FIBA

Nova FIBA rang lista: Košarkašice Srbije osme na svetu, a pete u Evropi

Blic sport 10.12.2020
na novoj listi zauzima osmo mesto. FIBA lista ažurirana je nakon novembarskog kvalifikacionog prozora za Evropsko prvenstvo 2021. godine, a košarkašice Srbije u balonu u Istanbulu ostvarile su dve pobede protiv Turske i Litvanije, kao i plasman na EP… »

FIBA objavila: Košarkašice Srbije osme na svetu, a pete u Evropi (foto)

Kurir 10.12.2020
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije na najnovijoj listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) zauzima osmo mesto. FIBA lista ažurirana je nakon novembarskog kvalifikacionog prozora za Evropsko prvenstvo 2021. godine, a košarkašice Srbije u… »

Objavljena nova FIBA rang lista, evo gde je Srbija posle poraza od Švajcarske

Alo 10.12.2020
Orlovi su u novembru imali polovičan učinak. Prema najnovijoj FIBA rang listi, Srbija je i dalje peta na svetu, iako je nedavno doživela pomalo sramotni poraz od Švajcarske u kvalifikacijama za Evrobasket.. Naš najbolji tim je na nepromenjenom mestu… »

Košarkašice Srbije osme na svetu, a pete u Evropi

Telegraf 10.12.2020
Veliki uspeh srpske ženske selekcije. Ženska košarkaška reprezentacija Srbije na najnovijoj listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) zauzima osmo mesto. FIBA lista ažurirana je nakon novembarskog kvalifikacionog prozora za Evropsko prvenstvo… »

FIBA objavila listu, Ameri i dalje prvi, gde je Srbija?

Sportske.net 10.12.2020
Kao i FIFA, i FIBA objavljuje listu najboljih selekcija. Godinu dana i par meseci nakon Mundobasketa održanog u Kini, Srbija je i dalje peta na svetu. Naš najbolji tim je na FIBA listi na nepromenjenom mestu, baš na istom onom na kom je završila… »

Zasluženo mesto u vrhu: Košarkašice Srbije pete u Evropi i osme na svetu

Srbija danas 09.12.2020
Izašla nova lista posle novembarskog kvalifikacionog prozora. Ženska košarkaška reprezentacija Srbije na najnovijoj listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) zauzima osmo mesto. FIBA lista ažurirana je nakon novembarskog kvalifikacionog… »

Srbija je 5. na svetu

B92 09.12.2020
FIBA je objavila novu rang listu. FIBA i Najki su zajedničkim snagama izbacili rang listu košarkaških reprezentacija, a logično, Srbija se na njoj dobro kotira. Prvoplasirana selekcija i dalje su Sjedinjene Američke Države, na mestu broj dva je… »

FIBA objavila novu rang listu: Srbija peta na svetu!

Srbija danas 09.12.2020
Na vrhu nema većih promena. FIBA i Najki su zajedničkim snagama izbacili rang listu košarkaških reprezentacija, a logično, Srbija se na njoj dobro kotira. Prvoplasirana selekcija i dalje su Sjedinjene Američke Države, na mestu broj dva je Španija… »

Rang lista FIBA: Srbija i dalje peta

Mozzart sport 09.12.2020
Na vrhu i dalje selekcija SAD. Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) objavila je rang listu posle novembarskog prozora. Na čelu je i dalje reprezentacija SAD, dok poraz od Švajcarske u kvalifikacijama za Evrobasket 2022 nije ugrozio peto mesto… »

Košarkašice Srbije osme na svetu, a pete u Evropi

B92 09.12.2020
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije na najnovijoj listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) zauzima osmo mesto. FIBA lista ažurirana je nakon novembarskog kvalifikacionog "prozora" za Evropsko prvenstvo 2021. godine. Košarkašice Srbije u… »

Vesti dana »