odgovore, a sindikati i Ministarstvo rada su alarmirani. U tzv. „giga-fabrici“ automobilske kompanije Tesla u… »

Novi F1 tim? Kadilak prošao prvi krug, sledi teži deo!

Sport klub pre 2 dana
Od četiri tima koja su se javila na konkursu FIA, prošao je samo jedan: Svetska auto-moto kuća prihvatila je kandidaturu tima Andreti, iza kojeg stoji Dženeral motors, odnosno Kadilak. Od ranije je poznato da će Audi F1 tim poslati svoje bolide na… »

Jeziva nesreća u Valjevu: Audijem naleteo na pešaka, stradao na licu mesta

Blic pre 2 dana
U Ulici cara Dušana u Beogradu, kod skretanja za Pupinov most, došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozilo oborilo pešaka. U Suvoborskoj ulici u Valjevu, sinoć malo posle 10 uveče desila se tragična saobraćajna nesreća kada je vozač… »

Teška saobraćajna nesreća u Valjevu Automobilom usmrtio ženu

Alo pre 2 dana
Žena D.M. nastradala je, sinoć oko 22 sata u Valjevu, u teškoj saobraćajnoj nesreći, Nezvanično, na nju je kolima dok je išla ulicom naleteo S.S. vozač "audija". Po nalogu tužilaštva telo žene je prevezeno na obdukciju, prenosi Telegraf… »

Kolima usmrtio ženu: Teška nesreća u Valjevu

Telegraf pre 2 dana
Istraga je u toku. Žena D.M. nastradala je, sinoć oko 22 sata u Valjevu, u teškoj saobraćajnoj nesreći, saznaje "Telegraf.rs". Nezvanično, na nju je kolima dok je išla ulicom naleteo S.S. vozač "audija". Po nalogu tužilaštva telo žene je… »

Isplivali detalji karambola Na Vračaru Vozač (40) kamionom uništio 7 vozila, napravio milionsku štetu

Alo pre 2 dana
Na Vračaru, u Ulici vojvode Šupljikca, večeras oko 19 sati dogodila se bizarna saobraćajna nezgoda u kojoj je delimično uništeno čak sedam automobila! Vozač kamiona M.N. (40) prvo je levim bočnim delom udario u parkirani "hjundai" i vukao ga… »

Severna Makedonija: Uhapšen srpski državljanin zbog krijumčarenja migranata iz Sirije

Radio 021 pre 3 dana
Jedan državljanin Srbije uhapšen je na autputu "Prijateljstvo" zbog krijumčarenja osam migranata, saopštila je policija Severne Makedonije. Kako se navodi, policijaci sa graničnog prelaza "Bogorodica" su na benzinskoj pumpi na autoputu A1, u blizini… »

Srpski državljanin uhapšen u Severnoj Makedoniji zbog krijumčarenja osam migranata

Insajder pre 3 dana
Jedan državljanin Srbije uhapšen je na autoputu "Prijateljstvo" zbog krijumčarenja osam migranata, saopštila je policija Severne Makedonije. Kako se navodi, policajci sa graničnog prelaza "Bogorodica" su na benzinskoj pumpi na autoputu A1, u blizini… »

Volkswagen ima izmenjeni strateški plan, potvrđen električni Golf 9, stiže početni ID model za manje od 20.000 evra

Auto blog pre 4 dana
Volkswagenov šef proizvodnje Kristijan Volmer navodi da je cilj revidiranog strateškog plana da se smanji složenost proizvodnje, spajanjem modela baziranih na istoj platformi, kao i smanjenjem troškova. U vezi Trinity EV projekta, Volkswagen je… »

Vesti dana »