Demostat

Demostat: SAD i EU imaju sve udaljenije stavove oko rešenja kosovskog pitanja

Danas 11.04.2020
Sjedinjene Američke Države i Evropska unija imaju „sve udaljenije“ stavove u vezi sa rešavanjem kosovskog pitanja, što bi moglo da osujeti napore da se u narednim mesecima dođe do toliko željenog sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i… »

Demostat: Karantini zbog korona virusa mogu da potraju do sredine leta

Danas 08.04.2020
Model američke konsultantske kompanije pokazuje da vrhunac rasta broja obolelih u svetu tek predstoji. Prema sposobnosti da se upravlja krizom najviše ocene su dobile Vlade SAD, Kine (za pokrajnu Hubei), Nemačke, Australije, Kanade, Belgije i Norveške… »

Demostat: Vrhunac pandemije tek predstoji, karantini mogu potrajati do sredine leta

Radio 021 08.04.2020
Vrhunac rasta broja obolelih od virusa korona u svetu tek predstoji, a karantini mogu da potraju do sredine leta, pokazuje model koji je izradila američka konsultantska kompanija Boston consulting group (BCG). Karantini i zatvaranje granica zbog… »

Demostat: Karantini u svetu mogu potrajati do sredine leta

Novi magazin 08.04.2020
Vrhunac rasta broja obolelih od koronavirusa u svetu tek predstoji a karantini mogu da potraju do sredine leta, pokazuje model koji je izradila američka konsultantska kompanija Boston consulting group (BCG). Karantini i zatvaranje granica zbog pandemije… »

Demostat: Vrhunac tek predstoji, karantini mogu potrajati do sredine leta

N1 Info 08.04.2020
Vrhunac rasta broja obolelih od koronavirusa u svetu tek predstoji a karantini mogu da potraju do sredine leta, pokazuje model koji je izradila američka konsultantska kompanija Boston consulting group (BCG). Karantini i zatvaranje granica zbog pandemije… »

Panović: Građanima treba vojna obuka za krize kao što je ova

Radio 021 30.03.2020
Kriza zbog pandemije virusa korona i uvođenje vanrednog stanja na teritoriji Srbije pokazuju nepripremljenost građana za snalaženje u kriznim situacijama i ukazuju na neophodnost uvođenja nekog vida vojne obuke odnosno vežbi civilne zaštite za… »

„Građanima treba vojna obuka za krize kao što je ova“

Danas 23.03.2020
Vanredno stanje zbog virusa korona pokazuje nepripremljenost stanovništva u osnovama civilne zaštite, saglasni su sagovornici Demostata. Kriza zbog pandemije virusa korona (COVID-19) i uvođenje vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije pokazuju… »

Za otkazane turističke aranžmane do 15. maja nema povraćaja novca

Moj Novi Sad 18.03.2020
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić izjavio je danas da će turistički aranžmani preko agencija iz Srbije čiji su polasci bili planirani do 15. maja biti otkazani prema uputstvima nadležnih, a da će građanima… »

Seničić: Za turističke aranžmane do 15. maja građani će dobiti vaučere ne i povraćaj novca

Insajder 18.03.2020
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić izjavio je danas da će „turistički aranžmani preko agencija iz Srbije čiji su polasci bili planirani do 15. maja biti otkazani prema uputstvima nadležnih“, a da će… »

Juta: Vaučeri umesto uplaćenih putovanja, problem daleke destinacije

N1 Info 18.03.2020
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić rekao je da će "turistički aranžmani preko agencija iz Srbije, čiji su polasci bili planirani do 15. maja, biti otkazani prema uputstvima nadležnih", a da će građanima čija… »

Vesti dana »

Mančester junajted i Viljareal u finalu Lige Evropa

IndeksOnline pre 3 satajoš 1 povezana

Flojd Mejveder se još jednom vraća u ring

Sandžak haber pre 3 satajoš 1 povezana

Na današnji dan, 7. maj

B92 pre 31 minutajoš 1 povezana