DS - vesti

Ipsos: SNS 55%, na drugom SPS i Janković, DS ispod cenzusa

B92 pre 59 minuta
B92: Ipsos: SNS 55%, na drugom SPS i Janković, DS ispod cenzusa
Beograd -- Kad bi parlamentarni izbori bili održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55%, pišu “Večernje novosti“ pozivajući se na istraživanje Ipsosa.
Prema istraživanju sprovedenom u oktobru, drugo mesto bi podelili socijalisti i Pokret slobodnih građana Saše Jankovića, sa po osam procenata podrške građana. Osim toga, kako navode, rejting iznad cenzusa trenutno imaju i SRS sa... »

Poslanik DS odbio da večera sa predsednikom turskog parlamenta

Blic pre 4 sata
B92: Poslanik DS odbio večeru s predsednikom turskog parlamenta
Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je danas da je odbio poziv da prisustvuje večeri sa predsednikom turskog parlamenta Ismailom Karamanom, koji danas počinje posetu Srbiji, jer skupština te zemlje ćuti na hapšenje i progone građana, novinara i opozicije i masovna kršenja ljudskih prava u Turskoj.
- Dok sve relevantne svetske institucije za ljudska prava upozoravaju na masovna i drastična kršenja prava i sloboda građana u Turskoj, dok predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan derogira sve institucije, uključujući i parlament... »

Opoziciji krvna zrna mere oni koji su sedeli kod Vučića na kanabeu

Danas pre 4 sata
* I Zoran Đinđić je bio gradonačelnik Beograda kao predsednik DS i istovremeno predvodio borbu na republičkom nivou
Mi ništa ni od koga ne tražimo niti zahtevamo. Naprotiv, mi smo ti koji su pravili iskorake prema drugim organizacijama i pojedincima. Mi i dalje pozivamo na odgovornost i saradnju sa svima koji žele smenu ove vlasti. Verujemo da... »

IPSOS: SNS na 55 odsto, Janković pada, DS ispod cenzusa

N1 Info pre 5 sati
Da su parlamentarni izbori održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55 odsto glasova, pokazuje redovno, mesečno istraživanje agencije "Ipsos stratedžik marketing" sprovedeno u oktobru. Socijalisti i PSG su na drugom mestu sa po osam odsto, a cenzus bi prošli jedino još radikali i "Dveri", prenose Večernje novosti.
Drugo mesto bi, prema ovoj anketi, podelili socijalisti i Pokret slobodnih građana Saše Jankovića sa po osam procenata podrške građana. Rejting iznad cenzusa trenutno imaju i SRS (šest odsto) i Dveri (pet), a šansu da ga pređe... »

Ipsos: SNS bi sada osvojio 55 odsto glasova

Studio B pre 6 sati
Da su parlamentarni izbori održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55 odsto glasova, pišu današnje „Večernje novosti“ pozivajući se na redovno, mesečno istraživanje agencije „Ipsos stratedžik marketing“.
Prema istraživanju sprovedenom u oktobru, drugo mesto bi podelili socijalisti i Pokret slobodnih građana Saše Jankovića, sa po osam procenata podrške građana. Prema istraživanju, kako se navodi, rejting iznad cenzusa trenutno... »

Novosti otkrivaju prema istraživanju "ipsosa": 55 odsto bi glasalo za SNS

Večernje novosti pre 7 sati
PSG i SPS podržava po osam procenata građana. Iznad cenzusa još SRS i Dveri
DA su parlamentarni izbori održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55 odsto glasova, pokazuje redovno, mesečno istraživanje agencije "Ipsos stratedžik marketing" sprovedeno u oktobru. Drugo mesto bi, prema ovoj anketi, podelili... »

Anketa: SNS 55 odsto, iznad cenzusa SPS, PGS, SRS i Dveri

RTV pre 7 sati
RTV: Anketa: SNS 55 odsto, iznad cenzusa SPS, PGS, SRS i Dveri
BEOGRAD - Da su parlamentarni izbori održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55 odsto glasova, pišu "Večernje novosti" pozivajući se na redovno, mesečno istraživanje agencije "Ipsos stratedžik marketing".
Prema istraživanju sprovedenom u oktobru, drugo mesto bi podelili socijalisti i Pokret slobodnih građana Saše Jankovića, sa po osam procenata podrške građana. Prema istraživanju, kako se navodi, rejting iznad cenzusa trenutno... »

Ipsos: Za SNS bi glasalo čak 55 odsto

Mondo pre 7 sati
Da su parlamentarni izbori održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55 odsto glasova, pokazalo je redovno mesečno istraživanje agencije "Ipsos stratedžik marketing".
Foto: youtube/screenshot Prema istraživanju sprovedenom u oktobru, drugo mesto bi podelili socijalisti i Pokret slobodnih građana Saše Jankovića sa po osam procenata podrške građana. Prema istraživanju, kako se navodi, rejting... »

Novi uslov da učestvuje na izborima: Đilas neće bez Šutanovca!

Pravda pre 8 sati
Bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji lider DS-a kazao je da nema ništa od njegovog učešća na predstojećim izborima u Beogradu ako deo opozicione koalicije na predstojećim izborima ne bude i Demokratska stranka. Lider PSG-a Saša Janković je zbog tog zahteva potpuno pobesneo i rekao Đilasu da je to za njega neprihvatljivo, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora bliskih opoziciji.
- Dragan Đilas je Saši Jankoviću jasno dao do znanja da na njega ne može da računa ako u koaliciji opozicionara ne bude i Demokratska stranka. Lideru Pokreta slobodnih građana je novi Đilasov zahtev došao kao grom iz vedra neba i... »

Đilas neće bez Šutanovca!

Alo pre 10 sati
Alo: Đilas neće bez Šutanovca!
Đilas je postavio novi ultimatum opozicionarima!
Bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji lider DS-a kazao je da nema ništa od njegovog učešća na predstojećim izborima u Beogradu ako deo opozicione koalicije na predstojećim izborima ne bude i Demokratska stranka. Lider PSG-a Saša Janković je zbog tog zahteva potpuno... »

©2017 Netmark d.o.o.