EPS - vesti

Arsić: Rast BDP-a veći pod uticajem jednokratnih faktora

N1 Info pre 4 sata
Privreda Srbije je u prvoj polovini ove godine ostvarila solidne rezultate i rast BDP-a od 4,9 odsto, ali je to delimično posledica poređenja sa niskim rastom u prošloj godini, ali i uticaja jednokratnih faktora, rasta proizvoidnje u poljoprivredi, građevinarstvu i elektroprivredi, rekao je autor časopisa Kvartalni monitor Milojko Arsić.
On je, na promociji najnovijeg broja tog časopisa, koji izdaje Ekonomski fakultet u Beogradu, istakao da bi rast BDP-a, bez tih privremenih činilaca bio oko 3,3 odsto, što je niže od prosečnog privrednog rasta drugih zemalja... »

Uskoro bez nestanaka vode zbog isključenja struje u Novom Sadu

Radio 021 pre 5 sati
Fabrika vode, koja je proteklog leta imala nekoliko prekida u radu zbog nestanaka struje, u narednih desetak dana dobiće bolji, automatizovani sistem koji bi trebalo da obezbedi da se ubuduće ne dešava da Novi Sad ostane bez vode zbog prekida u napajanju.
Za portal 021 u JKP "Vodovod i kanalizacija" objašnjavaju da se Fabrika vode na Limanu snabdeva preko četiri nezavisna voda, što omogućava da se u slučaju prekida napona na jednom drugi koristi za snabdevanje strujom. Problemi,... »

Nikola Jovanović: Kosovo je Srbija - Vučić je nedostojan funkcije predsednika

Pravda pre 12 sati
"Glavni cilj Saveza za Srbiju je da uspostavi normalno društvo i pravnu državu, u kojoj vlast neće biti deo organizovanog kriminala, u kojoj se neće nameštati tenderi, u kojoj se neće prodavati strateška preduzeća poput PKB-a i EPS-a i u kojoj neće biti moguće da nijedno mafijaško ubistvo ne bude rasvetljeno." Tako potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović komentariše ulogu najveće opozicione koalicije u Srbiji.
Koliko ste zadovoljni odazivom građana na tribinama vašeg saveza i šta očekujete od tih okupljanja? - Organizujemo tribine po Srbiji jer je to jedina prilika da građani saznaju da postoji kredibilna alternativa, budući da u našoj... »

EPS da ostane u većinskom vlasništvu države

Danas pre 22 sata
Okrugli sto "Održivost elektroenergetskog sistema u Srbiji" u organizaciji Fondacije Fridrih Ebert i Granskog sindikata IER "Nezavisnost" – Regionalna kancelarija Fondacije Fridrih Ebert za Srbiju i Crnu Goru i Granski sindikat industrije, energetike i rudarstva „Nezavisnost“, organizovali su okrugli sto „Održivost elektroenergetskog sistema u Srbiji“, na kome su učesnici diskutovali o energetskim potencijalima naše zemlje, restrukturiranju EPS-a, kao i ulozi sindikata u procesu restruktuiranja javnih
Diskusiju koju je moderirao novinar Danasa Gojko Vlaović, započeo je ekonomista Srboljub Antić, istakavši da je srpska elektroprivreda veoma dobro koncipirana, bez promašaju u tehnologiji proizvodnje, sa jako dobrim odnosom hidro... »

Planovi Saveza za Srbiju: Nikola Jovanović: Hoćemo lustraciju i tužioca za visoku korupciju

Blic pre 23 sata
Glavni cilj Saveza za Srbiju je da uspostavi normalno društvo i pravnu državu, u kojoj vlast neće biti deo organizovanog kriminala, u kojoj se neće nameštati tenderi, u kojoj se neće prodavati strateška preduzeća poput PKB-a i EPS-a i u kojoj neće biti moguće da nijedno mafijaško ubistvo ne bude... »

Ulaganja EPS od tri miliona evra

B92 pre 1 dan
B92: Ulaganja EPS od tri miliona evra
Investicijom od tri miliona evra „Elektroprivreda Srbije” završila je rekonstrukciju dve visokonaponske trafostanice u Subotici.
Trafostanica će obezbediti građanima i privredi bolŃ�e snabdevanje električnom energijom, rekao je Milorad Grčić, v. d. direktora JP EPS. On je sa Dragim Vučkovićem, načelnikom Severno-bačkog okruga obišao rekonstruisane... »

Rekonstruisane dve visokonaponske trafo stanice

Subotica.com pre 1 dan
U rekostrukciju dve viskokonaponske trafo stanice „Subotica 1“ i „Subotica 2“, Elektroprivreda Srbije uložila je oko 3 miliona evra.
Prilikom obilaska rekonstruisanih trafo stanica, v.d. direktora Elektroprivrede Srbije, Milorad Grčić, rekao je da je Grad Subotica jedan od najvažnijih industrijskih centara na severu zemlje, te da je bilo neophodno da se... »

Rekonstrukcija trafo-stanica u Industrijskoj zoni u Subotici

RTS pre 1 dan
RTS: Rekonstrukcija trafo-stanica u Industrijskoj zoni u Subotici
U industrijskoj zoni u Subotici posluje nekoliko kompanija iz sveta. Novim investitorima obezbeđeno je stabilno napajanje električnom energijom.
Vršilac dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić je, obilazeći rekontruisane trafo-stanice "Subotica 1" i Subotica 2", rekao da je, posle više decenija, u obnovu elektroenergetske mreže u Severnobačkom okrugu... »

Grčić obišao dve rekonstruisane trafostanice u Subotici: Ulaganja EPS-a od tri miliona evra

Srbija danas pre 1 dan
Rekonstrukcija trafostanica je veoma značajna za dalјi industrijski razvoj i dolazak novih investitora u Suboticu
- Investicijom od tri miliona evra „Elektroprivreda Srbije” završila je rekonstrukciju dve visokonaponske trafostanice u Subotici, koje će obezbediti građanima i privredi bolјe snabdevanje električnom energijom - rekao je Milorad... »

Uloženo tri miliona evra u dve trafostanice u Subotici

RTV pre 1 dan
RTV: Uloženo tri miliona evra u dve trafostanice u Subotici
SUBOTICA - Elektroprivreda Srbije uložila je oko tri miliona evra u kompletnu rekonstrukciju i modernizaciju dve trafostanice u Subotici. Najseverniji grad u Srbiji je ovim dobio dugoročnu stabilnost u napajanju, a investitori mogućnost daljeg razvoja.
Po prvi put nakon pedeset i sedam godina kompletno su rekonstruisane i modernizovane dve najstarije trafostanice u Subotici, dok je njihov kapacitet povećan. Generalni direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić ocenjuje da su... »

©2018 Netmark d.o.o.