Bratislav Gašić

UNS: Medijima Radoice Milosavljevića i Gašićeve supruge pet miliona dinara

Novi magazin pre 4 dana
Ministarstvo kulture i informisanja dodelilo je u prethodne dve godine kroz pojedinačna davanja više od pet miliona dinara, odnosno 43.000 evra medijima u vlasništvu supruge direktora BIA Bratislava Gašića i kruševačkog biznismena Radoice… »

Ministarstvo kulture kroz pojedinačna davanja za dve godine dodelilo 43 hiljada evra medijima supruge direktora BIA i Radoice…

Cenzolovka pre 3 dana
Ministarstvo kulture i informisanja za prethodne dve godine je kroz pojedinačna davanja medijima u vlasništvu Irene Gašić, supruge direktora BIA i funkcionera SNS-a Bratislava Gašića i kruševačkog biznismena Radoice Milosavljevića dodelilo ukupno… »

UNS: Ministarstvo kulture bez konkursa dodeljivalo novac medijima Gašićeve supruge i Radoice Milosavljevića

Insajder pre 4 dana
Ministarstvo kulture i informisanja za prethodne dve godine je kroz pojedinačna davanja medijima u vlasništvu Irene Gašić, supruge direktora BIA Bratislava Gašića, i kruševačkog biznismena Radoice Milosavljevića dodelilo ukupno 5.049.200 dinara… »

Srce za decu: "Ovo je bajka, više se ne bojimo da će nam krov pasti na glavu": Porodica Petrović iz Žitkovca kod Aleksinca…

Blic pre 8 dana
Mukama petoro dece porodice Petrović iz Žitkovca kod Aleksinca, koja su živela u teškoj oskudici u trošnoj kući od blata došao je kraj! Marija (14), Miljana (13), Marko (8), Miloš (6) i Ksenija (2) danas su se uselili u novu kuću od 90 kvadrata… »

Đilas pitao Gašića da li je tačno da je 'Knez petrol' sponzor BIA, tvrdi da BIA i MUP prate lidere opozicije (VIDEO)

Beta pre 12 dana
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas upitao je danas direktora Bezbednosno-informativne agencije Bratislava Gašića da li je tačno da je od dolaska na čelo te agencije uveo kategoriju "sponzora agencije". Djilas je upitao da li je tačno… »

Djilas Gašiću: Da li će operativci BIA kada budu pratili ljude nositi na sebi reklamu za Knez petrol

Beta video pre 12 dana
BEOGRAD - Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas upitao je danas direktora Bezbednosno-informativne agencije Bratislava Gašića da li je tačno da je od dolaska na čelo te agencije uveo kategoriju ``sponzora agencije``. (ć1)… »

Djilas Gašiću: Da li će operativci BIA kada budu pratili ljude nositi na sebi reklamu za Knez petrol

Beta video pre 12 dana
BEOGRAD - Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas upitao je danas direktora Bezbednosno-informativne agencije Bratislava Gašića da li je tačno da je od dolaska na čelo te agencije uveo kategoriju ``sponzora agencije``. (ć1)… »

SAZNAJEMO: Odobren konkursni novac Gašićevoj ženi, donatoru SNS-a i Radoici Milosavljeviću

Nova ekonomija pre 14 dana
Komisija za kontrolu državne pomoći odobrila je odluku Opštine Trstenik da dodeli 2,3 miliona dinara firmama u vlasništvu supruge direktora BIA Bratislava Gašića, odbornika i donatora SNS Velibora Jovanovića i Radoice Milosavljevića, vlasnika… »

BIA obeležava svoj dan! Gašić: Niko nam neće stati na put (video, foto)

Mondo pre 20 dana
Bezbednosno-informativna agencija (BIA) svečanom akademijom danas obeležava 120. godišnjicu od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove i 17 godina od osnivanja BIA. Bezbednosno-informativna agencija (BIA) svečanom akademijom danas… »

Svečanost povodom obeležavanja Dana BIA

Studio B pre 20 dana
Bezbednosno-informativna agencija (BIA) svečanom akademijom obeležila 120. godišnjicu od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove i 17 godina od osnivanja BIA. „Najvažniji cilj je da očuvamo mir, slobodu i nezavisnost u donošenju… »

Vesti dana »