DS

Na 75 godina od oslobođenja Novog Sada od fašizma izdvaja se novac za sporan spomenik "Nevinim žrtvama 1944/45"

Radio 021 pre 6 sati
Bez i jednog glasa protiv Skupština grada je u petak, 18. oktobra, skoro na samu godišnjicu oslobođenja Novog Sada od fašizma, odlučila da se izdvoji novac za sporni spomenik "Nevinim žrtvama 1944/45". Mada su se prošle godine protiv tog spomenika… »

SNS: Izgradnja novog mosta u Beogradu umesto starog preka potreba, a ne hir

Novi magazin pre 22 sata
Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković izjavio je danas da izgradnja novog mosta na reci Savi u Beogradu, na mestu starog, "nije ničiji hir, već preko potrebna investicija". Povodom kritika predsednika… »

Krstonošić ponovo predsednik gradskog odbora DS u Novom Sadu

Danas pre 1 dan
Vanredni profesor Medicinskog fakulteta Veljko Krstonošić je izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Novom Sadu. Krstonošić, koji je na čelu gradske organizacije DS od 2014. godine, po drugi put je izabran na neposrednim… »

Demokratska stranka osudila Šešeljeve pretnje Milojku Pantiću

Cenzolovka pre 1 dan
Demokratska stranka (DS) osudila je danas pretnje koje je lider radikala Vojislav Šešelj uputio novinaru Milojku Pantiću na društvenim mrežama. Foto: Medija centar Beograd DS je ocenila da je „dugodišnje tolerisanje siledžijskog ponašanja i… »

Demokratska stranka osudila Šešeljeve pretnje Milojku Pantiću

Danas pre 1 dan
Demokratska stranka (DS) osudila je danas pretnje koje je lider radikala Vojislav Šešelj uputio novinaru Milojku Pantiću na društvenim mrežama. DS je ocenila da je „dugodišnje tolerisanje siledžijskog ponašanja i fašističke tehnologije… »

DS osudio Šešeljeve pretnje Milojku Pantiću

N1 Info pre 1 dan
Demokratska stranka osudila je pretnje koje je lider radikala Vojislav Šešelj uputio novinaru Milojku Pantiću na društvenim mrežama, ocenjujući da je "dugodišnje tolerisanje siledžijskog ponašanja i fašističke tehnologije proizvodnje… »

Protest Saveza za Srbiju na Pozorišnom trgu

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Savez za Srbiju večeras je održao protest na Pozorišnom trgu u Novom Sadu. Okupljenim građanima obratili su se pokrajinska poslanica i članica Narodne stranke Svetlana Kozić i član Glavnog odbora DS-a i nekadašnji potpredsednik… »

Odbrana Radoslava Milojičića Kene i/ili prozivka Đilasa: Lopovčine i ološi

B92 pre 3 dana
Već neko vreme vodi se "rat" u Demokratskoj stranci između dve frakcije, a ovog puta tema je poslanik u Narodnoj Skupštini, Radoslav Milojičić Kena. On je sa svog Fejsbuk profila odgovorio na optužbe da je “sitni demokratski profiterčić” zbog… »

LDP: Niko nije glasao za Bastaća

B92 pre 3 dana
Marko Bastać obavlja i funkciju predsednika Gradske opštine Stari grad i to tako što su stanovnici dali glas listi Demokratske stranke. Predsednik Gradskog odbora u Beogradu Stranke slobode i pravde Bastać je na funkciji iako glasove nije dobila… »

Đilas je lopovčina, ološ i stoka! Kena žestoko opleo po lideru Saveza za Srbiju!

Kurir pre 3 dana
Poslanik Demoktatske stranke Radoslav Milojičić Kena optužio je lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa da je lopovčina, ološ i stoka! Milojičić je podsetio na sve Đilasove poteze, za koje smatra da su bili štetni po DS. On je na komentar izvesne… »

Vesti dana »