Banjaluka

"Ljudi, pročitajte Ustav"

B92 pre 4 dana
Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da će se vratiti u Banjaluku i razgovarati sa svim partnerima u vlasti i opoziciji o povratku u istitucije BiH. Napominje da je ključno pitanje kako Srbi ne mogu da dobiju ono što su dobili i što je… »

Dodik: Razgovaraćemo u Banjaluci o Vučićevom predlogu

Sputnik pre 4 dana
Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će u Banjaluci razgovarati sa partnerima u vlasti, ali i opozicijom u Srpskoj, o predlogu predsednika Srbije za vraćanje srpskih predstavnike u zajedničke institucije BiH. Dodik je rekao da… »

Srbadija kliče cela - ne damo te Kosovo! Pavlina iz Orahovca rasplakala Banja Luku i zagrejala srce Republike Srpske (video)

Alo pre 4 dana
Povodom proslave pravoslavne Nove godine, u Banja Luci je na trgu upriličen doček na kome je svojim glasom sve simpatije pobrala mlada Pavlina iz Orahovca. Pavlina, devojčica koja je osvojila srca Banjalučana na koncertu Zadužbine za Kosovo i… »

Dodik: Akteri u RS će razgovarati o molbi Vučića za povratak u institucije BiH

Novi magazin pre 4 dana
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je večeras da će politički akteri u Republici Srpskoj razgovarati o molbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se predstavnici Srba vrate u institucije BiH. Dodik, lider… »

Dodik za RTS: Razgovaraćemo u Banjaluci o povratku u institucije, BiH je velika nevolja

RTS pre 4 dana
Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik kaže za RTS da će se vratiti u Banjaluku i razgovarati sa svim partnerima u vlasti, ali i u opoziciji o povratku u istitucije BiH. Napominje da je ključno pitanje kako Srbi ne mogu da dobiju ono što su… »

Da li će se Srbi vratiti u institucije? “BiH je velika nevolja”

Vesti online pre 4 dana
Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da će se vratiti u Banjaluku i razgovarati sa svim partnerima u vlasti, ali i u opoziciji o povratku u istitucije BiH. Napominje da je ključno pitanje kako Srbi ne mogu da dobiju ono što su dobili i… »

Nastup devojčice iz Orahovca na dočeku pravoslavne Nove godine oduševio Banjalučane /foto/

Sputnik pre 4 dana
Pavlina Radovanović, devojčica iz Orahovca, srpske enklave na Kosovu i Metohiji, nastupila je u četvrtak uveče na dočeku pravoslavne Nove godine u Banjaluci. Glavni grad Republike Srpske odlučio je da program dočeka prilagodi ovom prazniku, pa je… »

Dodik: Razgovaraćemo o molbi Vučića za povratak u institucije BiH

N1 Info pre 4 dana
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da će politički akteri u Republici Srpskoj razgovarati o molbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se predstavnici Srba vrate u institucije BiH. Dodik, lider najveće stranke… »

Aktivisti iz BiH protiv Rio Tinta, pružili podršku Savezu ekoloških organizacija Srbije

Novi magazin pre 4 dana
Dvadesetak udruženja iz BiH uputilo je pismo podrške Savezu ekoloških organizacija Srbije, u zajedničkoj borbi za zaštitu reke Drine protiv kompanije Rio Tinto, koja ne odustaje od gradnje rudnika litijuma. Nevladine organizacije iz BiH, iz… »

Tridesetogodišnjica Republike Srpske: Svojim i tuđim očima

RTS pre 4 dana
Gotovo svakog januara krene medijska sezona lova na Republiku Srpsku. Zbog ratnih zločina počinjenih od strane Srba, uključujići i najveći zločin u čitavom ratu, onaj srebrenički, samo Hag je podelio preko hiljadu godina robije, Srbi su bili… »

Vremenska prognoza »

Banja Luka »
subota
Vedro
Vedro
-3 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
-1˚ / 7˚
četvrtak
Kiša
Kiša
-1˚ / 9˚

Vesti dana »