Darija Kisić Tepavčević

Kisić: Situacija povoljnija, ne sme biti opuštanja

RT Kragujevac pre 14 sati
Zamenica direktora Instituta „Batut“ Darija Kisić Tepavčević izjavila je da se situacija stabilizuje na području čitave zemlje, a da su dobri brojevi rezultat poštovanja preventivnih mera. „Ne sme biti opuštenja, a maske ćemo nositi duži… »

Dr Darija razjasnila sve nedoumice: Evo još koliko dugo ćemo nositi maske

Srbija danas pre 14 sati
Beleži se pad broja zaraženih, ali novi brojevi su i dalje visoki. Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je da se situacija stabilizuje na području čitave zemlje, a da su dobri brojevi rezultat poštovanja… »

Dr Darija ima nove vesti za nošenje maski: Otkrila koliko će to još trajati i na šta sve treba da budemo spremni

Kurir pre 15 sati
BEOGRAD - Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je da se situacija stabilizuje na području čitave zemlje, a da su dobri brojevi rezultat poštovanja preventivnih mera. "Ne sme biti opuštenja, a maske ćemo nositi… »

Doktorka Kisić otkrila do kada ćemo nositi maske!

Alo pre 15 sati
Četiri petine njih u kućnoj izolaciji odnosno sa lakšom kliničkom slikom. Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je gotovo 9.000 aktivno osoba korona virusom u Srbiji. Srećom, četiri petine njih u… »

Kisić Tepavčević: Aktivno zaraženo 9.000 ljudi, četiri petine sa lakšom kliničkom slikom

Danas pre 16 sati
Zamenica direktora Instituta „Batut“ Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je gotovo 9.000 aktivno zaraženih osoba korona virusom u Srbiji, ali da je četiri petine njih u kućnoj izolaciji odnosno sa lakšom kliničkom slikom. Ona je… »

Kisić Tepavčević: U Srbiji 9.000 aktivno zaraženih osoba

Morava info pre 16 sati
Zamenica direktora Instituta “Batut“ Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je gotovo 9.000 aktivno zaraženih osoba korona virusom u Srbiji, ali da je četiri petine njih u kućnoj izolaciji odnosno sa lakšom kliničkom slikom. Ona je… »

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Moramo svi da se ponašamo kao da prenosimo infekciju

Moj Novi Sad pre 16 sati
Zamenica direktora Instituta "Dr Milan Jovanović Batut" Darija Kisić Tepavčević kaže za RTS da se epidemiološka situacija stabilizuje na području čitave zemlje, a dobri brojevi su, ističe, rezultat poštovanja preventivnih mera. Ne sme biti… »

Kisić Tepavčević: Epidemiološka situacija sve povoljnija, ne sme biti opuštanja u poštovanju mera

Insajder pre 17 sati
Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević rekla je danas da je epidemiološka situacija u zemlji sve povoljnija što je, prema njenoj oceni, rezultat poštovanja preventivnih mera. Najavila je da će se uskoro uraditi reorganizacija… »

Dr Kisić o trenutnoj situaciji: “Skoro 9.000 aktivnih slučajeva, četiri petine u izolaciji, svakog dana desetoro dece se…

Nedeljnik pre 17 sati
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/EV) Epidemiolog Darija Kisić Tepavčević rekla je za RTS da je epidemiološka situacija sve povoljnija, ali da ne sme biti opuštanja jer je svakog dana “značajan” broj pozitivan. “Videli smo širom sveta… »

Darija Kisić Tepavčević kaže da je situacija povoljnija i objašnjava kada ćemo skinuti maske

RTS pre 17 sati
Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević kaže za RTS da se situacija stabilizuje na području čitave zemlje, a dobri brojevi su, kaže, rezultat poštovanja preventivnih mera. Ne sme biti opuštenja, a maske ćemo nositi duži… »

Vesti dana »