Dritan Abazović

Održana komemorativna sednica povodom tragedije na Cetinju

B92 pre 6 sati
Komemorativna sednica povodom tragedije u kojoj je u petak na Cetinju stradalo 11 osoba, počela je u 10 časova u Domu Vlade. Sednici, koja je počela minutom ćutanja, prisustvovali su predsjednik Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, predsednica… »

Održana komemoracija stradalima na Cetinju: Teško je prihvatiti da ih nikada više nećemo videti (foto)

Kurir pre 6 sati
Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično stradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak. Komemoraciji su pirustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan… »

Vladimir Joković za Kurir: Ko 19. avgusta bude glasao za rušenje vlade, taj će najdirektnije da radi u korist…

Kurir pre 6 sati
U Crnoj Gori će naredna nedelja biti politički turbulentna. Crnogorski parlament glasaće o nepoverenju vladi Crne Gore, a inicijativu za to pokrenula je Demokratska partija socijalista (DPS) Mila Đukanovića nakon što je premijer Dritan Abazović… »

"Ovaj događaj je nezapamćena tragedija": Borelj i Nimanbegu izrazili žaljenje porodicama poginulih, Abazović: "Crna Gora je…

Blic pre 1 dan
Premijer je sa ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem i ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem posetio dvoje povređenih u cetinjskoj opštoj bolnici. Predsednik Vlade Dritan Abazović kazao je da je događaj na Cetinju nezapamćena… »

Abazović: Tragedija koju Crna Gora ne pamti, vlada će proglasiti trodnevnu žalost

Danas pre 1 dan
Premijer Crne Gore Dritan Abazović kazao je da se danas dogodila tragedija koju Crna Gora ne pamti i da će vlada Crne Gore večeras proglasiti trodnevnu žalost. „Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz porodice nevino stradalih… »

Crnogorski premijer: Nemam ništa protiv da se revitalizuje prethodna većina

Danas pre 1 dan
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas u neformalnoj komunikaciji sa pobednicima parlamentarnih izbora 30. avgusta 2020. godine, da nema ništa protiv da to bude nova parlamentarna većina posle 19. avgusta, kada na sednici Skupštine bude… »

Abazović potvrdio: Trodnevna žalost zbog tragedije na Cetinju

Večernje novosti pre 1 dan
VLADA Crne Gore će večeras proglasiti trodnevnu žalost povodom velike tragedije koja se danas dogodila na Cetinju. Foto: EPA/Boris Pejović Ovu informaciju objavio je premijer Dritan Abazović na svom "Telegram" kanalu.… »

Trodnevna žalost u Crnoj Gori: Oglasio se Dritan Abazović posle stravičnog masakra na Cetinju

Telegraf pre 2 dana
U napadu je, prema prvim informacijama, ubijeno 11 osoba. U masakru koji se danas desio na Cetinju, kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, V. B. (34) ubio je 11 ljudi. Kako se sumnja, prvo je pobio članove jedne porodice, a zatim je izašao na ulicu i… »

Abazović: Tragedija kakvu Crna Gora ne pamti

Euronews pre 1 dan
Premijer Crne Gore Dritan Abazović posetio je povređene u bolnici nakon pucnjave na Cetinju i rekao da će Vlada Crne Gore proglasiti trodnevnu žalost zbog velike tragedije. "Svi smo šokirani, molimo građane Crne Gore da mislima budemo uz porodice… »

Zbog tragedije na Cetinju odložena Prva i Druga liga

Sportski žurnal pre 1 dan
U Crnoj Gori proglašena trodnevna žalost, a kako prenose Vijesti zbog toga neće biti igrane utakmice Prve i Druge lige Crne Gore, a neće se održati ni ostale sportske manifestacije. Vlada Crne Gore proglasila je trodnevnu žalost povodom velike… »

Vesti dana »