Bratislav Gašić - vesti

Istinomer tajmlajn: Tamara Skrozza pred kaznenim odredom tabloida

N1 Info pre 12 dana
Tabloidi su novinarku Tamaru Skrozzu i njen rad ignorisali sve do 2015. godine. Njeni tekstovi, angažman i nagrade nisu im bili interesantni. Situacija je počela da se menja 2015, od protesta "Novinarke/i ne kleče", organizovanog nakon ispada tadašnjeg ministra Bratislava Gašića, da bi kulminirala u januaru 2018. i u aprilu ove godine.
U obe situacije postala je meta višestrukih napada kroz tabloide. Zanimljivo je da je Informer tokom čitavog perioda prednjačio u napadima, Alo i Srpski telegraf su bili uzdržaniji, dok je angažovanje Kurira bilo u direktnoj vezi... »

Vojna parada u Nišu: "Vi ste naš ponos!

OK radio pre 13 dana
Vojska Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova prikazuju danas u Nišu svoju snagu, pripremljenost i sposobnost, na paradi "Odbrana slobode", u kojoj učestvuje više od 4.000 vojnika i policajaca, oko 300 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 40 letelica.
Vojno-policijskoj paradi prisustvuju predsednik Aleksandar Vučić, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministri Aleksandar Vulin, Nebojša Stefanović, Nenad Popović, Zoran Ðorđević, Nela Kuburović i Aleksandar Antić,... »

Vojna parada u Nišu: "Vi ste naš ponos!" (FOTO, VIDEO)

Vesti online pre 13 dana
Vojska Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova prikazuju danas u Nišu svoju snagu, pripremljenost i sposobnost, na paradi "Odbrana slobode", u kojoj učestvuje više od 4.000 vojnika i policajaca, oko 300 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 40 letelica.
Vojno-policijskoj paradi prisustvuju predsednik Aleksandar Vučić, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministri Aleksandar Vulin, Nebojša Stefanović, Nenad Popović, Zoran Ðorđević, Nela Kuburović i Aleksandar Antić,... »

Vojno-policijska parada u Nišu „Odbrana slobode”: Tenkovi, avioni, 4.000 učesnika… (FOTO)

Insajder pre 13 dana
Prikaz sposobnosti pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova, pod nazivom "Odbrana slobode", održan je danas u Nišu povodom jučerašnjeg Dana pobede nad fašizmom. Skupu na kojem učestvuje više od 4.000 pripadnika snaga bezbednosti prisustvovao je državni vrh Srbije, ali i zvaničnici i vojni i policijski oficiri iz Republike Srpske, Rusije i Grčke.
Vojno-policijskoj paradi pored predsednika Aleksandra Vučića prisustvuju i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministri Aleksandar Vulin, Nebojša Stefanović, Nenad Popović, Zoran Đorđević, Nela Kuburović i Aleksandar... »

Istinomer tajmlajn: Muzej vazduhoplovstva

N1 Info pre 26 dana
U godini u kojoj bi trebalo da slavi 30 godina od početka rada u zgradi na beogradskom aerodromu, Muzej vazduhoplovstva je ukinut kao samostalna ustanova.
U novom izdanju našeg tajmlajna pratimo dešavanja sa ovim muzejom od optimističnih dana 2001. godine do nedavnih vesti o ukidanju. Pogledajte sa čim se sve borio muzej tokom tih godina, ko je u njemu tajno snimao, zbog čega je... »

Vučić, Dačić, Gašić, Dodik i Karađorđevići na slavi kod patrijarha Irineja

Danas pre 32 dana
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Irinej primio je danas, u Patrijaršiji, povodom obeležavanja svoje krsne slave – Lazareve subote, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i druge najviše predstavnike srpskog naroda, navedeno je na sajtu Informativne službe SPC.
Svečanosti su, osim arhijereja, prisustvovali i šef srpske diplomatije Ivica Dačić, direktor BIA Bratislav Gašić, generalni sekretar predsednika države Nikola Selaković, princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, kao i... »

Državni vrh na slavi kod patrijarha Irineja FOTO

B92 pre 32 dana
B92: Državni vrh na slavi kod patrijarha Irineja FOTO
Beograd -- Poglavar SPC patrijarh Irinej primio je danas, u Patrijaršiji, povodom obeležavanja svoje krsne slave - Lazareve subote, predsednika Srbije Aleksandra Vučića
Svečanosti su, osim arhijereja, prisustvovali i šef srpske diplomatije Ivica Dačić, direktor BIA Bratislav Gašić, generalni sekretar predsednika države Nikola Selaković, princ Aleksandar Karadjordjević i princeza Katarina, kao i... »

Patrijarh Irinej proslavio krsnu slavu: Sečenju slavskog kolača i trpezi prisustvovao državni vrh Srbije (foto)

Telegraf pre 32 dana
Kolač je po tradiciji, u prisustvu domaćina patrijarha srpskog Irineja i brojnih gostiju, presekao episkop šabački Lavrentije
Patrijarh srpski Irinej služio je danas na veliki hrišćanski praznik, Lazarevu subotu, arhijerejsku liturgiju u Sabornoj crkvi u Beogradu, a proslavi krsne slave patrijarha prisustovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić,... »

Prisustvovali Vučić i Dodik, pogledajte fotografije sa proslave! (foto)

Alo pre 32 dana
Alo: Prisustvovali Vučić i Dodik, pogledajte fotografije sa proslave! (foto)
Patrijarh srpski Irinej služio je danas na veliki hrišćanski praznik Lazareva subota arhijerejsku liturgiju u Sabornoj crkvi u Beogradu, a proslavi krsne slave patrijarha prisustovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodi Tv Hram.
Proslavi krsne slave patrijarha prisustvovali su i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, direktor BIA Bratislav Gašić, predsednik SANU Vladimir Kostić i brojni drugi predstavnici... »

KRIK: Na lokalnim medijskim konkursima novac dobijaju mediji bliski vlasti

Danas pre 54 dana
U protekle dve godine na lokalnim konkursima za medijsko sufinansiranje projekata od javnog značaja mediji bliski vladajućoj strukturi dobili su više od 260 miliona dinara, pokazuju zvanični podaci lokalnih samouprava u Srbiji, objavila je danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).
Novinarke KRIK-a Vesna Radojević i Marija Vučić promovisale su danas bazu Ke$formisanje na Fakultetu političkih nauka, zajedno sa novinarom BIRN-a Slobodanom Georgievim. Po njihovom istraživanju brojni mediji u vlasništvu Radoice... »

Lozničanin prodavao drogu

Politika  pre 17 minuta  još 19 povezanih

Pinter o izborima u Mađarskoj

RTV  pre 2 sata  još 15 povezanih

Pohod na duplu krunu: Milojević šalje najjači sastav na teren!

Hot sport  pre 3 sata  još 13 povezanih

Preminuo i drugi migrant nađen u Futogu u cisterni

Novi magazin  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.