Bratislav Gašić

Gašić na otkrivanju spomen-obeležja poginulim pripadnicima Žandarmerije

IndeksOnline pre 4 dana
ALEKSINAC – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i komandant Žandarmerije Saša Kosović danas su u bazi Žandarmerije u Aleksincu otkrili spomen-obeležje poginulim i preminulim pripadnicima Odreda ove elitne jedinice u Nišu. Ministar je… »

Razdor u SNS: Gašić protiv Vučića

Pravda pre 4 dana
Bratislav Gašić je čovek koji pod svojom kontrolom ima značajnu frakciju unutar SNS i koji bi tom frakcijom mogao da komanduje čak i kada bi se sukobio sa Vučićem. Do sukoba bi neminovno došlo ukoliko bi se Gašić osetio ugroženim. Ne bi trebalo… »

Otkriven spomenik poginulim i preminulim žandarmima jedinice u Nišu

Jugmedia pre 4 dana
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i komandant Žandarmerije Saša Kosović danas su u bazi Žandarmerije u Aleksincu otkrili spomen-obeležje poginulim i preminulim pripadnicima Odreda ove jedinice u Nišu, na koje je ministar, u pratnji… »

GAŠIĆ OBIŠAO PRIPADNIKE MUP-a U PIROTU: Nećemo se povući sa ovog područja dok je krijumčara migranata

Glas juga pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu i Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija i istakao da se policija… »

Nova kuća za sedmočlanu boračku porodicu

Politika pre 7 dana
Kruševac – Započeti su radovi na izgradnji nove kuće za borca Gorana Milića iz Dedine kod Kruševca. On je do sada sa sedmočlanom porodicom živeo u čatmari od blata koja je počela da se urušava. Na inicijativu više boračkih udruženja i… »

Gašić obišao pripadnike MUP u Pirotu i granične policije prema Bugarskoj

IndeksOnline pre 7 dana
PIROT – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu i Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija i istakao da se… »

Gašić u Pirotu: Policija se neće povući dok zadnji krijumčar ne bude uhapšen

Južne vesti pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je policajce u Pirotu i Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija i istakao da se policija neće povući sa tog područja, sve… »

Bratislav Gašić u Pirotu: Obišao one koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija

Telegraf pre 8 dana
Naglasio je da srpska policija ima nultu toleranciju prema svakoj vrsti kriminala, kao i da će biti istrajna i odlučna u borbi protiv krijumčarenja migranta. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Ministarstva… »

Gašić: Nećemo stati dok poslednji krijumčar migranata ne bude uhapšen

Politika pre 7 dana
Akcija MUP-a koja je usmerena na suzbijanje iregularnih migracija biće nastavljena sve dok poslednji krijumčar ne bude uhapšen, poručio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je juče obišao Sombor. Na području tog grada jedinice… »

Gašić u Pirotu: Nećemo se povući sa ovog područja ni sa Horgoša, dok je krijumčara migranata

Novi magazin pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Bratislav Gašić obišao je policiju u Pirotu i Regionalnom centru granične policije prema Bugarskoj, koji učestvuju u akcijama suzbijanja iregularnih migracija, i istakao da se policija neće povući sa ovog… »

Vesti dana »