Bratislav Gašić

Gašić: Nijedna kriminalna grupa nije dobrodošla u Srbiju

Politika pre 12 dana
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas kamen temeljac za novu zgradu Komande Žandarmerije u Rakovici i tom prilikom je izjavio da je ta jedinica ponos Srbije i da nijedna organizovana kriminalna grupa nije dobrodošla u Srbiju… »

Svečana promocija polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku

RTV pre 13 dana
NOVI SAD - Svečana promocija polaznika 38, 39. i 40. klase Centra za osnovnu policijsku obuku održana je danas u Sremskoj Кamenici (Centar za osnovnu policijsku obuku).Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić prisustvovao je svečanoj promociji… »

U policajce pripravnike promovisano 783 polaznika centra za policijsku obuku: Prisustvovao ministar Gašić

Telegraf pre 13 dana
Na današnjoj svečanoj promociji polaznika 38, 39. i 40. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u policajce pripravnike ukupno je promovisano 783 polaznika. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić prisustvovao je svečanoj promociji polaznika… »

Gašić obišao objekat Zavoda za zdravstvenu zaštitu pripadnika MUP-a u Durmitorskoj ulici u Beogradu

Telegraf pre 14 dana
"Obnavljanjem biće poboljšana ne samo neophodna zdravstvena zaštita policajaca, već i bolji i efikasniji uslovi za rad stručnog osoblja ove ustanove koji vode računa o zdravlju naših policajaca“. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić… »

Mađarska potvrdila: Poznato kada se uspostavlja železnički saobraćaj na relaciji Segedin-Subotica

B92 pre 14 dana
Železnički putnički saobraćaj između Segedina i Subotice biće uspostavljen 28. novembra, najavio je mađarski ministar građevinarstva i saobraćaja Janoš Lazar. On je na svojoj Fejsbuk stranici napisao da je to dogovoreno na sastanku ministara… »

Lazar: Saobraćaj na pruzi Segedin-Subotica kreće 28. novembra

RTV pre 14 dana
BUDIMPEŠTA/BEOGRAD - Železnički putnički saobraćaj između Segedina i Subotice biće uspostavljen 28. novembra, najavio je mađarski ministar građevinarstva i saobraćaja Janoš Lazar. On je na svojoj Fejsbuk stranici napisao da je to dogovoreno na… »

Vozovi na pruzi Subotica - Segedin od 28. novembra

Radio 021 pre 14 dana
Putnički saobraćaj na pruzi Segedin - Subotica kreće 28. novembra, napisao je na svojoj Fejsbuk stranici Janoš Lazar, mađarski ministar građevinarstva i saobraćaja. "Ovo smo, između ostalog, dogovorili na sastanku ministara saobraćaja i… »

Saobraćaj na pruzi Segedin-Subotica kreće 28. novembra

RTS pre 14 dana
Putnički saobraćaj na pruzi Segedin-Subotica kreće 28. novembra, napisao je na svojoj Fejsbuk stranici Janoš Lazar, mađarski ministar građevinarstva i saobraćaja. Ovo smo, između ostalog dogovorili na sastanku ministara saobraćaja i unutrašnjih… »

Saobraćaj na pruzi Segedin - Subotica kreće 28. novembra

Novi magazin pre 14 dana
Putnički saobraćaj na pruzi Segedin-Subotica kreće 28. novembra, napisao je na svojoj Fejsbuk stranici Janoš Lazar, mađarski ministar građevinarstva i saobraćaja. Ovo smo, između ostalog dogovorili na sastanku ministara saobraćaja i unutrašnjih… »

Gašić i Vesić sastali se sa mađarskim kolegama: Razgovarali o prekograničnom saobraćaju

Telegraf pre 14 dana
Ministri dve zemlje razmatrali su i modalitete granične kontrole na brzoj pruzi, kako bi se spremno dočekao početak rada železničkog saobraćaja na brzoj pruzi Beograd-Budimpešta. Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić i… »

Vesti dana »