Demostat

Demostat: Italijanska pokrajina sa austrijskom većinom model za sever Kosova

Beta pre 12 dana
Italijanska pokrajina Južni Tirol u diplomatskim krugovima u Parizu i Briselu, uz Olandska ostrva i istočnu Belgiju, pominje se kao potencijalni model za autonomiju severa Kosova, piše Demostat. Autonomija Južnog Tirola zasniva se na tri osnovna… »

Demostat: “Italijanska pokrajina sa austrijskom većinom model za sever Kosova”

Nedeljnik pre 12 dana
EPA-EFE/STR (Beta) – Italijanska pokrajina Južni Tirol u diplomatskim krugovima u Parizu i Briselu, uz Olandska ostrva i istočnu Belgiju, pominje se kao potencijalni model za autonomiju severa Kosova, piše Demostat. Autonomija Južnog Tirola zasniva… »

Demostat: Olandska ostrva kao potencijalni model za autonomiju severa Kosova

N1 Info pre 14 dana
Olandska ostrva ponovo se u diplomatskim krugovima u Parizu i Briselu pominju kao potencijalni model za autonomiju severa Kosova, odnosno Zajednicu srpskih opština, piše Demostat. Po navodima Demostata i primeri Južnog Tirola i istočne Belgije… »

Demostat: “Olandska ostrva kao potencijalni model za autonomiju severa Kosova”

Nedeljnik pre 14 dana
EPA-EFE/DJORDJE SAVIC (Beta) – Olandska ostrva ponovo se u diplomatskim krugovima u Parizu i Briselu pominju kao potencijalni model za autonomiju severa Kosova, odnosno Zajednicu srpskih opština, piše Demostat. Po navodima Demostata i primeri Južnog… »

Olandska Ostrva kao model za Zajednicu srpskih opština na Kosovu

Radio 021 pre 14 dana
Olandska Ostrva ponovo se u diplomatskim krugovima u Parizu i Briselu pominju kao potencijalni model za autonomiju severa Kosova, odnosno Zajednicu srpskih opština, piše Demostat. Prema navodima Demostata, i primeri Južnog Tirola i istočne Belgije… »

Potencijalni uzori za rešenje kosovskog pitanja: Kako primeri Olandskih ostrva, Južnog Tirola i istočne Belgije mogu biti…

Danas pre 15 dana
Primeri Olandskih ostrva, Južnog Tirola i istočne Belgije razmatraju se kao potencijalni modeli za rešavanje kosovskog pitanja, odnosno za autonomiju severa Kosova, gde su Srbi većinsko stanovništvo. U narednim tekstovima, Demostat će predstaviti… »

Građanke i građani Srbije nisu protiv demokratije

Danas pre 16 dana
Istraživanja (Demostat) pokazuju da nam je, pred ovu Novu godinu, osećaj nade ličan i socijalno neadresiran a da su u korenu strahova, nesigurnosti i nezadovoljstava siromaštvo, politička obespravljenost i korupcija, posebno ona visokonaponska… »

Za Marković uključivanje SAD neophodno, Mihajlović sumnja da je ZSO moguća

N1 Info pre 17 dana
Dugogodišnja poslanica i nekadašnja zamenica predsednika skupštinskog Odbora za spoljne poslove Vesna Marković izjavila je da Priština godinama opstruiše sprovođenje Briselskog sporazuma, kada je u pitanju formiranje Zajednice srpskih opština… »

Marković za Demostat: Uključivanje SAD jedini način da se ZSO konačno formira

Beta pre 17 dana
Nekadašnja zamenica predsednika Odbora skupštine Srbije za spoljne poslove Vesna Marković ocenila je danas da je uključivanje SAD neophodno i da predstavlja jedini način da se Zajednica srpskih opština (ZSO) "konačno formira". Marković je u izjavi… »

Marković za Demostat: Uključivanje SAD jedini način da se ZSO konačno formira

Radio sto plus pre 17 dana
Nekadašnja zamenica predsednika Odbora skupštine Srbije za spoljne poslove Vesna Marković ocenila je danas da je uključivanje SAD neophodno i da predstavlja jedini način da se Zajednica srpskih opština (ZSO) “konačno formira”. Marković je u… »

Vesti dana »