Danska

Danska obustavila letove iz UAE zbog sumnje u pouzdanost testova

Novi magazin pre 4 sati
Danska je obustavila sve letove iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) na pet dana zbog sumnje da testovi na korona virus koji se mogu dobiti pre napuštanja Dubaija nisu pouzdani, saopštile su danas vlasti. Danski ministar saobraćaja Beni Engelbreht… »

Danska obustavila sve letove iz UAE zbog sumnje u pouzdanost testova

N1 Info pre 4 sati
Danska je obustavila sve letove iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na pet dana, zbog sumnje da testovi na koronavirus, koji se mogu dobiti pre napuštanja Dubaija, nisu pouzdani, saopštile su vlasti. Danski ministar saobraćaja Beni Engelbreht rekao je da… »

"Tretirali su nas kao životinje i proterali iz Egipta"! Žestok skandal na Svetskom prvenstvu u rukometu o kom bruji planeta

Blic sport pre 3 sata
Zbog pandemije korona virusa se jedno od najvećih takmičenja u ovom periodu, Svetsko prvenstvo u rukometu, održava u pravom haosu. Dan pre odlaska u Egipat na turnir odustali su Amerikanci i Česi zbog problema sa kovidom, da bi Makedonci i Švajcarci… »

Treba nam neko poput Đerone: Dragana Cvijić željno očekuje martovske kvalifikacije za OI u Japanu!

Alo pre 4 sati
Pivot rukometne reprezentacije Srbije Dragana Cvijić, optimista je pred kvalifikacione utakmice koje očekuju nju i njene saigračice za nešto manje od dva meseca. Nije mogla da da svoj doprinos reprezentaciji na EP u Danskoj zbog povrede kolena, ali… »

Švajcarska skinula Srbiju sa "crvene liste"

Radio 021 pre 12 sati
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je Srbiju sa "crvene liste". Sa liste rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku povezan sa obaveznim karantinom, skinute su i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao i Luksemburg. Skidanje sa… »

Špancima derbi večeri, Katar dobio čas rukometa od Danaca

B92 pre 1 dan
U poslednje dve utakmice programa u četvrtak na Svetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu, Španija i Danska su upisali veoma vredne pobede. "Crvena furija" je bila bolja od selekcije Nemačke rezultatom 32:28 (16:13) i tako došla do pet osvojenih bodova… »

Švajcarska skinula Srbiju sa crvene liste

Sputnik pre 1 dan
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je od danas Srbiju sa „crvene liste“. Sa „crvene liste“ rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku povezan sa obaveznim karantinom, skinute su i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao i… »

Srbija skinuta sa crvene liste: Važno obaveštenje za naše građane koji žive u Švajcarskoj

Blic pre 1 dan
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je od danas Srbiju sa "crvene liste". Sa "crvene liste" rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku povezan sa obaveznim karantinom, skinute su i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao i Luksemburg… »

Švajcarska skinula Srbiju sa "crvene liste": Važno obaveštenje za građane koji ispunjavaju ovaj uslov!

Mondo pre 1 dan
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je danas Srbiju sa "crvene liste". Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je danas Srbiju sa "crvene liste". Sa "crvene liste" rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku… »

Rukometni spektakli! Krenula završnica Svetskog prvenstva, pršti na sve strane, a evo gde možete da gledate najbolje…

Blic sport pre 1 dan
Svetsko prvenstvo u rukometu ulazi u drugu fazu, spektakl za spektaklom odvijaće se iz dana u dan, a najzanimljivije duele možete da pratite uz TV Arena sport. Na prvom programu od 18 časova ovog četvrtka sledi prenos meča Hrvatska - Bahrein, a na… »

Vesti dana »