Bratislav Gašić

Nova ministarka za uspeh fabrike zahvalna Vučiću i Gašiću

Nova pre 1 dan
Nova ministarka privrede, Anđelka Atanasković, koja je najavljena kao "jedina članica vlade koja je ceo radni vek provela u jednoj kompaniji", članica je vladajuće SNS od osnivanja, a za uspeh preduzeća na čijem je čelu "Prve petoletke - namenska"… »

Maja Popović: Vučićeva drugarica

Danas pre 2 dana
Ličnost Danas Među novim licima u Nemanjinoj 11 naći će se i Maja Popović, koja je nominovana da umesto Nele Kuburović Kisić preuzme Ministarstvo pravosuđa. Popović, po zanimanju pravnica, bila je nepoznato ime široj javnosti sve dok nije… »

Aleksić: Anđelka Atanasković nije ništa nekompetentnija od ostalih u Vladi Srbije

Danas pre 3 dana
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da nova ministarka privrede Anđelka Atanasković, koja na tu funkciju dolazi sa mesta direktorke Prve petoletke Namenska“ iz Trstenika, „nije ništa nekompetentnija u odnosu na druge… »

Uz fotelju i novi čin: Stefanović postao rezervni poručnik

Nova pre 4 dana
Nebojša Stefanović je 1. oktobra 2020. vanredno unapređen u čin rezervnog poručnika telekomunikacija. Odluka o vanrednom unapređenju Nebojše Stefanovića objavljena je u Službenom vojnom listu od 1. oktobra, dakle mnogo pre nego što je javnost… »

Vučić: Ja sam predložio zamenu Vulina i Stefanovića, odbrana nije utešna nagrada

N1 Info pre 4 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da odluka o novim ministrima nije jednoglasno usvojena na sednici stranke i da su bila dva glasa protiv i jedan uzdržan. Rekao je i da Ministarstvo odbrane nije "utešna nagrada", kao i da… »

Nova ministarka pravde: Stručna i nepoznata javnosti

Nova pre 4 dana
Maja Popović, novo lice u Vladi Srbije, advokat po struci i buduća ministarka pravde, sudeći po zvaničnoj biografiji ima blistavu karijeru iza sebe, a na mesto u Nemanjinoj 11 dolazi iz Bezbednosno informativne agencije (BIA). Na čelu Ministarstva… »

Među ministrima i Gordana Čomić i Darija Kisić Tepavčević, Vulin i Stefanović zamenili resore

Insajder pre 4 dana
Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić iznela je danas predloge za sastav nove vlade i istakla da među predlozima za ministre šest nije imalo veze sa Vladom, politikom i SNS ili SPS. Dosadašnji ministri Siniša Mali, Branislav Nedimović… »

Ovo je nova ministarka pravde: Dolazi iz BIA, a ovo je njena biografija

Večernje novosti pre 4 dana
MINISTARSTVO pravde preuzima novo lice - Maja Popović, advokat po struci. Popović na funkciju ministra pravde dolazi sa pozicije šefa kabineta i saventice direktora Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića. Nova ministarka je završila… »

Evo ko je Maja Popović, od đaka generacije u Španiji do visoke pozicije u BIA

Alo pre 4 dana
Među ženama koje će činiti polovinu kabineta Ane Brnabić biće i pravnica Maja Popović, bivši sudija, koja će na ministarsku funkciju doći sa mesta savetnika direktora BIA Bratislava Gašića. Popović je bila i šefica kabineta prvog čoveka… »

Vučić: Ja sam predložio zamenu Vulina i Stefanovića

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da odluka o novim ministrima nije jednoglasno usvojena na sednici stranke i da su bila dva glasa protiv i jedan uzdržan. Rekao je i da Ministarstvo odbrane nije „utešna nagrada“, kao i… »

Vesti dana »