Audi

Policija satima ispred "štek stana" u luksuznom naselju: Iz garaže izvezeni BMW, "audi" i "škoda" uhapšenog vođe…

Blic pre 1 sat
Beogradska policija satima je vršila pretres prostorija koje je koristio jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić (38) koji je uhapšen sinoć u štek stanu u luksuznom naselju u Beogradu! Kako nezvanično saznajemo, inspektori su nakon… »

FOTO Na Horgošu zaplenjeni novac i kamera

Nova pre 1 sat
Da je novac ono što putnici najčešće ne prijavljuju na granici, mada uglavnom dolaze iz evropskih zemalja koje imaju potpuno ista pravila o limitima gotovine u prekograničnom prometu, potrvđuje i jučerašnja zaplena gotovo 23.000 britanskih funti… »

Albanski državljanin u garderobu zamotao 31.000 funti, Srbi pokušali da prokrijumčare profesionalnu kameru od 15.000 evra

Alo pre 3 sata
Carinici su juče na graničnom prelazu Horgoš zaplenili gotovo 23.000 britanskih funti, sakrivenih među garderobom u koferu jednog putnika, a sprečili su i krijumčarenje profesionalne kamere, čija je vrednost oko 15.000 evra. Prvi prekršaj je… »

Novi detalji hapšenja jednog od vođa alkatraza: Damjanu Š. u šteku našli pištolj i municiju a u garaži blindirane lux…

Kurir pre 4 sati
Na jednom od vozila imao i blinkere. BEOGRAD - Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Š. (38) uhapšen je noćas pošto je policija u stanu koji koristi u beogradskoj opštini Palilula pronašla pištolj i 13 komada municije. U… »

Rekao da ima nešto malo novca, a onda su carinici otvorili kofer: Na Horgošu zaplenjeno 23.000 britanskih funti

Kurir pre 3 sata
Da je novac ono što putnici najčešće ne prijavljuju na granici, mada uglavnom dolaze iz evropskih zemalja koje imaju potpuno ista pravila o limitima gotovine u prekograničnom prometu, potrvđuje i jučerašnja zaplena gotovo 23.000 britanskih funti… »

Zaplenjene funte i profesionalna kamera na Horgošu

RTV pre 4 sati
HORGOŠ - Da je novac ono što putnici najčešće ne prijavljuju na granici, mada uglavnom dolaze iz evropskih zemalja koje imaju potpuno ista pravila o limitima gotovine u prekograničnom prometu, potrvđuje i jučerašnja zaplena gotovo 23.000… »

Za kazne dugovao 5.000 evra: Banjalučanin vozio bez dozvole, pa ostao bez automobile

Blic pre 5 sati
Od osobe inicijala B.B. oduzet je "golf", jer je utvrđeno da je vozio bez položenog vozačkog ispita, te da ima dug u registru novčanih kazni od oko 5.000 evra (10.640 KM), saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. Od B.B. vozilo je oduzeto, a… »

Na Horgošu zaplenjene funte i profesionalna kamera

Dnevnik pre 4 sati
NOVI SAD: Da je novac ono što putnici najčešće ne prijavljuju na granici, mada uglavnom dolaze iz evropskih zemalja koje imaju potpuno ista pravila o limitima gotovine u prekograničnom prometu, potrvđuje i jučerašnja zaplena gotovo 23.000… »

Kurir ispred štek-stana na paliluli: Policija iz garaže izvozi automobile uhapšenog vođe Alkatraza, jedan ima i blinkere…

Kurir pre 5 sati
NA. BEOGRAD - Beogradska policija je operativnim radom, u okviru borbe protiv kriminala koju pripadnici MUP vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe Alkataraz D. Š. (38). Kako nezvanično saznajemo, inspektori su nakon… »

Policija pretresa štek-stan vođe "alkatraza" Pronađeni luksuzni blindirani automobili i oružje (video)

Srbija danas pre 4 sati
Beogradska policija je operativnim radom, u okviru borbe protiv kriminala koju pripadnici MUP vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe "Alkataraz" Damjana Š. (38). Policijske snage trenutno su ispred zgrade u kojoj se… »

Vesti dana »