Darija Kisić Tepavčević

Insajder debata: Ko ne koristi svoja ovlašćenja u vanrednom stanju, a ko ih prekoračuje (PROMO)

Insajder pre 5 sati
Dok se Srbija bori sa koronavirusom, mora li i u vanrednom stanju da se zna neki red? Ko je za taj red odgovoran, ko ne koristi svoja ovlašćenja, a ko ih prekoračuje? Gosti Suzane Trninić u Insajder debati su: dr Darija Kisić Tepavčević, iz Kriznog… »

Kad bismo ispoštovali sve pooštrene mere, Srbija bi već za 2 nedelje imala 0 obolelih

iKragujevac pre 9 sati
Teoretski, kada bi ovog momenta svi poštovali mere socijalnog dinstanciranja preduzete zbog sprečavanja širenja korona virusa, već nakon isteka inkubacionog perioda mi bismo imali nula obolelih. Ako ove pooštrene mere ispoštujemo, rezultate možemo… »

Vesna Dedić stala u odbranu čuvene doktorke! Voditeljka izazvala poznate ličnosti i poslala snažnu poruku!

Alo pre 9 sati
"Da li je ženstvenost mrlja na radnoj biografiji?" Vesna Dedić pokrenula je novi izazov na društvenoj mreži Instagram! Naime, ona je prvo objavila video snimak Darija Kisić Tepavčević koja se u poslednje vreme često pojavljuje u medijima i priča… »

Dr Kisić Tepavčević: Veći deo novozaraženih se inficirao kada je već uvedeno vanredno stanje, negde oko 20. marta…

Nedeljnik pre 10 sati
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS) Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje “Batut” Darija Kisić Tepavčević izjavila je sinoć da novi podaci o zaraženima i preminulima ukazuju na to da se mere socijalnog distanciranja nisu… »

Dr Kisić Tepavčević: Oboleli koji nemaju izražene simptome su prave tempirane bombe

Blic pre 20 sati
Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je da je korona virus najopasniji 48 sati pred kraj inkubacionog perioda i na početku pojave simptoma, jer oboleli ne mora da ima indikacije Covid 19, a može lako da zarazi druge… »

Kisić: Većina zaražena oko 20. marta

Danas pre 20 sati
Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Darija Kisić Tepavčević izjavila je večeras da su osobe, koje su do danas registrovane kao laboratorijski potvrđeni slučajevi, obolele u periodu oko 20. marta, kada je već bilo uvedeno vanredno stanje… »

U Srbiji 305 novih registrovanih slučajeva koronavirusa, preminulo još 8 pacijenata

RTS pre 18 sati
Prema poslednjim podacima, u Srbiji je od juče do danas u 15 časova registrovano 305 novih slučajeva koronavirusa, ukupan broj zaraženih je 1.476. Preminulo je još osam pacijenata, tako da se broj preminulih popeo na 39. Beograd je i dalje najveće… »

Kisić Tepavčević: Većina zaražena kada je vanredno stanje već uvedeno

Radio 021 pre 19 sati
Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Darija Kisić Tepavčević rekla je da su osobe, koje su do danas registrovane kao laboratorijski potvrđeni slučajevi, obolele u periodu oko 20. marta, kada je već bilo uvedeno vanredno stanje. U Srbiji je… »

Još jedan termin za šetnju ljubimaca, nedeljom od 8 do 10 časova

Dnevnik pre 1 dan
Dobra vest za vlasnike kućnih ljubimaca je da je uveden još jedan termin kada će moći da ih prošetaju. Kako je rekla članica Kriznog štaba za borbu protiv COVID-19, zamenica direktora Instituta "Milan Jovanoić Batut", Darija Kisić Tepavčević… »

Vučić o napadima na Kisić Tepavčević: Darija ne dozvoljava da bude politički zloupotrebljena

Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je doktorka Darija Kisić Tepavčević meta napada zato što govori istinu i ne želi da bude politički zloupotrebljena. Vučić je sinoć, upitan da prokomentariše uvrede preko društvenih mreža koje… »

Vesti dana »