EPS

Ubrzana izgradnja bloka 3 u TE „Kostolac B“: Moderan i čist blok

Danas pre 2 sata
Očekuje se da iz Kine uskoro stignu novi radnici radi ubrzanja izrade svih potrebnih projekata i dokumentacije kako bi se u ovoj godini pospešila izgradnja novog bloka koji će ispunjavati sve propise u oblasti zaštite životne sredine. Ovaj blok će… »

Uspešna proizvodnja zelene energije: Februarski rekordi hidroelektrana EPS-a

B92 pre 4 sati
Posle uspešne i rekordne proizvodnje u januaru, hidroelektrane „Elektroprivrede Srbije“ nastavile su sa obaranjem proizvodnih rekorda. Potpuno revitalizovana hidroelektrana „Zvornik“ i u februaru je imala rekordnu proizvodnju. Ova HE je proizvela… »

Uspešna proizvodnja zelene energije

Telegraf pre 3 sata
Februarski rekordi hidroelektrana EPS-a. Posle uspešne i rekordne proizvodnje u januaru, hidroelektrane „ Elektroprivrede Srbije“ nastavile su sa obaranjem proizvodnih rekorda. Potpuno revitalizovana hidroelektrana „ Zvornik“ i u februaru je… »

Uspešna proizvodnja zelene energije: Februarski rekordi hidroelektrana EPS-a

Srbija danas pre 3 sata
Posle uspešne i rekordne proizvodnje u januaru, hidroelektrane "Elektroprivrede Srbije" nastavile su sa obaranjem proizvodnih rekorda. Potpuno revitalizovana hidroelektrana "Zvornik" i u februaru je imala rekordnu proizvodnju. Ova HE je proizvela 72,653… »

Bolnica u Batajnici nema građevinsku dozvolu

Danas pre 2 dana
Ni u jednoj zvaničnoj evidenciji ne postoji kovid bolnica podignuta u Zemunu U evidenciji Agencije za privredne registre nema pisanog traga da je Ministarstvo odbrane, kao investitor kovid bolnice u Batajnici tražilo i dobilo građevinsku i upotrebnu… »

REAGOVANJA (1)! Nebojša Ilić Ćama: Da li HE Pirot poštuje režim rada!?

Plus online pre 3 dana
Peti je dan potrage za telom devojčice A.M. koja se u ponedeljak, 22. februara utopila u Nišavi. Oko 120 sati potrage! Dok pretraživanje terena traje, naši sugrađani reaguju. Komentara ima mnogo i svi su zdušni u stavu da bi EPS i Grad Pirot trebalo… »

Slobodu i draganu svi znamo, a ovo je najstarija sestra Mićalović: Mirjana ima dve ćerke, a evo i čime se bavi (foto)

Mondo pre 3 dana
Udata je i ona je jedina koja nije otišla u glumačke vode. Udata je i ona je jedina koja nije otišla u glumačke vode. Slobodu Mićalović i njenu mlađu sestru Drganu svi dobro znamo kao izvrsne glumice iz mnogobrojih domaćih filmova i serija, ali… »

Pirotski kej: Četvrti dan potrage za A.M.(17)

Pirotske vesti pre 4 dana
Pripadnici spasilačke jedinice pirotske Policijske uprave, nastavljaju potragu za srednjoškolkom A.M.(17), iz Petrovca koja je u ponedeljak poslepodne upala u korito Nišave kod Železničkog mosta. Osim ekipe koja je danas pre podne tražila telo… »

Kako se iz Srbije može trgovati cenom akcija najvećih svetskih kompanija?

Kurir pre 4 dana
Sezona finasijskog izveštavanja je vreme kada najveće svetske kompanije objavljuju svoje rezultate poslovanja. Kompanije objavljuju finansijske izveštaje krajem svakog kvartala, četiri puta godišnje, a rezultati imaju odlučujući uticaj na kretanje… »

STANKOVIĆ: Poskupljenje struje povećava siromaštvo

Niške vesti pre 4 dana
Stanković navodi da dodatno uvećanje cene struje dolazi od 1. februara i zbog poskupljenja naknade za povlašćene proizvođače sa 0,093 din. po kilovat času na 0,437 dinara po kilovat času. „Odluka da struja poskupi u toku grejne sezone je doneta… »

Vesti dana »