Brano Mićunović

Pretučen sin Brana Mićunovića: Pripadnik SAJ-a mu slomio vilicu

Večernje novosti 10.01.2023
ĐORĐE Mićunović, sin Brana Mićunovića, poznatog crnogorskog biznismena, pretučen je u Nikšiću, a prema saznanjima "Novosti", incident se desio u jednom lokalu u prigradskom naselju Brlja. Foto V. K. Kako saznajemo, incident se desio pre nekih… »

Sin Brana Mićunovića pretučen u Nikšiću: Navodno ga napao policajac, zadobio teške povrede

Telegraf 10.01.2023
Branislav Brano Mićunović je kontroverzni crnogorski biznismen, više puta je hapšen i dovođen u vezu sa kriminalom. Đorđe Mićunović, sin Brana Mićunovića pretučen je u Nikšiću, a prema nezvaničnim informacijama Kurira, njega je, kako se… »

Godine prolaze, ti živiš! Nisam te sačuvao od smrti, ali hoću od zaborava: Giška ubijen pre 31 godinu, evo ko se oprostio…

Kurir 15.09.2022
Sportista i osnivač Srpske garde Đorđe Božović, zvani Giška brutalno je s leđa ubijen pre tačno 31 godinu, a u jednim dnevnim novinama prijatelj se oprostio od njega. Naime, njegov prijatelj Brano Mićunović je, kao i svih prethodnih godina dao… »

Brano mićunović sarađuje sa vođom klana koji želi da preuzme crnogorsko podzemlje: Klan Vuka Vulevića crpi ogroman novac…

Blic 20.08.2022
Bezbednosne službe Crne Gore utvrdile su da grupa Branislava Brana Mićunovića direktno sarađuje sa kriminalnim klanom Beranca Vuka Vulevića, a da on svoje poslove širi dalje na još devet uticajnih kriminalaca iz Nikšića, Bara, Podgorice i Berana… »

Brano šefuje nad deset klanova! Procureli tajni dokumenti Steže se obruč oko najvažnijeg igrača u crnogorskom podzemlju!

Alo 20.08.2022
Bezbednosne službe su utvrdile da grupa Branislava Mićunovića direktno sarađuje s kriminalnim klanom Vuka Vulevića, a da taj Beranac svoje poslove dalje širi na još devet uticajnih kriminalaca. Iako decenijama slovi za gospodara crnogorskog… »

Ubijenom vlasniku kafića "Ritual" čitulju dao i Brano Mićunović

Blic 04.05.2022
Veliki broj čitulja Luki Žižiću (37), koji je ubijen u kafiću "Ritual" u Novom Beogradu, objavljen je i u crnogorskim medijima. Od Luke Žižića oprostili su se mnogobrojni prijatelji i rodbina. Čitulju je pored ostalih dao i Brano Mićunović. -… »

Čitulju ubijenom vlasniku kafića na Novom Beogradu dao Brano Mićunović

Nova 04.05.2022
Veliki broj ljudi oprostio se juče preko čitulje u crnogorskoj Pobjedi od Luke Žižića, koji je u četvrtak uveče ubijen u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu. Među mnogobrojnim prijateljima i rodbinom, našlo se i ime Brana Mićunovića… »

Poslednji pozdrav Čitulju ubijenom Luki Žižiću dao i Brano Mićunović (foto)

Kurir 04.05.2022
Veliki broj čitulja Luki Žižiću (37), koji je ubijen u kafiću "Ritual" u Novom Beogradu, objavljen je i u crnogorskim medijima. Od Luke Žižića oprostili su se mnogobrojni prijatelji i rodbina. Čitulju je pored ostalih dao i kontroverzni biznismen… »

Šešelj meta atentatora Moćni dvojac iz Crne Gore poslao ubicu, krvavi obračun na Dunavu rešio sve!

Alo 29.01.2022
Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je bio meta atentata, a naručioci su bili Milo Đukanović i Brano Mićunović. Šešelj je izjavio da su Milo Đukanović i Brano Mićunović 2000. godine poslali Todora Gardaševića u Beograd da ga ubije… »

Šok svedočenje - Kada je Arkan izgovorio ovo za mrtvog Gišku, Brano Mićunović mu nije ostao dužan - "slušaj željko..."

Mondo 20.01.2022
Sve se odigralo onog dana kada su mrtvog Đorđa Božovića doneli umotanog u zastavu. Sve se odigralo onog dana kada su mrtvog Đorđa Božovića doneli umotanog u zastavu. Slavica Božović, sestra Đorđa Božovića Giške, u jednom intervjuu je… »

Vesti dana »