Covid

Korona virus: Lekare u Srbiji brine sve veći broj zaražene dece, stručnjaci u Americi tvrde - treća doza samo starijima

BBC News pre 48 minuta
U svetu je do sada zaraženo više od 227,6 miliona ljudi, a preminulo više od 4,67 miliona. Dato je više od 5,87 milijardi doza vakcina, prema podacima Univerziteta Džons Hopkins. U Srbiji je sve više dece obolele od korone, a uvođenje kovid… »

Korona virus i simptomi: Da li imam Kovid-19, grip ili prehladu

BBC News pre 24 minuta
Slični simptomi otežavaju ljudima da utvrde od čega boluju i da li im je potreban test na korona virus. Prehladu, grip i Kovid-19 uzrokuju različiti virusi, ali mogu imati slične simptome. Zato je teško odrediti šta je u pitanju. Većina ljudi koja… »

Sve više zaražene dece, u Kragujevcu hospitalizovana beba stara devet dana

RTS pre 14 minuta
Koronavirus je u Srbiji od početka epidemije registrovan kod 853.686 osoba, a zabeleženo je 7.698 smrtnih slučajeva. Procenat smrtnosti je 0,90 odsto. Na bolničkom lečenju su 4.054 pacijenta, od kojih je 163 na respiratoru, pokazuju podaci sa sajta… »

U Pčinjskom okrugu još 195 novozaraženih koronavirusom, 117 iz Vranja

OK radio pre 42 minuta
Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirane su 552 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 195 zaraženo koronavirusom. Od ovog broja 117 je iz Vranja, 31 iz Vladičinog Hana, 18 iz… »

Korona stigla i na daleka ostrva: Američka Samoa prijavila prvi slučaj kovid-19

Blic pre 12 minuta
Američka teritorija na Pacifiku, Američka Samoa, prijavila je svoj prvi slučaj korona virusa. Vršilac dužnosti guvernera teritorije, Talauega Elesalo Ale saopštio je da je prvi slučaj Kovid-19 stanovnik koji se ove nedelje vratio na ostrvo sa… »

U Sloveniji ponovo protesti zbog mera protiv korone, a bolnice su pune

Blic pre 6 minuta
U Sloveniji je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.248 novozaraženih korona virusom, uz dva smrtna slučaja među obolelima, a i danas je organizovan protest zbog pooštrenih protivepidemijskih mera vlade. Pred zgradom parlamenta jutros se ponovo na okupilo… »

Sloboda ili ništa: Građani Srbije ponovo ustaju protiv korona terora, protest u 17.30 u Beogradu!

Pravda pre 36 minuta
Protest "Sloboda ili ništa" protiv korona terora, diskriminacije nevakcinisanih i drugih mera koje ograničavaju slobodu građan Srbije zakazan je danas u 17.30 na Trgu Nikole Pašića u Beogradu. Organizatori pozivaju na stop, kako kažu, “kovid”… »

Šta bi moglo mladencima u Srbiji da prekine svadbu: Šteta od odlaganja veselja već milionska

Sputnik pre 30 minuta
Pojačana kontrola epidemioloških mera, koja bi mogla da prekine neke svadbe, a čiji početak je najavljen za ovu nedelju, uznemirila je mladence i organizatorima zadala glavobolje. Ugostitelji, ipak, veruju da svadbe neće biti okončavane… »

U Leskovcu besni korona: KUD PLOVI OVAJ BROD?

Jugmedia pre 24 minuta
Pre godinu dana na ovaj dan, prema zvaničnim podacima, u Leskovcu i Jablaničkom okrugu nije bilo ni jednog zaraženog od korona virusa, a u Kovid bolnici Opšte bolnice Leskovac bila su samo dva pacijenta. Na dan proglašenja vanredne situacije u… »

Korona virus: Lekare u Srbiji brine sve veći broj zaražene dece, stručnjaci u Americi tvrde – treća doza samo starijima

RTV Novi Pazar pre 6 minuta
U svetu je do sada zaraženo više od 227,6 miliona ljudi, a preminulo više od 4,67 miliona. Dato je više od 5,87 milijardi doza vakcina, prema podacima Univerziteta Džons Hopkins. U Srbiji je sve više dece obolele od korone, a uvođenje kovid… »

Vesti dana »