Bijelo Polje

Novi presek korone u crnoj gori: Još 310 inficiranih, jedan pacijent preminuo

Večernje novosti pre 5 sati
LABORATORIJE Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg preseka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1.060 uzorka na novi koronavirus među… »

Smanjuje se broj inficiranih u Crnoj Gori: Koronom zaraženo još 357, umrla dva pacijenta

Večernje novosti pre 1 dan
SMANjUJe se broj inficiranih koronavirusom u Crnoj Gori. Naime, laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg preseka završile su analize i Institutu… »

Isak Šabanović o rodnom mestu: Dobro su se setili da se u Bijelom Polju ponose sa mnom, sad svi zovu

Telegraf pre 4 dana
"Lagali mi ili ne, Bijelo Polje nije verovalo u mene", kaže Isak. Ime Isak Šabanović (25) sada je mnogima poznato, nakon "buma" koji je ovak momak napravio pojavljivanjem i nastupom u Zvezdama Granda. Isak je iz Bijelog Polja, ali svoj grad ne štedi… »

Kroz smetove do bolesnog sugrađanina: Akcija Službe zaštite i spašavanja Bijelo Polje

Večernje novosti pre 6 dana
ZAHVALjUJUĆI koordinisanoj akciji Službe zaštite i spašavanja i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, teško bolesni Pepo Radonjić iz sela Pali kod Bijelog Polja, uspešno je transportovan do Opšte bolnice u Bijelom Polju, saopštila je Služba… »

Nagrada „3.Januar“ zdravstvenim radnicima: U Bijelom Polju obeležen Dan opštine (foto)

Večernje novosti pre 15 dana
ŽELIM da istaknem da se naši slavni preci nisu borili samo za antifašističke ideale. Borili su se da bi sačuvali ono što je Bijelo Polje i pre i posle njih vekovima gradilo i baštinilo - međusobno razumevanje, poštovanje različitosti i skladan… »

Još 342 slučaja koronavirusa u Crnoj Gori, preminule dve osobe

N1 Info pre 17 dana
U Crnoj Gori su u poslednja 24 časa utvrđena 342 slučaja koronavirusa od 1.182 testirana uzorka, dok su od posledica kovida-19 dve osobe preminule, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Najviše novih slučajeva zaraze – 154 registrovano je u… »

Sandžak – Ljekar Nikola R. uputio opasne prijetnje Bošnjacima

Sandžak press pre 23 dana
Bjelopoljski ljekar i odbornik Ujedinjene Crne Gore u Skupštini opštine Bijelo Polje Nikola Raosavljević na svom Facebook profilu izrekao je opasnu prijetnju kojom je pozvao predstavnike cijelog jednog naroda da ućute ako žele da sačuvaju svoj narod… »

Dve osobe preminule, 246 novozaraženih u Crnoj Gori

Nova pre 29 dana
U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata, od 856 testiranih uzoraka, potvrđeno 246 novih slučajeva koronavirusa. Od posledica bolesti izazvane zarazom virusom korona preminula su dva pacijenta. Preminuli pacijenti su iz Bijelog Polja i Podgorice, starosti 69… »

Bijelo Polje – Pronađeno više komada oružija

Sandžak press pre 31 dana
Danas su službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje nakon operativnog rada i prethodno dobijene naredbe od strane Osnovnog suda izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koriste M.G i N.G iz mjesta Dobrinje. O pomenutom događaju upoznat je ODT… »

Dramatičan porast broja umrlih i zaraženih u Crnoj Gori: Virus odneo još 12 života, inficirano 345 građana

Večernje novosti 15.12.2020
DRAMATIČAN porast broja umrlih zaraženih koronavirusom u Crnoj Gori gde je za 24 časa umrlo čak 12 građana! Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od… »

Vesti dana »