Demostat

Za turističke aranžmane do 15. maja građani će dobiti vaučere, ne povraćaj novca

Novi magazin 18.03.2020
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić izjavio je danas da će "turistički aranžmani preko agencija iz Srbije čiji su polasci bili planirani do 15. maja biti otkazani prema uputstvima nadležnih", a da će građanima… »

Aerozagađenje jedan od razloga za maligne bolesti

Politika 03.03.2020
Aerozagađenje je veoma opasno i sigurno je jedan od razloga za epidemiju malignih bolesti u Srbiji, ocenio je pedijatar i hematoonkolog dr Dejan Škotić. „U toku januara ove godine ogroman broj dece je imao infekcije disajnih puteva (respiratorne… »

Doktor upozorava: I aerozagađenje izaziva malignitet

BizLife 03.03.2020
Foto: BIZLife Aerozagađenje je sigurno jedan od razloga za epidemiju malignih bolesti u Srbiji, tvrdi načelnik službe za hematologiju i onkologiju na Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, prof. Dr Dejan Škorić. „Situacija u Srbiji je… »

Dejan Škorić: Aerozagađenje jedan od razloga za maligne bolesti

Danas 03.03.2020
Aerozagađenje je veoma opasno i sigurno je jedan od razloga za epidemiju malignih bolesti u Srbiji, ocenio je pedijatar i hematoonkolog dr Dejan Škotić. „U toku januara ove godine ogroman broj dece je imao infekcije disajnih puteva (respiratorne… »

Dr Dejan Škorić: Aerozagađenje jedan od razloga za maligne bolesti

Novi magazin 03.03.2020
Aerozagađenje je veoma opasno i sigurno je jedan od razloga za epidemiju malignih bolesti u Srbiji, ocenio je pedijatar i hematoonkolog doktor Dejan Škotić. "U toku januara ove godine ogroman broj dece je imao infekcije disajnih puteva (respiratorne… »

Demostat: Mogu li naprednjaci da ukradu argumente opoziciji za bojkot u Šapcu i Paraćinu

Danas 03.03.2020
Budući da je deo opozicije okupljen oko Saveza za Srbiju proglasio bojkot izbora na svim nivoima nezadovoljan stanjem u medijima i nedostatkom poštenih izbornih uslova, pitanje koje se može postaviti da li je u takvim okolnostima realno očekivati da… »

Demostat: Izlazak Zelenovića na izbore ugrozio najvažniju tačku spajanja opozicije

Danas 24.02.2020
Odluka Zajedno za Srbiju (ZZS) i gradonačelnika Šapca Neboše Zelenovića da izađu na lokalne izbore u tom gradu i pokušaju da zadrže lokalnu vlast ugrozila je sprovođenje dogovora o bojkotu izbora predviđenih za april ove godine, inače… »

Roditelji nisu srećni što im deca odlaze, ali ih podržavaju

Telegraf 20.02.2020
Jaku želju za iseljenjem iz Srbije ima 29 odsto mladih, dok 46 procenata pokazuje umerenu nameru da ode u inostranstvo. Mladi sve češće odlaze iz Srbije. Njihovi roditelji nisu srećni zbog toga, ali ih podržavaju, izveštava Demostat. U tekstu se… »

Građane brine „odliv mozgova”, ali podržavaju decu u nameri da se odsele

Politika 18.02.2020
Građani su sve nezadovoljniji zbog odlaska mladih iz zemlje i razočarani nemarom države povodom „odliva mozgova”, ali svoju decu podržavaju u nameri da se odsele, navodi Demostat pozivajući se na rezultate dosadašnjih istraživanja. Jaku želju… »

Porazno: Roditelji u Srbiji podržavaju decu u nameri da se odsele

BizLife 18.02.2020
Foto: Pixabay Građani Srbije su sve nezadovoljniji zbog odlaska mladih iz zemlje i razočarani nemarom države povodom „odliva mozgova“, ali svoju decu podržavaju u nameri da se odsele, navodi „Demostat“ pozivajući se na rezultate dosadašnjih… »

Vesti dana »