Bajina Bašta

Zavod za javno zdravlje Užice distribuira četvorovalentnu vakcinu protiv sezonskog gripa

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Užice - U toku dana Zavod za javno zdravlje Užice distribuiraće četvorovalentnu vakcinu protiv sezonskog gripa „VAKSIGRIP TETRA” proizvođača Sanofi Pasteur. Za teritoriju Zlatiborskog okruga planirano je 19170 : Arilje – 1300, Bajina Bašta… »

Kosjerić uspešno odoleo napadu korone, dok susedi broje inficirane: U Zlatiborskom okrugu virus potvrđen kod 73 lica

RINA pre 1 dan
Pretraga Registracija Kosjerić uspešno odoleo napadu korone, dok susedi broje inficirane: U Zlatiborskom okrugu virus potvrđen kod 73 lica Užice - Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Užicu, od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je… »

Stiglo 19170 vacina protiv gripa u Zlatiborski okrug

Zoom UE pre 1 dan
UŽICE-U toku dana Zavod za javno zdravlje Užice distribuiraće četvorovalentnu vakcinu protiv sezonskog gripa –VAKSIGRIP TETRA proizvođača Sanofi Pasteur. Za teritoriju Zlatiborskog okruga planirano je 19170 vakcina : Arilje – 1300, Bajina Bašta… »

Nacionalni savet za kulturu o osnivanju Muzeja ćirilice u Rači

Zoom UE pre 1 dan
BEOGRAD – Na sednici Nacionalnog saveta za kulturu koja je održana u Beogradu predstvaljena je ideja da se Muzej ćirilice u Rači osnuje kao državna institucija. Pred ovim telom koje čini ugledni stručnjaci koji su već dali doprinos našoj i… »

Pad broja zaraženih od korone

Zoom UE pre 1 dan
ZLATIBORSKI OKRUG – Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 73 lica, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice. Po gradovima ovo su brojke zaraženih: Užice 35, Požega 8, Prijepolje 7, Čajetina 6, Nova Varoš 5, Arilje i… »

Nacionalni savet za kulturu o osnivanju Muzeja ćirilice u Rači

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Na sednici Nacionalnog saveta za kulturu koja je održana u ponedeljak u Beogradu predstvaljena je ideja da se Muzej ćirilice u Rači osnuje kao državna institucija. Pred ovim telom koje čini ugledni stručnjaci koji su već dali doprinos našoj i… »

U Zlatiborskom okrugu 35 oboleli od korone

Zoom UE pre 4 dana
ZLATIBORSKI OKRUG – Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 35 lica, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice. Po gradovima brojke su ove: Užice 17, Požega 6, Čajetina 3, Arilje, Bajina Bašta, Nova Varoš i Prijepolje po… »

Smanjuje se broj zaraženih na teritoriji Zlatiborskog okruga: Za jedan da korona virus potvrđen kod još 35 lica, Užice…

RINA pre 4 dana
Pretraga Registracija Smanjuje se broj zaraženih na teritoriji Zlatiborskog okruga: Za jedan da korona virus potvrđen kod još 35 lica, Užice prednjači po broju zaraženih Užice - Tokom pretekla 24 sata na teritoirji Zlatiborskog okruga potvrđeno je… »

U Zlatiborskom okrugu 76 obolelih od korone

Zoom UE pre 5 dana
ZLATIBORSKI OKRUG – Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 76 lica, sopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice. Po gradovima brojke izgledaju ovako: Užice 22, Arilje 14, Požega 9, Kosjerić i Čajetina po 7, Nova Varoš 6… »

U nedelju prva po redu Ćirilična biciklijada u Bajinoj Bašti

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Bajina Bašta – U nedelju 25. septembra, održaće se prva po redu Ćirilična biciklijada u Bajinoj Bašti, Siniša Spasojević iz TO Bajine Bašte Foto: GZS okupljanje učesnika je u 10 časova u Parku ćirilice, a start biciklijade je u 10.30… »

Vesti dana »