Brano Mićunović

Crnogorski biznismen Brano Mićunović objavio čitulju Giški: "Vreme ne leči, sledim tvoje puteve"

Blic pre 18 dana
Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović dao je čitulju povodom trideset dve godine od smrti Đorđa Božovića Giške, osnivača i komandanta Srpske garde, koji je poginuo na današnji dan 1991. godine na ratištu u Gospiću. - Vreme ne leči… »

Brano Mićunović objavio čitulju ubijenom Giški: Ovo su njegove reči

Telegraf pre 18 dana
"Vrijeme ne liječi, vrijeme svakim svojim danom ređe Tebe u meni-iznova", napisao je Brano. Đorđe Božović Giška ubijen je pre 32 godine u Lici na početku građanskog rata u Hrvatskoj dok je bio na dužnosti komandanta Srpske garde. "Vrijeme ne… »

Ovako je Brano Mićunović došao Na giškin grob Zlatan krst i sveća u ruci, svi gledaju kako sad izgleda

Alo pre 18 dana
Crnogorski biznismen Brano Mićunović (69) obišao je danas na godišnjicu pogibije grob Đorđa Božovića Giške u selu Bezjovo u Kučima. Crnogorski biznismen Brano Mićunović (69) obišao je danas na godišnjicu pogibije grob Đorđa Božovića… »

Nisam te mogao sačuvati Brano Mićunović dao čitulju Giški: "Zauvijek tvoj brat..." (foto)

Alo pre 18 dana
Kontroverzni crnogorski biznismen Brano Mićunović dao je čitulju povodom trideset dve godine od smrti Đorđa Božovića Giške, osnivača i komadanta Srpske garde koji je na današnji dan 1991. godine poginuo na ratištu u Gospiću. Mićunović je… »

Osvanula čitulja Giški u novinama Crnogorski biznismen napisao ove reči 32 godine od smrti druga: "Verno sledim tvoje…

Kurir pre 18 dana
Kontroverzni crnogorski biznismen Brano Mićunović dao je čitulju povodom trideset dve godine od smrti Đorđa Božovića Giške, osnivača i komadanta Srpske garde koji je na današnji dan 1991. godine poginuo na ratištu u Gospiću. Mićunović je… »

U novinama osvanula čitulja giški! Crnogorski biznismen 32 godine od smrti druga napisao ove reči - "Vreme ne leči!"

Mondo pre 18 dana
Đorđe Božović Giška bio je osnivač Srpske garde, sportista i veliki rodoljub. Đorđe Božović Giška bio je osnivač Srpske garde, sportista i veliki rodoljub. Kontroverzni crnogorski biznismen Brano Mićunović dao je čitulju povodom trideset… »

Pretučen sin Brana Mićunovića: Pripadnik SAJ-a mu slomio vilicu

Večernje novosti 10.01.2023
ĐORĐE Mićunović, sin Brana Mićunovića, poznatog crnogorskog biznismena, pretučen je u Nikšiću, a prema saznanjima "Novosti", incident se desio u jednom lokalu u prigradskom naselju Brlja. Foto V. K. Kako saznajemo, incident se desio pre nekih… »

Sin Brana Mićunovića pretučen u Nikšiću: Navodno ga napao policajac, zadobio teške povrede

Telegraf 10.01.2023
Branislav Brano Mićunović je kontroverzni crnogorski biznismen, više puta je hapšen i dovođen u vezu sa kriminalom. Đorđe Mićunović, sin Brana Mićunovića pretučen je u Nikšiću, a prema nezvaničnim informacijama Kurira, njega je, kako se… »

Godine prolaze, ti živiš! Nisam te sačuvao od smrti, ali hoću od zaborava: Giška ubijen pre 31 godinu, evo ko se oprostio…

Kurir 15.09.2022
Sportista i osnivač Srpske garde Đorđe Božović, zvani Giška brutalno je s leđa ubijen pre tačno 31 godinu, a u jednim dnevnim novinama prijatelj se oprostio od njega. Naime, njegov prijatelj Brano Mićunović je, kao i svih prethodnih godina dao… »

Brano mićunović sarađuje sa vođom klana koji želi da preuzme crnogorsko podzemlje: Klan Vuka Vulevića crpi ogroman novac…

Blic 20.08.2022
Bezbednosne službe Crne Gore utvrdile su da grupa Branislava Brana Mićunovića direktno sarađuje sa kriminalnim klanom Beranca Vuka Vulevića, a da on svoje poslove širi dalje na još devet uticajnih kriminalaca iz Nikšića, Bara, Podgorice i Berana… »

Vesti dana »