Brano Mićunović

Dosije Mićunović: Rat sa režimskim medijima u Srbiji

Nova pre 21 dana
Branislav Brano Mićunović iz Crne Gore, koji je povezivan sa dešavanjima u kriminalnom podzemlju, proteklih godina naprasno je počeo da ispoljava animozitet prema Srbiji, zbog uverenja da je opozicija u toj državi uživala snažnu podršku srpskih… »

Dosije Mićunović: Glavna veza Šarića i srpskog političara

Nova pre 21 dana
Nikšićanin Branislav Brano Mićunović godinama unazad intrigira crnogorsku i srpsku javnost, a iako je u više navrata označavan kao šef kriminalnog podzemlja u Crnoj Gori, on je to iznova demantovao. Portal Nova.rs otkriva u specijalnom serijalu… »

Da li Brano Mićunović stoji iza navijačkih nereda u Đenovi

Nova pre 23 dana
Nikšićanin Branislav Brano Mićunović godinama unazad intrigira crnogorsku i srpsku javnost, a iako je u više navrata označavan kao šef kriminalnog podzemlja u Crnoj Gori, on je to iznova demantovao. Portal Nova.rs otkriva u specijalnom serijalu… »

Brano Mićunović: Čovek koji je posvađao Škaljare i Kavčane

Nova pre 24 dana
Nikšićanin Branislav Brano Mićunović godinama unazad intrigira crnogorsku i srpsku javnost, što zbog svojih veza sa osobama iz kriminalnog miljea, što zbog činjenice da je označen kao jedan od najuticajnih ljudi u Crnoj Gori. Portal Nova.rs… »

Šešelj uzburkao javnost! Nove informacije o Milu Đukanoviću: Lideru radikala krenule suze uživo u programu!

Srbija danas pre 31 dana
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je Brano Mićunović najmoćniji čovek Crne Gore. Gostujući u jutarnjem programu televizije "Pink" lider Srpske radikalne stranke govorio je o predstojećim izborima u Nikšiću i… »

Milo Đukanović se ništa ne pita, glavni predvodnik je ovaj čovek

Alo pre 31 dana
Lider Srpske radikalne Stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je Brano Mićunović najmoćniji čovek Crne Gore. Gostujući na televiziji Pink, Šešelj je opširno govorio o društveno-političkoj situaciji u Crnoj Gori, a najviše o lokalnim… »

Daka je kukavičje jaje na izborima, jedini cilj mu je da donese glasove Milu

Alo pre 31 dana
Daka, lojalan član DPS-a. uoči izbora u tom gradu, tvrdi da je Daka Davidović lojalan član DPS-a. On je te tvrdnje, potkrepio sledećim dokazima: - U svoj halabuci, došlo je do nekih stvari sa kojima javnost nije upoznata. podelili su se...Podelili… »

Pojavio se dokaz: Ovako je Katnić oslobodio Brana Mićunovića optužbi za ubistvo mladića! (foto)

Kurir 13.03.2021
Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica i nosilac liste „Mir je naša nacija“ pokazao je u jednoj emisiji presudu Apelacionog suda iz 2007. godine na osnovu koje se vidi da je veće sastavljeno od predsednika suda Vukomana Golubović, sudija… »

Funkcioneru stigle pretnje, policija se odmah oglasila, a u ceo slučaj je umešan i Brano Mićunović

Alo 13.03.2021
Funkcioneru Demokrata i nosiocu liste „Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić" Momu Koprivici je, zbog pretnji koje je dobijao, ugrožena bezbednost, pa je do konačne odluke Agencije za nacionalnu bezbednost dobio privremnu policijsku pratnju… »

Milo unajmio okorelog kriminalca Šurak Brana Mićunovića postavio bazu pored Nikšića, u toku masovno falsifikovanje…

Kurir 12.03.2021
Da su izbori u Nikšiću od ogromne važnosti za Mila Đukanovića, pokazuje i činjenica da su se brojni kriminalci sjatili u grad pod Trebjesom. Jedan od njegovih glavnih kordinatora u ovom izbornom procesu jeste regionalno poznat kriminalac Brano… »

Vesti dana »