DS - vesti

Jedan od pet miliona: Određen pregovarački tim za dijalog sa vlašću

SEEbiz pre 1 dan
BEOGRAD - Protest protiv aktuelne vlasti "Jedan od pet miliona - Svi kao jedan" počeo je oko 18 časova kod Terazijske česme u Beogradu, jer nisu ispunjeni zahtevi građana i opozicije. Saopšten je pregovarački tim za tri ključne tačke dijaloga između vlasti i predstavnika protesta. U toku šetnja do RTS.
Okupljenima se obratio glumac i funkcioner DS Branislav Lečić. Potpisnici sporazuma sa narodom su izašli sa predlogom formiranja tima stručnjaka, vanstranačkih ličnosti, koje su spremne da svojim znanjem, iskustvom, ekspertizom i... »

Na protestu „1 od 5 miliona“ saopšten pregovarački tim za dijalog sa vlašću (VIDEO, FOTO)

Danas pre 20 sati
Na protestu „Jedan od pet miliona – Svi kao jedan“ saopšten je pregovarački tim za tri ključne tačke dijaloga između vlasti i predstavnika protesta.
Okupljenima se obratio glumac i funkcioner DS Branislav Lečić, prenosi N1. Potpisnici sporazuma sa narodom su izašli sa predlogom formiranja tima stručnjaka, vanstranačkih ličnosti, koje su spremne da svojim znanjem, iskustvom,... »

Dve leskovčanke u vrhu Djilasove stranke

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Osnivačkoj Skupštini Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa juče u Beogradu prisustvovale su i četiri grupe iz Leskovca, nezavisno jedna od druge.
U sam vrh stranke izabrane su dve leskovčanke. Mirjana Perišić iz Levice Srbije, koja se “utopila” u novoformiranu stranku, izabrana je za članicu Predsedništa. Dosadašnja odbornica DS u Skupštini grada Leskovca Jelena Srpirić... »

Protesti protiv vlasti održani samo u Nišu

Jugmedia pre 1 dan
U Nišu je večeras održan 15. po redu protest „1 od 5 miliona“, koji je bio jedini na jugu Srbije.
Građanima, koji su se okupili u manjem broju nego inače, obratili su se predsednik gradskog odbora DS-a Miodrag Stanković i i Jovan Tamburić, predsednik Sindikata penzionisanih vojnih lica. „Svi mi ovde večeras smo došli bez... »

Poslednji protest "1 od 5 miliona" u Nišu - ubuduće tribine i štandovi

Južne vesti pre 1 dan
Tribine po Srbiji, kao i štandovi, kako kaže organizator niškog protesta "1 od 5 miliona" Miljan Marjanović, zameniće dosadašnje demonstracije koje su se 4 meseca održavale petkom.
Na poslednjem protestu u Nišu, nezadovoljnim građanima obratio se predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) Miodrag Stanković, koji je ponovio zahteve sa beogradskog protesta - formiranje komisija za fer izbore i... »

Odbornici opozicije pokušali da deo konferencije održe u zgradi Skupštine grada Leskovca, sprečilo ih obezbeđenje (VIDEO)

Jugmedia pre 2 dana
Radnik obezbeđenja u zgradi Skupštine grada Leskovca sprečio je večeras opozicione odbornike Sašu Stojanovića iz DS-a i Marka Mladenovića iz Dveri da deo konferencije za novinare održe u hodniku ove institucije. Stojanović i Mladenović je na ovaj pokušaj zapravo isprovocirala činjenica da je... »

Alien&Predator

Danas pre 2 dana
Odmah nakon 5. oktobra 2000, poraženi režim budio je spavače koje je čuvao u prethodnoj deceniji. Vojislav Koštunica se prestrojio već 6. oktobra.
Nakon ubistva premijera Đinđića 2003, kohabitacija s Borisom Tadićem, 2004, bila je naredni korak ka restauraciji zločinačkog režima. SPS se definitivno i trajno vratio 2007. Dug spisak članova i kadrova DS-a u novoj vladi (u... »

Ujedinjenje DS, SDS i Zajedno za Srbiju 9. maja

Radio 021 pre 2 dana
Skup na kojem će se uspostaviti unija Demokratske stranke, Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića biće održan 9. maja u Domu sindikata u Beogradu.
Ideju o povratku nekadašnjih funkcionera u DS podržali su članovi Glavnog odbora ove stranke početkom marta. Funkcioneri ovoh partija Zoran Lutovac, Aleksandar Ivanović i Nebojša Zelenović su na tribini u Novom Sadu u četvrtak... »

DS: Nadležni hitno da reaguju na napade u kojima su istraživački novinari targetirani kao ...

Beta pre 3 dana
Poslanice Demokratske stranke (DS) Vesna Marjanović i Maja Videnović zatražile su danas hitnu reakciju policije, Tužilaštva za visokotehnološki kriminal i svih nadležnih organa povodom kako su navele, "opasnih napada u kojima su istraživački novinari a posebno Slobodan Georgiev, targetirani kao... »

Pokrajinski DS: Zaustaviti pretnje novinarima u Srbiji

Danas pre 3 dana
Pokrajinski odbor Demokratske stranke (PODS) za Vojvodinu saopštio je danas da je „zgrožen“ najnovijim tekstovima uperenim protiv novinarki koje su stvarale film „Albanke su naše sestre“ u produkciji „Nezavisnog društva novinara Vojvodine“, a koji su objavljeni na portalu istraga.rs.
„Skrećemo pažnju javnosti da ovo nije prvi put da ovaj portal objavljuje tekstove kojim pokušava da diskredituje novinare koji se kritički odnose prema svemu što ugrožava javni interes, pa i prema aktuelnim vladajućim strankama“,... »

©2019 Netmark d.o.o.