EPS - vesti

Uz solarnu i 20 vetroelektrana

Večernje novosti pre 4 sata
Strategija za što veće korišćenje obnovljivih izvora energije u srcu Braničeva.EPS investira na trasi između Požarevca i Kostolca
ZATO što područje između Požarevca i Kostolca ima zanačajnu snagu vetra, "Elektroprivreda Srbije" upravo na ovom terenu planira izgradnju jedne solarne i čak 20 vetroelektrana: sedam u ataru naselja Drmno, šest na području... »

Najprofitabilniji NIS, najveće gubitke ima Srbijagas

Radio 021 pre 1 dan
Najveća kompanija u 2016. godini je Elektroprivreda Srbije, najprofitabilnija je NIS, dok je kompanija sa najboljim rejtingom Bambi iz Požarevca.
Kompanija sa najvećim ukupnim gubitkom je Srbijagas, podaci su Agencije za privredne registre na osnovu redovnog godišnjeg izveštaja. Ružica Stamenković iz Agencije za privredne registre kaže da je dobro što se javna preduzeća iz... »

Sto miliona dinara za stare dugove opštine Grocka

Blic pre 1 dan
Vlada Srbije je iz tekuće budžetske rezerve izdvojila 100 miliona dinara za grad Beograd zbog "smanjenih prihoda u gradskom budžetu", objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".
Međutim, kako saznajemo, nema nikakvih problema kada je u pitanju gradski budžet prestonice, već su ova sredstva namenjena za plaćanje starih dugova koje je opština Grocka imala za osvetljenje i javnu rasvetu. Taj dug prema... »

Kineska lokomotiva počela rad u Srbiji

Vesti online pre 1 dan
Prva lokomotiva kineske proizvodnje koju je Srbiji isporučio kineski proizvođač CRRC u aprilu počela je da radi u Srbiji, a uskoro se očekuje dolazak još jedne, saopštio je CRRC "Džudžou Lokomotiv", prenosi Sinhua.
EPS je u aprilu nabavio novu električnu lokomotivu, prvu posle tri decenije, koja će omogućiti pouzdaniji prevoz uglja do Termoelektrana "Nikola Tesla". Lokomotive EPS nabavlja od kineskih partnera na osnovu ugovora vrednog 533... »

NIS najprofitabilnija kompanija u Srbiji 2016. a najveći gubitaš Srbijagas

Biznis i finansije pre 1 dan
Najprofitabilnije preduzeće u 2016. godini bila je Naftna industrija Srbije (NIS), najveća kompanija bila je Elektroprivreda Srbije (EPS), najbolji rejting u zemlji imao je koncern “Bambi”, a najveći ukupne gubitke imalo je javno preduzeće “Srbijagas”, objavila je danas Agencija za privredne... »

APR: NIS najprofitabilnija kompanija u Srbiji 2016. a najveći gubitaš Srbijagas

Beta pre 2 dana
Najprofitabilnije preduzeće u 2016. godini bila je Naftna industrija Srbije (NIS), najveća kompanija bila je Elektroprivreda Srbije (EPS), najbolji rejting u zemlji imao je koncern "Bambi", a najveći ukupne gubitke imalo je javno preduzeće "Srbijagas", objavila je danas Agencija za privredne... »

Još jedno obećanje o rušenju “nakaradnog mosta“ na Moravici

InfoLIGA pre 1 dan
Polovinom maja ovde godine iz JP “Elektroprivreda Srbije” saopšteno je da će pešački most na rekonstruisanoj brani na reci Moravici u Ivanjici biti uklonjen čim se završi procedura za izbor izvođača radova koja je u toku. Od tada je prošlo punih pet meseci ali radovi još nisu počeli. U odgovoru... »

NIS najprofitabilniji u Srbiji

BizLife pre 2 dana
Foto: NIS Najprofitabilnije preduzeće u 2016. godini bila je Naftna industrija Srbije (NIS), najveća kompanija bila je Elektroprivreda Srbije (EPS), najbolji rejting u zemlji imao je koncern Bambi, a najveći ukupne gubitke imalo je javno preduzeće Srbijagas. Te podatke je objavila Agencija za... »

APR: NIS najprofitabilniji u 2016, Srbijagas najveći gubitaš

N1 Info pre 2 dana
Najprofitabilnije preduzeće u 2016. godini bila je Naftna industrija Srbije, najveća kompanija bila je Elektroprivreda Srbije, najbolji rejting u zemlji imao je koncern "Bambi", a najveće ukupne gubitke imalo je javno preduzeće "Srbijagas", objavila je Agencija za privredne registre u izveštaju "100 naj privrednih društava u 2016. godini".
"Sto najuspešnijih preduzeća ostvarila su jednu trećinu ukupnih pozitivnih rezultata srpske privrede, angažovali su polovinu kapaciteta poslovne imovine i kapitala u zemlji, dok je istovremeno 100 najneuspešnijih akumuliralo više... »

APR: NIS najprofitabilniji, Srbijagas najveći gubitaš 2016.

Insajder pre 2 dana
Najprofitabilnije preduzeće u 2016. godini bila je Naftna industrija Srbije (NIS), najveća kompanija bila je Elektroprivreda Srbije (EPS), najbolji rejting u zemlji imao je koncern "Bambi", a najveći ukupne gubitke imalo je javno preduzeće "Srbijagas", objavila je danas Agencija za privredne registre (APR) u izveštaju "100 naj privrednih društava u 2016."
"Sto najuspešnijih preduzeća ostvarila su jednu trećinu ukupnih pozitivnih rezultata srpske privrede, angažovali su polovinu kapaciteta poslovne imovine i kapitala u zemlji, dok je istovremeno 100 najneuspešnijih akumuliralo više... »

Završen Veliki školski čas u Šumaricama

Novi magazin  pre 7 sati  još 12 povezanih

Upozorenje RHMZ – "značajna promena vremena u Srbiji"

B92  pre 3 sata  još 10 povezanih

Gradonačelnik Kruševca umro na Tajvanu

Mondo  pre 7 sati  još 9 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.