Entoni Godfri

Godfri, Vučić i Al Kapone

Danas pre 4 dana
To je da čovek ne poveruje. Entoni Godfri, američki ambasador u Srbiji, ko zna čime izazvan i motivisan, izjavljuje da svi treba da izađu na izbore 21. juna jer je, kako je rekao, veoma važno da svi različiti pogledi i stavovi budu izraženi i… »

Godfri: SAD očekuju rešavanje slučajeva paljenja ambasade i ubistva braće Bitići (VIDEO)

Beta pre 4 dana
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Entoni Godfri rekao je danas da SAD očekuju da će biti rešeni slučajevi paljenja američke ambasade u Beogradu i ubistva braće Bitići. "Na prvim sastancima sa srpskim ministrima razgovarao sam o tim… »

Potpisan amandman između SAD i Srbije: Bespovratna pomoć od 20,3 miliona dolara

B92 pre 4 dana
Beograd -- Ministarka evropskih integracija Jadranka Joksimovic i američki ambasador Entoni Godfri potpisali su amandman o dodatnoj bespovratnoj pomoći Srbiji. Reč je o dodatnih 20,3 miliona dolara pomoći koje će obezbediti USAID. "Ponosan sam na ovo… »

Godfri: SAD očekuju da će slučajevi Bitići i paljenje ambasade biti rešeni

Insajder pre 4 dana
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Entoni Godfri rekao je danas da SAD očekuju da će biti rešeni slučajevi paljenja američke ambasade u Beogradu i ubistva braće Bitići. „Na prvim sastancima sa srpskim ministrima razgovarao sam o… »

Ambasador Godfri: SAD očekuju rešavanje slučajeva paljenja ambasade i ubistva braće Bitići

Nedeljnik pre 4 dana
Foto: Beta (MILAN OBRADOVIC/DS) Ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji Entoni Godfri rekao je da SAD očekuju da će biti rešeni slučajevi paljenja američke ambasade u Beogradu i ubistva braće Bitići. “Na prvim sastancima sa srpskim ministrima… »

Godfri: SAD podržale brojne projekte u Srbiji

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - Američki ambasador Entoni Godfri je podsetio da su SAD podržale brojne projekte u Srbiji kao i na zajednički rad na uklanjanju brojnih pravnih i birokratskih prepreka za poslovanje što je Srbiju učinilo privlačnijom kako za domaće tako i… »

Godfri: Srbija i SAD u proteklih 10 godina puno toga zajedno postigle na unapredjenju reformi

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - Rekavši da SAD dele strateški cilj Srbije da postane članica EU, američki ambasador Entoni Godfri je dodao da su Srbija i SAD u proteklih 10 godina puno toga zajedno postigle na unapredjenju reformi koje su važne za demokratski i privredni… »

Potpisan amandman između SAD i Srbije: Bespovratna pomoć od 20,3 miliona dolara

Srbija danas pre 4 dana
SAD dele cilj Srbije da postane članica Evropske unije, Ministarka evropskih integracija Jadranka Joksimovic i američki ambasador Entoni Godfri potpisali su amandman o dodatnoj bespovratnoj pomoći Srbiji. Reč je o dodatnih 20,3 miliona dolara pomoći… »

Godfri: Podrška Srbiji od SAD-a 100 miliona dinara

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Američki ambasador u Srbiji Entoni Godrfi objavio je na svom tviter nalogu da su SAD obezbedile skoro 100 miliona dinara dodatne pomoći Srbiji u borbi protiv posledica kovida-19. „Veliki deo sredstava je planiran da bude dat u gotovini, kao… »

Godfri: Srbija ima prijatelje

Danas pre 5 dana
Srbija ima prijatelje koji veruju u evropsku budućnost koja joj pripada, napisao je danas na tviter nalogu američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri, posle sastanka ambasadora Kvinte sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Spremni smo da pomognemo… »

Vesti dana »