Brano Mićunović

Brano i Daka napunili džepove prodajom fudbalera!

Alo 05.03.2021
Raspoloživa saznanja ukazuju da je Mićunović u prethodnom periodu u više navrata posredovao prilikom realizacije transfera crnogorskih fudbalera. Gde god se okreću milioni tu Brano ima neki interes, pravilo je koje decenijama važi u Crnoj Gori, ali… »

Brano Mićunović kockar par ekselans: I ne samo to, organizovao je kartanja u kojima su se gubili milioni evra

Kurir 04.03.2021
Branislav Brano Mićunović (67) intenzivnije je krenuo da se pominje u medijima nakon što je uhapšen u januaru mesecu, a njegovo zanimanje najčešće se opisuje kao "kontroverzni biznismen". Mićunović se već godinama u medijima pominje kao… »

Zbog mićunovića zaratili kavčani i škaljarci? Evo zbog čega se sumnja da je izazvao raskol kriminalnih klanova

Srbija danas 03.03.2021
Čoveka koji je odneo nekoliko stotina kilograma droge u Valensiji sklonio pod okrilje ruske mafije. Policijske strukture BiH raspolažu saznanjima da je Brano Mićunović 2014. organizovao krađu nekoliko stotina kilograma kokaina u Valensiji (Španija)… »

Kako Brano drži Đukanovića pod kontrolom? Podmetnuo mu madam koja ga godinama špijunira, Mićunović se debelo ovajdio od…

Kurir 03.03.2021
Kontroverzni crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović i predsednik Crne Gore još krajem osamdesetih godina, uspostavili su poslovno-prijateljski odnos, koji je ponekad bio i turbulentan, ali uvek vezan zajedničkim interesima, pišu neki mediji… »

Debelo se ovajdio o braću Đukanović, a evo kako ih je špijunirao

Alo 03.03.2021
Kontroverzni crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović i predsednik Crne Gore još krajem osamdesetih godina, uspostavili su poslovno-prijateljski odnos, koji je ponekad bio i turbulentan, ali uvek vezan zajedničkim interesima. Nije, međutim… »

Razotkriven! Mićunović u bliskim vezama sa Keljmendijem i Orićem: Brano glavni čovek za povezivanje svih narko bosova u…

Kurir 01.03.2021
Najmanje desetak strana dosijea koji je ispisivala crnogorska tajna služba balkanskog dona, Branislava Mićunovića, zvanog Brano odnose se na njegove veze sa jednim od glavnih finansijera terorističkog OVK Naserom Keljmendijem, ali i Naserom Orićem… »

Pipci Brane Mićunovića sežu do Keljmendija i Nasera Orića: Brano glavni čovek za poslove narko bosova sa Balkana

Alo 01.03.2021
Najmanje desetak strana dosijea koji je ispisivala crnogorska tajna služba balkanskog dona, Branislava Mićunovića, zvanog Brano odnose se na njegove veze sa jednim od glavnih finansijera terorističkog OVK Naserom Keljmendijem, ali i Naserom Orićem… »

Crnogorska služba otkrila tajne balkanskog dona: Brano Mićunović u bliskim vezama sa Keljmendijem i Orićem

Srbija danas 01.03.2021
Brano glavni čovek za povezivanje svih narko bosova u regionu. Najmanje desetak strana dosijea iz crnogorske tajne službe o balkanskom donu, Branislavu Mićunoviću, zvanog Brano odnose se na njegove veze sa jednim od glavnih finansijera terorističkog… »

Jedini je smeo da izađe na crtu Giški: O tuči dvojice srpskih bosova priča se i danas, a pojavila se i fotka posle…

Kurir 26.02.2021
Legendarna tuča Đorđa Božovića Giške i Dragana Joksovića Jokse koju stanovnici Podgorice, tadašnjeg Titograda, pamte kao "boj kod park-šume", i dalje se prepričava, a objavljena je i fotografija nastala nakon ovog čuvenog okršaja. Jokso je bio… »

Čuvenu "ferku" gledali su arkan i brano mićunović: Jokso je bio visok 2 metra i jedini je smeo da stane na crtu Giški

Mondo 26.02.2021
Ubijen je s leđa dok je čekao da uplati opkladu. Ubijen je s leđa dok je čekao da uplati opkladu. Legendarna tuča Đorđa Božovića Giške i Dragana Joksovića Jokse 1991. godine, koju stanovnici Podgorice, tadašnjeg Titograda, pamte kao "boj kod… »

Vesti dana »