Engleska

Mundijal uživo, 8. Dan: Prštaće u kataru! Niko nije siguran u osmini finala, čeka nas pravi rat za 4 karte, domaćin jedini…

Kurir pre 7 minuta
Dobro došli na Kurirov blog uživo! Uveliko je u toku Svetsko prvenstvo u fudbalu, a Kurir je rešio da vas na najbolji način informiše o svim mundijalskim dešavanjima. I to iz minuta u minut! U našem blogu uživo na jednom mestu će pronaći… »

Svetsko prvenstvo deseti dan Ekvador igra sa Senegalom, Engleska favorit protiv Velsa

Alo pre 49 minuta
Desetog dana Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, danas će biti odigrani prvi mečevi trećeg kola u grupama A i B. Reprezentacija Ekvadora će se sastati od 16 sati sa selekcijom Senegala na stadionu "Kalifa" u meču trećeg kola grupe A. Drugi meč u… »

Mundijal - dan 10: Ekvador-Senegal, Holandija-Katar, Iran-SAD, Vels-Engleska

RTV pre 1 sat
DOHA - Desetog dana Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, biće odigrani mečevi trećeg kola u grupama A i B. Poslednje kolo u grupama A i B doneće četiri učesnika osmine finala. Utakmice poslednjeg kola igraće se tako da svi timovi u okviru jedne… »

SP u Kataru: Ekvador igra sa Senegalom, Engleska favorit protiv Velsa

Dnevnik pre 1 sat
DOHA: Desetog dana Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, danas će biti odigrani prvi mečevi trećeg kola u grupama A i B. Reprezentacija Ekvadora će se sastati od 16 sati sa selekcijom Senegala na stadionu "Kalifa" u meču trećeg kola grupe A. Drugi… »

Drama, drama, drama, a biće i tragedija

B92 pre 1 sat
Ostalo je još samo jedno kolo gupne faze na Svetskom prvenstvu u Kataru. Poslednji krug kreće u utorak i igra se do petka. Dnevno će se igrati četiri utakmice u terminima u 16 i 20 sati po našem vremenu. Utakmice iz iste grupe igraće se istovremeno… »

Evo gde i kada možete pratiti mečeve Mundijala u utorak

Telegraf pre 4 sati
Tekstualne prenose možete pratiti na Telegraf Sportu. Počinju mečevi 3. kola grupne faze na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a, kao i na prethodnim Mundijalima, 4 utakmice igraju se u dva termina. Tako, ovog utorka igraju se mečevi Grupe A u kojima se… »

Britanski ministar sporta će na tribinama nositi traku One Love

B92 pre 1 dan
Britanski ministar sporta Stjuart Endru će na tribinama utakmice Engleska-Vels nositi traku "One Love" koju je FIFA zabranila igračima na terenu. Englezi i Velšani su deo sedam selekcija koje su odustale od nošenja trake koje osuđuju diskriminaciju… »

Potera za sedmim golom uzastopce

Politika pre 13 sati
Ekvadorac Valensija uz Euzebija, Rosija i Salenka u neprekidnom nizu sa po šest pogodaka na mundijalu. Ekvador je na pragu osmine finala. I bod je protiv Senegala u poslednjem kolu dovoljan da još jednom ode među 16 najboljih. U Nemačkoj 2006. put ka… »

Britanski ministar sporta sutra će na tribinama nositi traku „Jedna ljubav”

Politika pre 15 sati
LONDON – Britanski ministar sporta Stjuart Endru sutra će na tribinama utakmice Engleska-Vels na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru nositi traku „Jedna ljubav” koju je Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) zabranila igračima na terenu… »

Britanski ministar sporta sutra će na tribinama nositi traku One Love

Beta pre 15 sati
Britanski ministar sporta Stjuart Endru (Stuart Andrew) sutra će na tribinama utakmice Engleska-Vels na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru nositi traku "One Love" koju je Medjunarodna fudbalska federacija (Fifa) zabranila igračima na terenu. Englezi… »

Vesti dana »