Bratislav Gašić

Gašić studentima na KPU: Marljivo učite da doprinesete stabilnosti naše zemlje

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas novoj generaciji studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta (KPU) da vredno i marljivo uče i stiču nova znanja kako bi kasnije primenom naučenog mogli da doprinesu… »

Gašić na prijemu nove generacije studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta: Evo šta im je poručio

Telegraf pre 1 dan
Gašić poručio je studentima da od njih traži samo da vredno uče, a da su im vrata u Ministarstvu unutrašnjih poslova širom otvorena. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas na prijemu nove generacije studenata… »

Protest "Srbija protiv nasilja" 22. Put: Prefarban znak RTS-a

EurActiv pre 3 dana
Na 22. protestu "Srbija protiv nasilja", znak Radio-televizije Srbije prefarban je u roze boju. Protest " Srbija protiv nasilja" održan se 22. put u centru Beograda. Šetnja je išla od Skupštine do zgrade RTS-a, a potom do Predsedništva Srbije… »

SPECIJALNI RAT PROTIV SRBIJE Opozicija potura laži kako bi podrila poverenje u sektor bezbednosti Srbije

Alo pre 3 dana
Predstavnici opozicije ponovo pokušavaju da destabiliziju Srbiju, ne bi li narušili bezbednosne strukture naše zemlje, i izazvali haos. Nebojša Zelenović, miljenik lobistkinje za nezavsino Kosovo Viole fon Kramon, juče je pokušao da poturi lažnu… »

„E-Policijska stanica” u „Beogradu na vodi”

Politika pre 4 dana
Najsavremenija „e-Policijska stanica” u kojoj će sugrađanima biti pružene usluge bez prisustva policijskih službenika svoju adresu dobila je u „Beogradu na vodi”. Ovu modernu stanicu otvorili su Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih… »

U Beogradu otvorena ePolicijska stanica

B92 pre 5 dana
Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić i direktor Policije Dubaija general-potpukovnik Abdulah Kalif Al Mari svečano su otvorili "ePolicijsku stanicu" u Beogradu na vodi. Ovo predstvalja najsavremeniju policijsku stanicu… »

Gašić sa Čen Venćinom o unapređenju saradnje u oblasti javne bezbednosti

Politika pre 6 dana
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa članom Politbiroa i sekretarom Komisije za političke i pravne poslove Komunističke partije Kine, Čen Venćinom sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje u oblasti javne… »

Gašić i zvaničnik Dubaija otvorili e-policijsku stanicu u Beogradu na vodi

Novi magazin pre 6 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić i direktor Policije Dubaija Abdulah Kalif Al Mari danas su u naselju "Beograd na vodi" svečano otvorili elektronsku policijsku stanicu koja će pružati usluge građanima bez prisustva policijskih… »

Gašić sa Čen Venćinom o unapređenju saradnje u oblasti javne bezbednosti

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa članom Politbiroa i sekretarom Komisije za političke i pravne poslove Komunističke partije Kine, Čen Venćinom sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje u oblasti javne… »

Gašić i direktor Policije Dubaija otvorili "e-Policijsku stanicu"

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i direktor Policije Dubaija general-potpukovnik Abdulah Kalif Al Mari danas su svečano otvorili e-Policijsku stanicu u Beogradu na vodi, najsavremeniju policijsku stanicu koja će pružati usluge… »

Vesti dana »