Banjaluka

Policija na nogama: U banjalučkom naselju u kontejneru pronađeno više bombi

Blic pre 4 sati
U banjalučkom naselju Borik večeras je u kontejneru pronađeno više bombi, potvrđeno je za Srpskainfo. Policiji je prijavljeno da su bombe ostavljene u kontejneru u Ulici Relje Krilatice, piše Srpskainfo. Portparol Policijske uprave Banjaluka… »

Drama u Banjaluci: Policija na nogama, pronađene bombe!

Večernje novosti pre 3 sata
Foto: D.Pozderović Policiji je prijavljeno da su bombe ostavljene u kontejneru u Ulici Relje Krilatice, piše Srpskainfo. Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je za Srpskainfa da je policija obezbedila lice mesta i da će na… »

Skupština odlučuje o posebnoj agenciji za lijekove RS

Slobodna Evropa pre 24 sata
Zakon o lijekovima i medicinskim sredstvima naći će se posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) u srijedu, 20. oktobra. Ovim Zakonom predviđa se osnivanje Agencije za lijekove i medicinska sredstva ovog bosanskohercegovačkog… »

Bombe pronađene u kontejneru u Banjaluci

RTV pre 3 sata
BANJALUKA - U banjalučkom naselju Borik večeras je pronađeno više bombi u kontejneru, rečeno je u policiji. Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je za "Nezavisne" da je policija obezbedila lice mesta. Kako je dodala, na… »

Povratak starog ustavnog sistema u Republici Srpskoj

Politika pre 3 sata
Donosićemo samo propise u skladu s Ustavom i našim nadležnostima, a nadležnosti koje su po Dejtonu date BiH nećemo dirati, najavio je Milorad Dodik. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – „Nisam spreman da žrtvujem mir za Republiku Srpsku.”… »

Bombe u Banjaluci

Vesti online pre 3 sata
U banjalučkom naselju Borik večeras je pronađeno više bombi u kontejneru, rečeno je u policiji. Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je za “Nezavisne” da je policija obezbedila lice mesta. Kako je dodala, na teren će… »

Pronađene bombe u kontejneru

B92 pre 3 sata
U banjalučkom naselju Borik večeras je pronađeno više bombi u kontejneru, rečeno je u policiji. Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je za "Nezavisne" da je policija obezbedila lice mesta. Kako je dodala, na teren će… »

Banjaluka, bombe pronađene u kontejneru

RTS pre 3 sata
U banjalučkom naselju Borik oko 20 časova pronađeno je više bombi u kontejneru, potvrđeno je Nezavisnim novinama. Kako je prijavljeno, bombe su ostavljene u kontejneru u Ulici Relje Krilatice. Danijela Mučibabić, portparolka Policijske uprave… »

Banjalučanin se rešio balasta u kontejner bacio ručne bombe i pobegao!

Kurir pre 3 sata
U banjalučkom naselju Borik u torak uveče je u kontejneru pronađeno više bombi Policiji je prijavljeno da su bombe ostavljene u kontejneru u Ulici Relje Krilatice. Portparolka Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je policija… »

Horor u Ulici Relje Krilatice: Bacio ručne bombe i pobegao! Policija na licu mesta (video)

Srbija danas pre 2 sata
U banjalučkom naselju Borik u torak uveče je u kontejneru pronađeno više bombi. Policiji je prijavljeno da su bombe ostavljene u kontejneru u Ulici Relje Krilatice. Portparolka Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je policija… »

Vremenska prognoza »

Banja Luka »
subota
Vedro
Vedro
6 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
6˚ / 21˚
četvrtak
Vedro
Vedro
8˚ / 21˚

Vesti dana »