Dinamo Kijev

Vapaj za pomoć! Brazilski fudbaleri apeluju: Nemamo goriva, hrane ponestaje, treba nam pomoć!

Alo 24.02.2022
Brazilski fudbaleri iz dva najveća ukrajinska kluba uputili su apel brazilskoj vladi za pomoć, rekavši da su posle ruskog napada zarobljeni u toj zemlji. Grupa igrača iz Šahtjora iz Donjecka i Dinama iz Kijeva objavila je zajednički video sa… »

"Molite se za nas!" Brazilski asovi "zarobljeni" u Kijevu, mole za pomoć, žele što dalje od Ukrajine

Večernje novosti 24.02.2022
Twitter / _marcus_alves Grupa brazilskih fudbalera koji igraju u ukrajinskim klubovima apeluje da im se odmah pomogne da napuste tu državu nakon što su tenzije sa Rusijom eskalirale, a predsednik Ukrajine Valadimir Zelenski uveo vanredno stanje… »

Brazilci Šahtjora i Dinama: Pomozite nam da pobegnemo odavde VIDEO

B92 24.02.2022
Brazilski fudbaleri koji igraju za ukrajinske klubove Dinamo Kijev i Šahtjor, objavili su video u kojem mole brazilske vlasti da im pomognu da napuste Ukrajinu. Na videu govori Žunior Moraeš, fudbaler Šahtjora iz Donjecka, dok su oko njega ostali… »

Legenda ne napušta Ukrajinu: Nisam kukavica, ostajem!

Srbija danas 24.02.2022
Rumun veruje u prekid sukoba. Trener Dinama iz Kijeva Mirčea Lučesku nema nameru da napusti Ukrajinu uprkos sukobu sa Rusijom. - Neću napustiti Kijev i vratiti se u Rumuniju. Nisam kukavica. Nadam se da će veliki ljudi bez mozga zaustaviti ovaj rat… »

"Goriva nema, ponestaje hrane": Brazilski fudbaleri sa porodicama preklinju svoju vladu za pomoć

Telegraf 24.02.2022
Fudbaleri Šahtjora i Dinamo Kijeva traže način da napuste Ukrajinu. Ruski predsednik Vladimir Putin rano jutros je saopštio da je odlučio da Rusija pokrene specijalnu vojnu operaciju u Donbasu. U opštem metežu koji je nastao pojavio se i video na… »

Lučesku: Ne bežim iz Kijeva

Danas 24.02.2022
Čuveni rumunski trener ne planira da napusti Dinamo i Ukrajinu, upskos oružanom sukobu Rusije i te zemlje. Stručnjak koji je obeležio istoriju Šahtjora, tokom 12 sezona na klupi fudbalskog kluba iz Donjecka, izjavio je da nema nameru da pobegne iz… »

Zbog rata prekinuto prvenstvo: Bez fudbala u Ukrajini

Sport klub 24.02.2022
Fudbalsko prvenstvo Ukrajine u četvrtak je suspendovano, potvrđeno je na zvaničnom sajtu Premijer lige. „Zbog uvođenja vanrednog stanja u Ukrajini, fudbalsko prvenstvo je suspendovano“, navodi se u kratkoj poruci. Predsednik Volodimir Zelenski… »

"Ostajem u Kijevu, nisam kukavica"

B92 24.02.2022
Trener Dinama iz Kijeva Mirčea Lučesku nema nameru da napusti Ukrajinu. Rumunski stručnjak se neće vratiti u svoju domovinu nakon što je ruska vojska ušla u istočni deo Ukrajine. Lučesku će ostati da živi u Dinamovom trening centru iako su sva… »

Rat stopirao fudbal u Ukrajini: Suspendovana Premijer liga na mesec dana!

Kurir 24.02.2022
Fudbalsko prvenstvo Ukrajine suspendovano je zbog ratnog stanja u toj zemlji. "Zbog uvođenja vanrednog stanja u Ukrajni, fudbalsko prvenstvo je suspenodvano", naveli su na sajtu Premijer lige. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski proglasio je ratno… »

Zbog rata prekinuto prvenstvo: Bez fudbala u Ukrajini

N1 Info 24.02.2022
Fudbalsko prvenstvo Ukrajine u četvrtak je suspendovano, potvrđeno je na zvaničnom sajtu Premijer lige. „Zbog uvođenja vanrednog stanja u Ukrajni, fudbalsko prvenstvo je suspenodvano“, navodi se u kratkoj poruci. Predsednik Volodimir Zelenski… »

Vesti dana »