Demostat

Demostat: Vučić neće staviti potpis na budući sporazum, već predsednik vlade

N1 Info pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je de fakto godinama glavni pregovarač Beograda u dijalogu sa Prištinom, neće staviti svoj potpis na sporazum kada do njega dođe, već će to učiniti predsednik Vlade Srbije, piše Demostat. Demostat navodi… »

Demostat: Vučić neće staviti potpis na sporazum kada do njega dođe, već predsednik Vlade Srbije

Nedeljnik pre 6 dana
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC ROTATED IMAGE (Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je de fakto godinama glavni pregovarač Beograda u dijalogu sa Prištinom, neće staviti svoj potpis na sporazum kada do njega dođe, već će to učiniti predsednik… »

Završni čin: Ko će staviti potpis na sporazum o Kosovu i kakva je procedura?

Radio 021 pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je glavni pregovarač Beograda u dijalogu sa Prištinom, neće staviti svoj potpis na sporazum kada do njega dođe, već će to učiniti predsednik Vlade. Demostat navodi da je to, između redova, rekao i sam… »

Demostat: Vučić neće staviti potpis na sporazum kada do njega dodje, već predsednik Vlade Srbije

Radio sto plus pre 6 dana
Demostat navodi da je to, između redova, rekao i sam Vučić na konferenciji za novinare na kojoj je govorio o evropskom predlogu o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. “Ja znam šta ću da odlučim, ali ne u ime Srbije. U ime Srbije… »

Demostat: Vučić neće staviti potpis na sporazum, već predsednik Vlade

Novi magazin pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je de fakto godinama glavni pregovarač Beograda u dijalogu sa Prištinom, neće staviti svoj potpis na sporazum kada do njega dođe, već će to učiniti predsednik Vlade Srbije, piše Demostat. Demostat navodi… »

Demostat: Borba protiv lažnih vesti – psihološka vakcinacija

Danas pre 7 dana
Nedavna istraživanja sugerišu da je „prebunking” kroz „psihološku vakcinaciju”, čiji je cilj povećanje sposobnosti ljudi da identifikuju uobičajene tehnike dezinformisanja, deo rešenja u borbi protiv lažnih vesti i dezinformacija, piše… »

Potencijalna rešenja kosovskog pitanja: Istočna Belgija kao mogući model za ZSO?

Danas pre 11 dana
Primeri Olandskih ostrva, Južnog Tirola i Istočne Belgije ponovo se u diplomatskim krugovima u Parizu i Briselu razmatraju kao potencijalni modeli za rešavanje kosovskog pitanja, odnosno za autonomiju severa Kosova. U članku koji prenosimo, Demostat… »

Južni Tirol pominje se u Briselu opet kao model za sever Kosmeta

Politika pre 12 dana
Italijanska pokrajina Južni Tirol, sa austrijskim većinskim stanovništvom, u diplomatskim krugovima u Parizu i Briselu, uz finska Olandska ostrva sa većinskim švedskim i istočnu Belgiju sa nemačkim stanovništvom, pominje se kao potencijalni model… »

Demostat: Italijanska pokrajina sa austrijskom većinom model za sever Kosova

Novi magazin pre 13 dana
Italijanska pokrajina Južni Tirol u diplomatskim krugovima u Parizu i Briselu, uz Olandska ostrva i istočnu Belgiju, pominje se kao potencijalni model za autonomiju severa Kosova, piše Demostat. Autonomija Južnog Tirola zasniva se na tri osnovna… »

Demostat: Italijanska pokrajina sa austrijskom većinom model za sever Kosova

Radio sto plus pre 13 dana
Autonomija Južnog Tirola zasniva se na tri osnovna dokumenta – italijanskom Ustavu, u kojem je propisana zaštita manjina, Pariskom ugovoru iz 1946, koji definiše obrise autonomije, kao i Drugom statutu autonomije iz 1972. godine, kojim Južni Tirol… »

Vesti dana »