Banjaluka

Dodik: Putin potvrdio da Rusija neće podržati imenovanje Šmita u BiH

N1 Info pre 2 dana
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da mu je ruski predsednik Vladimir Putin potvrdio tokom razgovora u Moskvi da Rusija u Savetu bezbednosti UN-a neće podržati imenovanje Kristijana Šmita za visokog predstavnika u BiH. On je… »

Nestao mladen Kesić: Zadnji put viđen na putu prema Manjači, potraga u toku (foto)

Blic pre 2 dana
Policija, ali i prijatelji i rodbina tragaju za Mladenom Kesićem koji je nestao i nikoga nije vidio od petka. Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić potvrdila je za Srpskainfo da je Policijskoj stanici Laktaši juče prijavljen… »

“Putin mi je potvrdio da Šmit neće imati podršku u SB UN”

Vesti online pre 2 dana
Neće biti podrške za imenovanje visokog predstavnika u Savetu bezbednosti UN, potvrdio mi je predsednik Rusije Vladimir Putin, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, na konferenciji za novinare u Banjaluci. – Osećam veliko… »

Dodik nakon posete Rusiji: Sa Putinom sam nasamo razgovarao sat vremena

Večernje novosti pre 2 dana
FOTO: Novosti - Osećam veliko zadovoljstvo kvalitetom razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Razgovorali smo skoro sat vremena i pričali o ekonomiji, izgradnji gasovoda, Srpsko-ruskog hrama u Banjaluci, ceni nafte, poručio je Dodik i… »

Dodik: Veliko zadovoljstvo kvalitetom razgovora sa Putinom

RTV pre 2 dana
BANJALUKA - Neće biti podrške za imenovanje visokog predstavnika u Savetu bezbednosti UN, potvrdio mi je predsednik Rusije Vladimir Putin, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, na konferenciji za novinare u Banjaluci. "Osećam veliko… »

Dodik: Hvala Milanoviću

Al Jazeera pre 2 dana
Putin i Milanović razumiju šta se zbiva u BiH, svi drugi su neprijatelji, rekao je član Predsjedništva BiH iz srpskog naroda. Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Milorad Dodik ustvrdio je u subotu kako jedino ruski… »

Dodik: Putin mi je obećao

B92 pre 2 dana
Neće biti podrške za imenovanje visokog predstavnika u Savetu bezbednosti UN, potvrdio mi je predsednik Rusije Vladimir Putin, rekao je Milorad Dodik. "Osećam veliko zadovoljstvo kvalitetom razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom… »

Dodik: Veliko zadovoljstvo kvalitetom razgovora sa Putinom

Sputnik pre 2 dana
Neće biti podrške za imenovanje visokog predstavnika u Savetu bezbednosti UN, potvrdio mi je predsednik Rusije Vladimir Putin, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, na konferenciji za novinare u Banjaluci. „Osećam veliko… »

Dodik: Putin potvrdio da nema podrške za imenovanje Šmita u Savetu bezbednosti

RTS pre 2 dana
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin potvrdio mi je da Rusija neće podržati imenovanje visokog predstavnika Kristijana Šmita pred Savetom bezbednosti Ujedinjenih nacija, rekao je Milorad Dodik član Predsedništva BiH u Banjaluci. Srpski član… »

Dodik: Putin obećao da Rusija neće podržati Schmidta

Slobodna Evropa pre 2 dana
Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin dao je čvrsta uvjeravanja da Rusija neće podržati imenovanje visokog predstavnika Christiana Schmidta pred Savjetom bezbjednosti Ujedinjenih nacija (SB UN), rekao je Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne… »

Vremenska prognoza »

Banja Luka »
subota
Vedro
Vedro
-1 ˚C
utorak
Moguć umeren sneg
Moguć umeren sneg
-1˚ / 3˚
sreda
Vedro
Vedro
-2˚ / 7˚

Vesti dana »