Eduard Kukan

Druga runda međustranačkog dijaloga: Počela prva sesija u staroj skupštini Srbije, radiće se čitav dan (foto, video)

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Druga runda međustranačkog dijaloga koji se odvija uz posredovanje Evropskog parlamenta, počela je danas u nekadašnjoj skupštini Srbije u ulici Kralja Milana. Dijalog je počeo oko 9 sati, otvorila ga je predsednica Skupštine Srbije Maja… »

Druga runda međustranačkog dijaloga uz posredovanje EU, bez dela opozicije

Glas Amerike pre 2 dana
BEOGRAD — BEOGRAD -- U Skupštini Srbije u petak je održana druga runda međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima uz posredstvo evropskih parlamentaraca i nevladinih organizacija. Sastanku nisu prisustvovali predstavnici opozicionog Saveza za… »

Fajon i Fabrici na radnom doručku s liderima opozicije

N1 Info pre 2 dana
Čelnici opozicije i izaslanici Evropske unije koji će učestvovati u međustranačkom dijalogu vlasti i opozicije kojem posreduju predstavnici Evropskog parlamenta sastali su se na radnom doručku u hotelu Metropol. Sastanku su prisustvovali… »

Skupštinski međustranački pregovori, razgovor evropske delegacije sa Aleksandrom Vučićem, radni doručak sa opozicijom…

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Profimedia Druga, novembarska runda, međustranačkih pregovora i dijaloga u kojem učestvuju predstavnici Evropskog parlamenta, otpočela je rano izjutra – radnim doručkom. Čelnici opozicije i predsedavajuća Odbora EP za stabilizaciju i… »

Posrednici u dijalogu vlasti i dela opozicije: Napredak ograničen, sat otkucava

Insajder pre 1 dan
Od prve runde međustranačkog dijaloga ostvaren je ograničen napredak, a vladajuća većina i opozicija moraju da preduzmu korak napred - da se pomere od svojih početnih stavova – ocenio je Vladimir Bličik, stalni izvestilac Evropskog parlamenta za… »

Vučić s članovima delegacije EP o izbornim uslovima

Studio B pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se s članovima delegacije Evropskog parlamenta, sa kojima je razgovarao o svim važnim pitanjima i primedbama dela vanparlamenatarne opozicije na izborne uslove i procedure u Srbiji. To je saopšteno iz Službe… »

Počela druga runda dijaloga predstavnika vlasti i dela opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta

Insajder pre 2 dana
U Skupštini Srbije počela je druga runda dijaloga predstavnika vlasti i dela opozicije uz posredstvo evropskih parlamentaraca o unapređenju izbornih uslova u Srbiji. Predsednica Skupštine Maja Gojković rekla je da je zadovoljna odzivom stranaka na… »

Gojković pozvala sve političke aktere da dođu na drugu rundu razgovora

Danas 11.10.2019
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala je sve političke aktere da još jednom razmisle i dodju u novembru na drugu rundu razgovora uz posredstvo evropskih parlamentaraca, na kojoj će biti reči o medijima i atmosferi u skupštini. Ona je… »

Završena druga runda razgovora: "Spremni smo da ispunimo svaki zahtev opozicije" VIDEO

B92 10.10.2019
Beograd -- Drugi sastanak o izbornim uslovima predstavnika vlasti i opozicije, uz posredovanje evropskih parlamentaraca u Skupštini Srbije u Beogradu počeo je oko 9 časova. Tema sastanka su mediji, REM, edukacija birača, birački spiskovi i… »

Počeo dijalog uz posredovanje Flekenštajna

Dnevnik 09.10.2019
BEOGRAD: Prva runda razgovora izaslanika Evropskog parlamenta Knuta Flekenštajna sa predstavnicima parlamentarnih i vanparlamentarnih političkih stranaka počela je danas nešto posle 15 sati u zgradi "stare" Skupštine. To je prva runda, od… »

Vesti dana »